OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

Kicsi_Bazsa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: Kicsi_Bazsa »

Hali,

Tudna nekem valaki abba segíteni, hogy feltettem a telóra ( N8 ) az Opera mini v7.0(30054) verziót, de ez valami orosz cuccolt valami, letöröltem és újra raktam ami előtte volt az Opera Mini v7.00(29974), na igen ám, de az összes beállítás elveszett, ezzel nincs baj, viszont mivel Vodafone-os vagyok és volt vagy 4-5 gyors hívó a Vodafone-tól, amik ugye valami hirdetésekhez kapcsolt vagyis akciókra vonta fel a figyelmet, a kérdés a következő (asszem legelőször is így volt) észre veszi az Opera mini, hogy Vodás vagyok és automatikusan kirakja a gyors hívókat, vagy azok hogy kerültek oda? esetleg valaki tudna e segíteni és a linkeket elküldeni?
Ezt előre is köszönöm :)

A másik, igaz azt az N8 topicba írtam, de sikerült Állványt találnom egész olcsón, habár rendelési minimum ár volt így rendeltem egy fix tripodot és telótartót, és hozzá egy flexibilis állványt, de az eredeti Nokia telótartóra igen csak fáj a fogam ( amilyen a 808-hoz is van ). A két állvány közül az egyik meg is jött egyenesen Hong Kongból, a feladás is csúszott 3-4 napot, így mára már várom a másik állvány érkezését is :)

Üdv mindenkinek :)
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

Sziasztok!

Itt az én összeválogatott effect packom:

Performance V1.01 effects pack by nokiae668

Több pakkból válogattam össze.

http://youtu.be/e6WWUuEpsGk

http://www.mediafire.com/?x78461cz2xdrckz ;)

A videó készítéséért és az effect névért köszönet B@zy-nek!

Remélem jó lett! ;)
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára nokiae668 2012-06-22 pén. 14:13:49-kor.
These users thanked the author nokiae668 for the post (total 2):
moco (2012-06-22 pén. 08:58:19) • bazy (2012-06-23 szomb. 07:21:19)
Rating: 5.26%
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

bladehu2 írta:
reddoors írta:Igen csak nem mindegy , hogy 10millió :1-hez vagy 100%-ban szar valami. :)
ez a 100% azért kissé barokkos túlzás, de még szerencse hogy van egy gyártó (az apple-n kívül) aki tökéletes :) amugy itt van két kollegának is európai htc one x (egy vodás és egy gyári független valamelyik elektronikai boltból) és érdekes módon egyiknél sem lehet előhozni ezt a wifis dolgot. sőt még a kijelzőjük sem porosodik belül így 1-1,5 hónap után :)
Nézd én nem akarok veled vitatkozni. Te már megint hülyeséget beszélsz. Ezek a hibák nem olyanok , hogy előhozom vagy sem, ezek létező konstrukciós baklövések amiket ez a sunyi gyártó próbál elsikálni. Én a Sensation kijelzőjéről beszéltem ami az összesnél porosodik előbb vagy utóbb , mert az összeszerelés és az egész konstrukció egy hulladék. Használtam ilyet és még láttam és találkoztam egy halom HTC-vel ezzel a hibával , nem hallomásból írom ezeket a dolgokat. Engem is megtévesztett ez az egész HTC csilli-villi az elején , azt hittem egy különleges készüléket használok , de ez hamar eloszlott, és megerősítette a negatív véleményem erről a gyártóról. Aki használt és kipróbált huzamosabb ideig más gyártó készülékeit az tisztán látja miről beszélek. A HTC -ről bizonyos célcsoportok mesterségesen gerjesztik a kimagasló minőségről szóló tévhitet ami ár/érték arányban hazugság és a vásárlók tudatos félrevezetése.
Úgy gondolom, ha egy gyártó kikiáltja magát PRÉMIUM gyártónak PRÉMIUM árakkal akkor készítsen PRÉMIUM minőséget is hozzá, ne hazudjon és vezesse meg a vásárlóit mert lehúzhatja a redőnyt hamarosan.
Huawei MATE 9 Android 7
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

