Segal írta:Macika írta:nem akkora gáz a 32 GB sem. A 64 meg több, mint elég.
Neked
Én azt sem bánnám ha 256 gigás verzióba is megjelenne...
Egyszerűen nem értem őket hogy ha képesek rá márpedig már tavaly képesek voltak 128 giga belső memóriásat csinálni (de van ugye a konkurenciának 256 giga belső tárhelyes is) akkor mi a büdös francért nem csinálnak idén is?
Persze ez még nem tény hogy nem lesz sőt ha holnap bejelentik hogy 32 és 64 giga akkor is érkezhet késöbb esetleg egy 128 gigás de nem értem miért nem csinálnak. Adják értelemszerűen drágábban csak kerüljön kereskedelmi forgalomba biztos vannak még rajtam kívül ilyen gondolkodásúak akik a 128 gigásat választanák. Persze nyilván a 32 gigás fog a legjobban fogyni ez tény meg f@szbukra meg candy crush saga-ra az is elég másra meg minek használni az új 300 ezres telefont... de legalább a lehetőséget kínálnák fel.
Ööö, én úgy gondolkozok, hogy +32 GB (tehát 32 helyett 64 GB belső tárhely) ALSÓ HANGON 30-40e Ft pluszban a készülékárban. 64 helyett 128 GB az legalább 50-60e Ft plusz.
Egy igen gyors, igen márkás 32 GB-os memóriakártya külső SD kártyának nincs 10e Ft, egy 64 GB-os hasonlóan professzionális microSD kb. 20e Ft.
Én elég régen elférek a 32 GB belső + 128 GB külső kombóval.
FŐLEG úgy, hogy van egy dual csatlakozós 64 GB-os pendrive-om, ami harmadiknak bármikor be tud segíteni a microUSB-be dugva.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill