Még az előző sem érhető el, de már az új frissítésről beszélnek?

aztán most ezt kinek is szántad? mert ha nekem akkor nem csak helyesen írni nem tudsz de olvasni se...Limahl írta:mindig ez az aksi vita, nem értem minek menjen 1 hétig? nálam gs 3 estére még 60% alá sem merült soha,mégis mindig rádugom este töltöre,olyan nehéz? nincs konektor? nem értem minek menjen 6 napig,az a menö? röhelyes az egész,vagy lustaság,esküszöm már nagyon vicces ez az aksi mizéria,használjatok 3210 et az megy 1 hétig. ja és használom az s3 mat nem csak áll. sorry de nemértem miért olyan nehéz töltöre tenni,nekem magas.pedig én nyuzom szinte minde 2 naponta új rom stb de 60 alá nemigazán megy,hétvégén meg csütörtök esti töltéssel vasárnap este töltöm,birják ezek az androidok,csak tévhit,hogy nem.bladehu2 írta:almában sincs sokkal nagyobb ~1400mah, az is lemerül fél nap alatt ha valaki egyfolytába nyomkodja és mégse volt szempont gazdagoknak az üzemidő. ez meg telefonálós/villógós telefon lesz, nem hiszem hogy akármelyik gazdag ficek egész nap engribördszözni fog vagy más gyerekeknek való játékot nyomkodni.sozs írta:Na jó, de ilyen kapacitású akksival szerelni?Akinek lesz rá pénze nem akarja naponta tölteni vagy félnaponta....
A híresztelések alapján ez lesz a "brutális" Lumia 1000apaszka írta:Lumia 41 megapixeles PureView kamerával
A kép csak Photoshop-al készített? Kár,mert jól néz ki szerintem.De hogy mit fog tudni???
Egy nokia soha nem fogja utolérni a Samsung galaxy s szériás telókatskyrush7 írta:A híresztelések alapján ez lesz a "brutális" Lumia 1000apaszka írta:Lumia 41 megapixeles PureView kamerával
A kép csak Photoshop-al készített? Kár,mert jól néz ki szerintem.De hogy mit fog tudni???
Pletykák szerint ezt is bemutatják az MWC-n, bár szerintem kicsi az esélye. Remélem megkapja a 2Ghz-es Snapdragon chipet, nameg a 2GB RAM-ot, így megvan az S3 alázó, és a rendszer sebességét tekintve sem maradhat el a hamarosan bemutatásra kerülő S4-től
![]()
Pár hét múlva minden kiderül.