Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Kötetlen csevegések témái
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Re: Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Hozzászólás Szerző: Segal »

Segal írta:
tnorbi írta:Kíváncsi leszek...
Ez csak azt igazolja hogy dual simes az hogy a nagyobb simkartya bealdozhato lesz e azt nem.
Ettol fuggetlenul szerintem bovitheto lesz es aladjak ezt meg a vizallosagot is uj funkciokent...
Akkor pontosítsunk
Itt van ugyanez a kép nagyobb felbontásba katt ezen már világosan leolvasható a micro sd felirat tehát megerősítve bővíthető lesz az S7.
Innentől kezdve tényleg 2 kérdés maradt. Az egyik hogy vajon az edge is bővíthető lesz e? A másik hogy kapható lesz e belőlük 128 gigás belső memóriás változat?
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Nem: Férfi
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Segal írta:
Segal írta:
tnorbi írta:Kíváncsi leszek...
Ez csak azt igazolja hogy dual simes az hogy a nagyobb simkartya bealdozhato lesz e azt nem.
Ettol fuggetlenul szerintem bovitheto lesz es aladjak ezt meg a vizallosagot is uj funkciokent...
Akkor pontosítsunk
Itt van ugyanez a kép nagyobb felbontásba katt ezen már világosan leolvasható a micro sd felirat tehát megerősítve bővíthető lesz az S7.
Innentől kezdve tényleg 2 kérdés maradt. Az egyik hogy vajon az edge is bővíthető lesz e? A másik hogy kapható lesz e belőlük 128 gigás belső memóriás változat?
Engem csak a Note érdekel. :whaaa: Nagyon biztató eddig a Samu. Vasárnap nehogy pofáraesés legyen. :mrgreen:
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Limahl írta:https://www.facebook.com/54227419927080 ... 528654104/

utálom iphost, :D de erre egyböl cserélném a droidot. :D :D
:))))))))))))))))))

Ugyanmár... Az EDGE a Samsung levédett márkaneve...

Na meg lehetetlen szélig érő kijelzőt gyártani.

Na meg az Apple soha nem rakja középre a kamerát.

Valami pattanásosképű kiskamasz összegyúrta a vágyálmait...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Kép
nagyobb kép:
http://i-cdn.phonearena.com/images/arti ... s-info.jpg
Csak visszatér a microSD? Vízállóság... Így elsőre kb minden benne lesz ami kell...
Segal
Admin segéd
Admin segéd

tnorbi írta: nagyobb kép:
http://i-cdn.phonearena.com/images/arti ... s-info.jpg
Csak visszatér a microSD? Vízállóság... Így elsőre kb minden benne lesz ami kell...
Viszont a legújabb pletykák szerint az új micro usb csatlakozó nem...
Ettől függetlenül számomra csak akkor lenne érdekes ha 128 giga belső memóriával is kapható lehetne plusz micro sd bővíthetőséggel értelemszerűen.
Ha az év második felébe kijönne az Edge változatból megint egy legalább 0.5 colal nagyobb verzió ami kapható 128 giga belső memóriával és micro sd bővíthetőséggel akkor talán elgondolkodnék a visszatérésen de Samsungot ismerve erre kicsi az esély.
Macika
6. szint
6. szint

Segal írta:Viszont a legújabb pletykák szerint az új micro usb csatlakozó nem...
Ettől függetlenül számomra csak akkor lenne érdekes ha 128 giga belső memóriával is kapható lehetne plusz micro sd bővíthetőséggel értelemszerűen.
Ha az év második felébe kijönne az Edge változatból megint egy legalább 0.5 colal nagyobb verzió ami kapható 128 giga belső memóriával és micro sd bővíthetőséggel akkor talán elgondolkodnék a visszatérésen de Samsungot ismerve erre kicsi az esély.
Nem lesz USB-C, hát nem lesz.
Bár, eléggé fura, hogy több új modell is megjelent már, amióta szabvány lett az USB-C és valamiért nem akarják/merik C-vel szerelni a készüléket...

