Honor 4C... 54K, 2 éves hazai garanciával. Van 2 is a családban, jó kis gépek, és még csak nem is noname a gyártó.nsee írta:Köszi az infót. Jó a lehetőség.
Én azért beáraztam, Storm 60ezer magyar pénznél nekem nem ér többet.
Ez szubjektív vélemény, minden mellék gondolatommal együtt.
Lehet, ha kés SIM-es kellene gyorsan akkor még el is gondolkoznék.
Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Re: Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Valami azt súgja, hogy a Note sorozat elkomolytalanodása miatt lesz még nekem újra LG készülékem.
Imádtam az LG G Pro 2-t is nagyon.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Jövő hónap elején utazom Dél Koreába majd megnézem Szöulba élőben .Macika írta:Valami azt súgja, hogy a Note sorozat elkomolytalanodása miatt lesz még nekem újra LG készülékem.
Huawei MATE 9 Android 7
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Tény és való hogy egyre jobban javul az LG de számomra érthetetlen dolog hogy miért csak 0,2 collal lett nagyobb a V10 mint a G4. A hardver is tulajdonképpen ugyanaz persze itt lett ujjlenyomat olvasó meg másodlagos kijelző stb. de ez szerintem akkor is kevés. Bevállalósnak kellett volna lenni és beletenni egy 6 colos kijelzőt ha már a felső kategóriás néptelefon (G4) szinten is rátesznek 0.x colt a fő konkurencia hasonló modelljeire.reddoors írta:Jövő hónap elején utazom Dél Koreába majd megnézem Szöulba élőben .Macika írta:Valami azt súgja, hogy a Note sorozat elkomolytalanodása miatt lesz még nekem újra LG készülékem.
- Macika
- 6. szint
Nekem az a meglátásom, hogy amíg nem nő az emberek keze is évente 1 centit, addig a kijelzőknek sem szabad tovább nőni.Segal írta:Tény és való hogy egyre jobban javul az LG de számomra érthetetlen dolog hogy miért csak 0,2 collal lett nagyobb a V10 mint a G4. A hardver is tulajdonképpen ugyanaz persze itt lett ujjlenyomat olvasó meg másodlagos kijelző stb. de ez szerintem akkor is kevés. Bevállalósnak kellett volna lenni és beletenni egy 6 colos kijelzőt ha már a felső kategóriás néptelefon (G4) szinten is rátesznek 0.x colt a fő konkurencia hasonló modelljeire.
Az 5,7 collos kijelzőméret kiforrta magát, épp a maximálisan, majdhogynem kényelmesen kezelhető méret.
Az nem vezet sehová, hogy évente 1 centit nő, aztán 5 év múlva 8 collos mobiltelefonokkal járkálunk.
Nagyon helyesnek találom a V10 arányait személy szerint és igencsak szeretnék egy olyat...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- Segal
- Admin segéd
Amíg nem volt nagyobb kijelzős mobilod amit napi szinten használtál addig szerintem pusztán zsigerből nem lehet ilyet kijelenteni. A 2.6-3 coos korszakba ha a kezedbe adtak volna egy 5,7 colos telefont azt is képtelenségnek tartottad volna használni. Legalább megpróbálhatnák a gyártók és ha nem akkor még mindig vissza lehet térni az 5,7 colhoz de a nagyobb baj hogy meg sem próbálják.Macika írta:Nekem az a meglátásom, hogy amíg nem nő az emberek keze is évente 1 centit, addig a kijelzőknek sem szabad tovább nőni.Segal írta:Tény és való hogy egyre jobban javul az LG de számomra érthetetlen dolog hogy miért csak 0,2 collal lett nagyobb a V10 mint a G4. A hardver is tulajdonképpen ugyanaz persze itt lett ujjlenyomat olvasó meg másodlagos kijelző stb. de ez szerintem akkor is kevés. Bevállalósnak kellett volna lenni és beletenni egy 6 colos kijelzőt ha már a felső kategóriás néptelefon (G4) szinten is rátesznek 0.x colt a fő konkurencia hasonló modelljeire.
Az 5,7 collos kijelzőméret kiforrta magát, épp a maximálisan, majdhogynem kényelmesen kezelhető méret.
Az nem vezet sehová, hogy évente 1 centit nő, aztán 5 év múlva 8 collos mobiltelefonokkal járkálunk.
Nagyon helyesnek találom a V10 arányait személy szerint és igencsak szeretnék egy olyat...
- Macika
- 6. szint
Ákoska barátomnak volt valami 6"-os SONY-ja (nem jegyeztem meg a típusát, annyira nem fogott meg). Használhatatlan volt. Csak a mérete miatt...Segal írta:Amíg nem volt nagyobb kijelzős mobilod amit napi szinten használtál addig szerintem pusztán zsigerből nem lehet ilyet kijelenteni. A 2.6-3 coos korszakba ha a kezedbe adtak volna egy 5,7 colos telefont azt is képtelenségnek tartottad volna használni. Legalább megpróbálhatnák a gyártók és ha nem akkor még mindig vissza lehet térni az 5,7 colhoz de a nagyobb baj hogy meg sem próbálják.
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- duce79
- 4. szint
- Készüléktípus: lg v30+
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 42 times
Sziasztok! Egyébként a LETVmax2 is visszatér az 5,7collra. http://android.hdblog.it/2015/10/14/LeT ... 7-ottobre/ üdv!Macika írta:Ákoska barátomnak volt valami 6"-os SONY-ja (nem jegyeztem meg a típusát, annyira nem fogott meg). Használhatatlan volt. Csak a mérete miatt...Segal írta:Amíg nem volt nagyobb kijelzős mobilod amit napi szinten használtál addig szerintem pusztán zsigerből nem lehet ilyet kijelenteni. A 2.6-3 coos korszakba ha a kezedbe adtak volna egy 5,7 colos telefont azt is képtelenségnek tartottad volna használni. Legalább megpróbálhatnák a gyártók és ha nem akkor még mindig vissza lehet térni az 5,7 colhoz de a nagyobb baj hogy meg sem próbálják.
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
- Segal
- Admin segéd
Ez azért még nem hivatalos infó csak pletyka. Ettől függetlenül elég valószínű de azért reménykedem hogy nem fog. Persze nekem speciel nincs tervbevéve a max2 de akkor sem tetszene ha visszatérnének. A jelenlegi pont így jó méretileg ahogy van. Persze ezen is lehetne fejleszteni tudásba mert van pár hiányossága de hát melyik mobilnak nincs...duce79 írta:Sziasztok! Egyébként a LETVmax2 is visszatér az 5,7collra. http://android.hdblog.it/2015/10/14/LeT ... 7-ottobre/ üdv!Macika írta:Ákoska barátomnak volt valami 6"-os SONY-ja (nem jegyeztem meg a típusát, annyira nem fogott meg). Használhatatlan volt. Csak a mérete miatt...Segal írta:Amíg nem volt nagyobb kijelzős mobilod amit napi szinten használtál addig szerintem pusztán zsigerből nem lehet ilyet kijelenteni. A 2.6-3 coos korszakba ha a kezedbe adtak volna egy 5,7 colos telefont azt is képtelenségnek tartottad volna használni. Legalább megpróbálhatnák a gyártók és ha nem akkor még mindig vissza lehet térni az 5,7 colhoz de a nagyobb baj hogy meg sem próbálják.