Árazás kérdésenagy.renato írta:Hírek: A Lumia 920 megelőzte a nagy riválisait
Örülök a sikernek, de sajnos ahány felmérés, kimutatás, annyi eredmény. Lassan nem lehet hinni egynek sem. Remélem az eladásokban is mutatkozik ez az népszerűség.

Árazás kérdésenagy.renato írta:Hírek: A Lumia 920 megelőzte a nagy riválisait
Örülök a sikernek, de sajnos ahány felmérés, kimutatás, annyi eredmény. Lassan nem lehet hinni egynek sem. Remélem az eladásokban is mutatkozik ez az népszerűség.
Ennél többet adott el Lumia 920 ból????skyrush7 írta:Árazás kérdésenagy.renato írta:Hírek: A Lumia 920 megelőzte a nagy riválisait
Az hír nem közöl eladásokat. Arra sem veszed a fáradtságot, hogy végigolvasd.apaszka írta:Ennél többet adott el Lumia 920 ból????skyrush7 írta:Árazás kérdésenagy.renato írta:Hírek: A Lumia 920 megelőzte a nagy riválisait
Ugyan már!Ez olyan mint a kamerája bemutatása,amit egy komoly profi kamera rögzített,és beadták,hogy a telefon csinálta! Persze megbuktak vele,mert a 808 é is jobb,csak mivel symbianos,lehúzzák már!
http://hvg.hu/tudomany/20130114_100_mil ... _s_mobilok
Szerintem fém készülékház nem lesz unibodyMauro írta:Cserélhető lesz a Lumia 928 aksija? Más típushoz is lesz vízálló tok?
ezen meglepődtem én is... vártam, hogy hiába a 820 alatt lesz, kap legalább 1 GB RAM-ot...skyrush7 írta:Hírek: Érkezik a Lumia 520 és 720
Azért röhej, hogy a 720 nem kapta meg az 1GB RAM-ot, ami azért szerintem egy 7-es szériánál elvárható lenne. Főleg mivel üti a 100-at, elvárható lenne hogy minden alkalmazás fusson, hisz tudjuk sajnos van néhány játék aminek vagy nem készült még el a frissítése, vagy egyáltalán nem is lesz 512MB RAM-mal megbarátkozó verzió..