Tesztelés

Kötetlen csevegések témái
sotee
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re:

Hozzászólás Szerző: sotee »

Sajnos nekem az XXL GSM-el kapcsolatban nincs jó véleményem. Vettem náluk egy használt szerintük makulátlan állapotban lévő
Nokia N95 8GB telefont, és érdekes módon a két hetes gari után sok dolog kezdett elromlani. Eleinte kíméltem nagyon, talán azért
jött elő később. Amit tapasztaltam, mint ha minden része más lenne. Mindegy, ez van.
Szóval nézd meg jobban a dolgokat ha lehet ha már bementél a Jókai 6-ba. Ja és össz tartozékként csak a töltőjét a dobozát, a DVD-lemezt
kaptam és könyörgés ellenében még egy USB kábelt. De mivel beleéltem magam nagyon, ezért lemondtam minden másról. :sad:
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Re: Tesztelés

Hozzászólás Szerző: Segal »

Felkerült Ide a várva várt 5530 XpressMusic teszt
starwars56
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5530 White-Blue

Hozzászólás Szerző: starwars56 »

Gratulálok a teszthez nagyon jó lett már alig vártam hogy meglegyen a nokia 5530 tesztje :D
B0SS
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Ericsson Live with Walkma
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: B0SS »

Segal írta:Felkerült Ide a várva várt 5530 XpressMusic teszt
Anyag minőségről tudnál vmit írni? 5800-tól merre van? Meg a sebesség érdekelne h mi elött pöcsöl sokat?
starwars56
1. szint
1. szint

B0SS írta:
Anyag minőségről tudnál vmit írni? 5800-tól merre van? Meg a sebesség érdekelne h mi elött pöcsöl sokat?
A bekapcsolásnál szórakozik sokat (legalábbis ez van leírva a tesztben)
B0SS
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Ericsson Live with Walkma
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: B0SS »

starwars56 írta:
B0SS írta:
A bekapcsolásnál szórakozik sokat (legalábbis ez van leírva a tesztben)

Ezt olvastam, én olyanra vok kiváncsi amit nem írt le de talán van vmi fingja róla :D
starwars56
1. szint
1. szint

xD
Sil3nt
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00 Silver
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Sil3nt »

Segal koszi az 5530-as tesztet, latom jo kedvedben voltal :D
Volt benne igazsag de velemenyem szerint elegge lealaztad a telefont, igaz ez sem tokeletes de elegge lehordtad, en tegnap probaltam ki de en "jonak tartom", ez is javulni fog idovel
Zenéim: http://soundcloud.com/sil3ntbeatz

Nokia N8 Silver Symbian Anna by Sil3nt Unbranded
Nokia 5800 v51.0.006 Sil3nt Xtreme Final RM-356 Unbranded HaCkEd
N81 8GB v21.0.010 RM-179 Unbranded HaCkeD
DEAD :'(
Rest In Peace [-KILLER-]
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Gratulálok a tesztehez az jó lett de a tesztalany...
Hát ez a 5530-as telefon nekem nem tetszik de ez az én véleményem. Nincs GPS, 3G és nem olyan jó zene részen de annak azért jónnak kellett volna lennie mert mégis csak egy XpressMusic telefon meg a többi hibája de nem akarok ismételni amit Segal leírt a tesztbe.
Ha vennék érintőset (annak nem sok esélye van :D ) akkor inkább 5800 vagy N97.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Sil3nt írta:Segal koszi az 5530-as tesztet, latom jo kedvedben voltal :D
Volt benne igazsag de velemenyem szerint elegge lealaztad a telefont, igaz ez sem tokeletes de elegge lehordtad, en tegnap probaltam ki de en "jonak tartom", ez is javulni fog idovel
idővel minden javul de nekem nem a ha majd talán így alakult kell néznem hanem a jelent márpedig ezt jelen pillanatban nem tudom nyugodt szivvel ajánlani egy 5x es ár elmenne de ez nagyon sok érte és istenigazából egyedül az érintős kijelző az extra benne amúgy egy faék a telefon ha le akarom egyszerűsíteni a dolgot ez pedig 70 ért édeskevés. Szoftveresen persze javulhat a helyzet belekerülhet pár dolog de 3G meg nagyobb kijelzője akkor sem lesz...
B0SS írta:
a galéria pl ennek sem a kedvenc helye egyszerűen arról van szó ennek a 434 es procinak sok picit ez a pixelszám és ha sokmindent kell beolvasnia akkor gondolkodik hol kevesebbet hol többet.
Anyagminőség meg messze nem E széria de ebbe tényleg nem akartam belekötni egyedül tényleg a hátlap kotyog picit de amúgy szerintem jó az összeszerelés.

Tisztába voltam persze a telefon képességeivel de ez van számomra csalódás volt zene téren sehol semmi csak egy átlagos felhozatal pedig ez egy zenére kihegyezett telefon értem ez alatt pl sony walkmanjeit de hogy pl a jelenbe gondolkodjak a samsung DJ telefonját egyszerűen többet ad zene terén mint egy átlagos..
Kijelző egyszerűen pici és hogy van ez a borzalmas hibája hogy mozog rajta a tartalom sokat lehet vele időnként küszködni főleg ha esetleg előjön a teljes qwerty..
Mint láthattuk pl az 5630 asnál /ami vicc feljebb van pozicionálva mégis olcsóbb/ lehet újdonságokat kihozni jól de hoz ki a Nokia pár jót de a többség az egyszerű tucattermék ami még esetleg meg is bocsájtható ha az ár megfelelő de 70 ért azért már illik adni valamit. Ami viszont tetszett az a kamera és a telefon mérete.
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”