Pedig nekem pl. az iPhone-ban épp az univerzális, vajpuhán bedugható töltőcsati tetszik...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Macika írta:
Segal írta:Viszont a legújabb pletykák szerint az új micro usb csatlakozó nem...
Nem lesz USB-C, hát nem lesz.
Bár, eléggé fura, hogy több új modell is megjelent már, amióta szabvány lett az USB-C és valamiért nem akarják/merik C-vel szerelni a készüléket...

Pedig nekem pl. az iPhone-ban épp az univerzális, vajpuhán bedugható töltőcsati tetszik...
Egyértelművé vált nem lesz új micro usb csati... :down: (LG G5 megkapja)
Kép
A másik ami egyre biztosabb hogy csak 32 és 64 gigás változat lesz 128 még véletlenül sem...
Macika
6. szint
6. szint

Segal írta:A másik ami egyre biztosabb hogy csak 32 és 64 gigás változat lesz 128 még véletlenül sem...
Tulajdonképpen, ha megmarad (pontosabban visszatér) a bővíthetőség és megszűnik végre az (IDIÓTA és indokolatlan) third party írásvédelem, akkor nem akkora gáz a 32 GB sem. A 64 meg több, mint elég.
Sir Winston Churchill
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Macika írta:nem akkora gáz a 32 GB sem. A 64 meg több, mint elég.
Neked :mrgreen:
Én azt sem bánnám ha 256 gigás verzióba is megjelenne...
Egyszerűen nem értem őket hogy ha képesek rá márpedig már tavaly képesek voltak 128 giga belső memóriásat csinálni (de van ugye a konkurenciának 256 giga belső tárhelyes is) akkor mi a büdös francért nem csinálnak idén is?
Persze ez még nem tény hogy nem lesz sőt ha holnap bejelentik hogy 32 és 64 giga akkor is érkezhet késöbb esetleg egy 128 gigás de nem értem miért nem csinálnak. Adják értelemszerűen drágábban csak kerüljön kereskedelmi forgalomba biztos vannak még rajtam kívül ilyen gondolkodásúak akik a 128 gigásat választanák. Persze nyilván a 32 gigás fog a legjobban fogyni ez tény meg f@szbukra meg candy crush saga-ra az is elég másra meg minek használni az új 300 ezres telefont... de legalább a lehetőséget kínálnák fel.
Macika
6. szint
6. szint

Segal írta:
Macika írta:nem akkora gáz a 32 GB sem. A 64 meg több, mint elég.
Neked :mrgreen:
Én azt sem bánnám ha 256 gigás verzióba is megjelenne...
Egyszerűen nem értem őket hogy ha képesek rá márpedig már tavaly képesek voltak 128 giga belső memóriásat csinálni (de van ugye a konkurenciának 256 giga belső tárhelyes is) akkor mi a büdös francért nem csinálnak idén is?
Persze ez még nem tény hogy nem lesz sőt ha holnap bejelentik hogy 32 és 64 giga akkor is érkezhet késöbb esetleg egy 128 gigás de nem értem miért nem csinálnak. Adják értelemszerűen drágábban csak kerüljön kereskedelmi forgalomba biztos vannak még rajtam kívül ilyen gondolkodásúak akik a 128 gigásat választanák. Persze nyilván a 32 gigás fog a legjobban fogyni ez tény meg f@szbukra meg candy crush saga-ra az is elég másra meg minek használni az új 300 ezres telefont... de legalább a lehetőséget kínálnák fel.
Ööö, én úgy gondolkozok, hogy +32 GB (tehát 32 helyett 64 GB belső tárhely) ALSÓ HANGON 30-40e Ft pluszban a készülékárban. 64 helyett 128 GB az legalább 50-60e Ft plusz.

Egy igen gyors, igen márkás 32 GB-os memóriakártya külső SD kártyának nincs 10e Ft, egy 64 GB-os hasonlóan professzionális microSD kb. 20e Ft.

Én elég régen elférek a 32 GB belső + 128 GB külső kombóval.
FŐLEG úgy, hogy van egy dual csatlakozós 64 GB-os pendrive-om, ami harmadiknak bármikor be tud segíteni a microUSB-be dugva.
Sir Winston Churchill
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”