Tesztelés

Kötetlen csevegések témái
Coresma1
1. szint
1. szint
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Re: Tesztelés

Hozzászólás Szerző: Coresma1 »

Látom hogy itt lehetséges a tesztek véleményezése.
Nos, ez már nem az első teszt amit olvasok itt az oldalon, szóval nem egy egyszeri alkalommal becsúszott baki:
Ha már publikálsz valamit, tesztet készítesz, akkor figyelj egy kicsit a helyesírásra,mert valami borzalmas(betűtévesztés,ban-ben helyett ba-be meg a cimboráik)..... :confused3: írd world-be, az javítja a stilisztikai meg a helyesírási hibákat is, aztán max nyomsz egy copy-t.

Maguk a tesztek jók,mert sok kiegészítő infóhoz jutottam hozzá(több helyen olvasom a teszteket), de erre egy kicsit figyeljünk már oda:
Király Linda után szabadon: "Hisz Magyarok vagyunk...nem?" ;)

még valami: Semmiképp se vedd támadásnak,csak egy építő jellegű kritika :Notworty:
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Coresma1 írta:Látom hogy itt lehetséges a tesztek véleményezése.
Nos, ez már nem az első teszt amit olvasok itt az oldalon, szóval nem egy egyszeri alkalommal becsúszott baki:
Ha már publikálsz valamit, tesztet készítesz, akkor figyelj egy kicsit a helyesírásra,mert valami borzalmas(betűtévesztés,ban-ben helyett ba-be meg a cimboráik)..... :confused3: írd world-be, az javítja a stilisztikai meg a helyesírási hibákat is, aztán max nyomsz egy copy-t.

Maguk a tesztek jók,mert sok kiegészítő infóhoz jutottam hozzá(több helyen olvasom a teszteket), de erre egy kicsit figyeljünk már oda:
Király Linda után szabadon: "Hisz Magyarok vagyunk...nem?" ;)

még valami: Semmiképp se vedd támadásnak,csak egy építő jellegű kritika :Notworty:
bírom én a kritikát semmi gond folyamatosan javulgatok de még van mit azzal tisztában vagyok igyekszem
stunts666
3. szint
3. szint
Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: stunts666 »

Coresma1 írta:.:confused3: írd world-be, az javítja a stilisztikai...
Az L betű nem kell. :tongue2:
maggi_1886
4. szint
4. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: maggi_1886 »

stunts666 írta:
Coresma1 írta:.:confused3: írd world-be, az javítja a stilisztikai...
Az L betű nem kell. :tongue2:
:D
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Felkerült a 6710 Navigátor teszt itt érhető el.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Gratulálok a teszthez Segal.
A telefon tudása az jó, de a kialakulása az nem tetszik. A hangszórót miért pont oda rakták? Meg ez a ferdeség? De ha külsőt nem nézem a telefon tud mindent ami kell, a zenelejátszója nem tökéletes meg akad a galériánál de talán ezeket egy szoftverfrissítés megoldja.
Csak egy tipp lehet azért kapott töltőnyílást hogy ne csak a gépen keresztül lehessen tölteni usb-n keresztül vagy nem kell hozzá gép ha nincs közelben és megint hülyeséget írtam?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

potter55 írta:Gratulálok a teszthez Segal.
A telefon tudása az jó, de a kialakulása az nem tetszik. A hangszórót miért pont oda rakták? Meg ez a ferdeség? De ha külsőt nem nézem a telefon tud mindent ami kell, a zenelejátszója nem tökéletes meg akad a galériánál de talán ezeket egy szoftverfrissítés megoldja.
Csak egy tipp lehet azért kapott töltőnyílást hogy ne csak a gépen keresztül lehessen tölteni usb-n keresztül vagy nem kell hozzá gép ha nincs közelben és megint hülyeséget írtam?
Hülyeséget írtál. A mondat vége kicsit izé. :mrgreen:
Szerintem a (konnektorba dugható) töltő vége is USB-s, nem hiszem, hogy csak PC júzereknek találták ki az olyan telefont amin csak ilyen nyílás van.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

MrAngelo írta: Hülyeséget írtál. A mondat vége kicsit izé. :mrgreen:
Szerintem a (konnektorba dugható) töltő vége is USB-s, nem hiszem, hogy csak PC júzereknek találták ki az olyan telefont amin csak ilyen nyílás van.
Egyet értek az első mondatoddal. :D Most elolvastam hogy mit írtam hát már én se értem. :wacko: :D
Szerintem is az mert olyant kaptam az mp3 lejátszómhoz és ott is meg tudták oldani akkor a telefonnál is.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
z-otya
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6110 Navigator
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: z-otya »

Köszi Segl a tesztet és a cikket a Nokia 6710 Navigátorról! Míg másoknak az N és E széria dominál, nekem a Navigator a gyengém (még ha nem is tud maradandót). :D

-Minden benne van ami most kell(ene) nekem (wifi,5mp kamera, gps, 2,6"-os kijelző)
-a hangszóróért viszont tényleg kár

De úgy nem szeretem, mikor már megjelenik az előre kiszemelt teló, színre lép egy másik... jelen esetben dilemmát okoz az 5800 Navigator (tényleg szerintetek az XPress M. feliratot lecserélik? Mert a képeken az van)

Viszont egy észrevétel a cikkhez!
Segal írta:A gombok és a kijelző között van ugyan egy plusz és egy minusz jel elősször én is azt hittem valami érintős valami lesz de csak matrica.
Az valóban funkcionál és mint (gondolom matrica) mutatja, nagyít és kicsinyít! Csak nem nyomogatni kell, hanem a csíkon húzni az ujjad és elvileg zoom-ként funkcionál a navigációnál (lehet máshol is működik).

Itt egy rövidke vid, hogy mit is akarok mondani (a végét nézd): videó
Nokia 6110 Navigator
2GB MicroSD (Transcend)
Navigation partner of Long Way Down
Bazsi90
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Bazsi90 »

Heló!

Tudna valaki segíteni nekem hogy miért van ez? :wacko: A Nokia N95-s telefonommal szeretnék Wi-fi-ni, de ezt írja ha kapcsolódni szeretnék a talált Wlan hálózattal, és ha böngészni akarok egy oldalon ezt írja: A wlan nem tud kapcsolódni mert nem található wlan hálózat! Nekem kéne valamit még csinálni? :hmm2: Előre is köszönöm! :taps1:
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”