Az biztos nézni fog nagyokathoffer20 írta:Nem garis,Nem is használom már.Csak beleakartam tenni.Nincs olyan kicsi csavarhúzom az a baj.Majd les a telefonos gyerek amikor beviszem hozzá:D

Az biztos nézni fog nagyokathoffer20 írta:Nem garis,Nem is használom már.Csak beleakartam tenni.Nincs olyan kicsi csavarhúzom az a baj.Majd les a telefonos gyerek amikor beviszem hozzá:D
Sikerült szétszednem,de egy kicsit meg kellett feszegetnem a sim tartót.Nem tudom hogy elfogadja-e majd a sim kártyát.Ha nem akkor adok neki flexel.nsee írta:Az biztos nézni fog nagyokathoffer20 írta:Nem garis,Nem is használom már.Csak beleakartam tenni.Nincs olyan kicsi csavarhúzom az a baj.Majd les a telefonos gyerek amikor beviszem hozzá:Dés megkérdezi "ezt hogy a ...?"
![]()
![]()
Jó. De előtte rendesen fogd be a satuba, nehogy az asztalt megkarcold!hoffer20 írta: Sikerült szétszednem,de egy kicsit meg kellett feszegetnem a sim tartót.Nem tudom hogy elfogadja-e majd a sim kártyát.Ha nem akkor adok neki flexel.
Nem is tudom ki volt az...nsee írta:Jó. De előtte rendesen fogd be a satuba, nehogy az asztalt megkarcold!hoffer20 írta: Sikerült szétszednem,de egy kicsit meg kellett feszegetnem a sim tartót.Nem tudom hogy elfogadja-e majd a sim kártyát.Ha nem akkor adok neki flexel.![]()
Ezek a házi munkák !?!![]()
Volt itt fórumtárs aki "csak egy kicsit" fújatta meg telójának hangszóróját kompresszorral.
MrAngelo írta: Nem is tudom ki volt az...Simán cserélik garanciába.
pont ez a probléma iszonyat nagy köpködés van a legújabb flash playerre (11.3) tegyél vissza egy régebbit és minden okés lesz.rbelme írta:Jó napot kívánok!
Van egy olyan problémám, hogy Mozilla alatt nem indulnak a YouTube-os videók. Az Adobe Flash Player legújabb verziója van fent.
Üdv!rbelme írta:Jó napot kívánok!
Van egy olyan problémám, hogy Mozilla alatt nem indulnak a YouTube-os videók. Az Adobe Flash Player legújabb verziója van fent.
Nálam is az van fenn és semmi gond. Vagy talán a K-lite full codec pack bejátszik?Segal írta: pont ez a probléma iszonyat nagy köpködés van a legújabb flash playerre (11.3) tegyél vissza egy régebbit és minden okés lesz.