Tudna nekem valaki abba segíteni, hogy feltettem a telóra ( N8 ) az Opera mini v7.0(30054) verziót, de ez valami orosz cuccolt valami, letöröltem és újra raktam ami előtte volt az Opera Mini v7.00(29974), na igen ám, de az összes beállítás elveszett, ezzel nincs baj, viszont mivel Vodafone-os vagyok és volt vagy 4-5 gyors hívó a Vodafone-tól, amik ugye valami hirdetésekhez kapcsolt vagyis akciókra vonta fel a figyelmet, a kérdés a következő (asszem legelőször is így volt) észre veszi az Opera mini, hogy Vodás vagyok és automatikusan kirakja a gyors hívókat, vagy azok hogy kerültek oda? esetleg valaki tudna e segíteni és a linkeket elküldeni?
Ezt előre is köszönöm

A másik, igaz azt az N8 topicba írtam, de sikerült Állványt találnom egész olcsón, habár rendelési minimum ár volt így rendeltem egy fix tripodot és telótartót, és hozzá egy flexibilis állványt, de az eredeti Nokia telótartóra igen csak fáj a fogam ( amilyen a 808-hoz is van ). A két állvány közül az egyik meg is jött egyenesen Hong Kongból, a feladás is csúszott 3-4 napot, így mára már várom a másik állvány érkezését is

Üdv mindenkinek