reddoors írta:Nézd én nem akarok veled vitatkozni. Te már megint hülyeséget beszélsz. Ezek a hibák nem olyanok , hogy előhozom vagy sem, ezek létező konstrukciós baklövések amiket ez a sunyi gyártó próbál elsikálni. Én a Sensation kijelzőjéről beszéltem ami az összesnél porosodik előbb vagy utóbb , mert az összeszerelés és az egész konstrukció egy hulladék. Használtam ilyet és még láttam és találkoztam egy halom HTC-vel ezzel a hibával , nem hallomásból írom ezeket a dolgokat. Engem is megtévesztett ez az egész HTC csilli-villi az elején , azt hittem egy különleges készüléket használok , de ez hamar eloszlott, és megerősítette a negatív véleményem erről a gyártóról. Aki használt és kipróbált huzamosabb ideig más gyártó készülékeit az tisztán látja miről beszélek. A HTC -ről bizonyos célcsoportok mesterségesen gerjesztik a kimagasló minőségről szóló tévhitet ami ár/érték arányban hazugság és a vásárlók tudatos félrevezetése.
Úgy gondolom, ha egy gyártó kikiáltja magát PRÉMIUM gyártónak PRÉMIUM árakkal akkor készítsen PRÉMIUM minőséget is hozzá, ne hazudjon és vezesse meg a vásárlóit mert lehúzhatja a redőnyt hamarosan.
nem vita, csak annyira tudtam hogy ha az isteni samsungról van szó akkor az lejáratás meg 10millio az egyből, ha a htc-ről (és most nem a szenzációs porosodásra gondolok mert az elhiszem hogy létezett) akkor az természetes hogy mindegyik készülék szar függetlenül attól hogy bárki is a kezébe vett volna egyet és megnézte volna hogy igaz-e amit ugyanolyan ismeretlen arcok irnak mint a lángralobbanó samsungról. és ha a samunál csak azt a hibát kell elhinni amit saját magunk látunk akkor más márkánál miért is kell látatlanba lehúzni mindet? mert a samsung csak tökéleteset alkotott, annak aztán soha semmilyen konstrukciós hibája nem volt (meg most sincs) és ha netán mégis akkor ő aztán nem akarná elsikálni mi? ja tudom a samunál a hibák azok valójában feature-k meg amugyis a szemed rossz és azt a pár "apróságot" majd úgyis javítják (mert ha ők MAJD javítják egy kiadott és tesztelt PRÉMIUM teló szarjait -már ha javítható ugye- akkor azzal nincs semmi gond) :) nem akarom én védeni a htc-t mert semmi közöm hozzá és csinált is elcseszett dolgokat (mellesleg melyik gyártó nem?), csak ez az elvakult csőlátásra nevelés amit a samsung mesterien másol az apple-től nekem nem jött be se régen, se most, és nem is fogok a jövőben sem beállni egyik gyártó agyatlanul bégető táborába se (lásd a samu birkás reklámját, haha), ennyi. mellesleg isteni szerencse hogy akad itt pár ember akik bármit mondanak az a tuti a többi aki nem ért egyet az meg természetesen hülyeséget beszél :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bladehu2 2012-06-22 pén. 11:53:42-kor.
duce79
4. szint
4. szint
Készüléktípus: lg v30+
Has thanked: 30 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: duce79 »

4.1 jelly bean, ha ez igaz hamar lecserelik az ics-t: android.hdblog.it/2012/06/22/android-4-1-jelly-bean-ufficiale-prima-immagine-su-galaxy-nexus/

Első hivatalos képek egy nexuson! Udv!
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

These users thanked the author laci64 for the post:
bazy (2012-06-23 szomb. 07:21:05)
Rating: 2.63%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
hoffer20
2. szint
2. szint
Készüléktípus: galaxy s
Has thanked: 7 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: hoffer20 »

Hali!Galaxy 3-ba véletlenül a mekarit a simkari helyére raktam és elnyelte :taps1: :D
Kérdésem,ha kicsavarozom a hátulját hozzá férek a kártyámhoz?
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

duce79 írta:4.1 jelly bean, ha ez igaz hamar lecserelik az ics-t: android.hdblog.it/2012/06/22/android-4-1-jelly-bean-ufficiale-prima-immagine-su-galaxy-nexus/

Első hivatalos képek egy nexuson! Udv!
pár napja már írtam én is róla sőt hónapokkal ezelőtt is de akkor tényleg még csak pletyka volt de már nem az 100% hogy a 2012-es Google I/O erről meg a 200 dolláros tábláról fog szólni. Annyira azért nem hamar az eddigiek is kb 1 évet éltek az ICS meg tavaly novemberi.
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

hoffer20 írta:Hali!Galaxy 3-ba véletlenül a mekarit a simkari helyére raktam és elnyelte :taps1: :D
Kérdésem,ha kicsavarozom a hátulját hozzá férek a kártyámhoz?
Azt nem tudom, de a SIM kártyát majd mindenképp formázd le a memkari foglalatban. :mrgreen:
Bocs, nem hagyhattam ki.

Azt ugye tudod, hogy ha szétszeded, bukod a garit? Talán érdemesebb lenne megpróbálni óvatosan kipiszkálni valami vékony csipesszel vagy tűvel.
hoffer20
2. szint
2. szint
Készüléktípus: galaxy s
Has thanked: 7 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: hoffer20 »

Nem garis,Nem is használom már.Csak beleakartam tenni.Nincs olyan kicsi csavarhúzom az a baj.Majd les a telefonos gyerek amikor beviszem hozzá:D
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”