OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Walaki01 írta:Nálam a teló, első perctől eredeti, hozzá való kemény tokban van, tehát, kicsi az esély, hogy a zsebemben tárcsázzak. Nekem azért tetszik, a DzLock, mert nem kell állandóan a mechanikát nyüstölni a készüléken, a kinyitáshoz és a lezáráshoz. :yes:
ja hát tokban oké :) nekem egy ilyen szilikon izé van hozzá, de 1 hét után levettem mert pont azt a szép formáját rontja el még az a viszonlag vékony borítás is. ugyhogy karcok ellen inkább beöltöztettem invisible shield-be, az viszont nem véd a lezáratlan teló nyomkodásától. de hát valamiért valamit.
lipiN70
4. szint
4. szint
Készüléktípus: P8 Lite
Has thanked: 36 times
Been thanked: 79 times

Hozzászólás Szerző: lipiN70 »

kukszi írta:
lipiN70 írta:Keresek olyan embert aki tudna nekem segíteni faterom TomTom XL frissítésében....

Előre is köszi!
http://navigyurci.hu/category/tomtom-frissites/
Köszi, de ez csak amolyan információs oldal....

Olyat keresek, ahol esetleg a térképet is le tudom húzni.... :roll: :pirul:
múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
np82
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Arc S
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: np82 »

lipiN70 írta:Keresek olyan embert aki tudna nekem segíteni faterom TomTom XL frissítésében....

Előre is köszi!
Nem ismerem TomTom -ot és a készüléket sem,de én úgy szoktam csinálni,ha a gép win alapú,akkor ráteszek egy IGO -t,jobb egyszerűbb frissíteni és kész. :D Ismételm nem tudom a készülék milyen,ha Win alapú ez lehet egy alternatíva ;)
lipiN70
4. szint
4. szint
Készüléktípus: P8 Lite
Has thanked: 36 times
Been thanked: 79 times

Hozzászólás Szerző: lipiN70 »

np82 írta:

Előre is köszi!
Nem ismerem TomTom -ot és a készüléket sem,de én úgy szoktam csinálni,ha a gép win alapú,akkor ráteszek egy IGO -t,jobb egyszerűbb frissíteni és kész. :D Ismételm nem tudom a készülék milyen,ha Win alapú ez lehet egy alternatíva ;)
Sajnos én sem ismerem, ezért is kértem segítséget.... :whistle:
múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
np82
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Arc S
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: np82 »

lipiN70 írta:
np82 írta:

Előre is köszi!
Sajnos én sem ismerem, ezért is kértem segítséget.... :whistle:
De azt csak tudod,hogy WinCE alapú vagy sem,ugye? :D Ha megírod pontosan milyen készülék megnézem neked. ;)
miller0214
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: miller0214 »

Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy nokia boltban vásárolt fülhallgatóra mennyi garancia van?
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

miller0214 írta:Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy nokia boltban vásárolt fülhallgatóra mennyi garancia van?
Elméletileg 1 év.
These users thanked the author laci64 for the post:
miller0214 (2012-06-15 pén. 12:20:51)
Rating: 2.63%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
gjoco1958
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
Has thanked: 107 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: gjoco1958 »

bladehu2 írta:
gjoco1958 írta:Sziasztok!
Elnézést,hogy még egy picit "lovagolok"a SlideUnlok gondomon,de volna itt egy másik kérdés is hozzá kapcsolódóan.Háromszor raktam újra és amikor eltávolitottam a telepitett alkalmazások közül igaz leszedte elméletileg,de az eltávolitást követően azt irta ki,hogy "az eltávolitás sikertelen"!Ugyanakkor már nem szerepel az alkalmazások között!Ezt nem nagyon értem.Nem lehet,hogy valami "piszok"maradt utána és azért nem működik rendeltetés szerűen/nem indul újra automatikusan/Pedig minden eltávolitás után Cleanereztem.Próbáltam E-re illetve C-re is és ugyan az a jelenség nem indul automatikusan,csak manuálisan!
Üdv:gjoco1958
neeem, azt nekem is ki szokta írni eltávolításnál. valszeg felrak pl két ugyanolyan fájlt és telepítéskor a régi felülírodik, eltávolításnál viszont keresi mindkét fájlt, ha nem talál valamit amit szerinte ő telepített akkor szokott ez lenni.
de ha nem cfw okozza akkor esetleg valami más progi ami auto indul? más ötletem nincs.
Hát van egy-két progi ami auton. indul pl:extrabuttons/egyébként egy korábbi unlock blokkolta ezt a progit ésfagyasztotta a widgeteket/lehet enél is Ő lesz a hunyó :hmm2:és még van calendar-batterymonitor-nem gyári digi óra-nem gyári startup meg még...,?
Üdv:gjoco
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

gjoco1958 írta:Hát van egy-két progi ami auton. indul pl:extrabuttons/egyébként egy korábbi unlock blokkolta ezt a progit ésfagyasztotta a widgeteket/lehet enél is Ő lesz a hunyó :hmm2:és még van calendar-batterymonitor-nem gyári digi óra-nem gyári startup meg még...,?
a mralshawy (vagy mi a bánat a neve) féle extrabuttons (koppintás)-tól nekem a gyári lock screen mellett is le-lefagytak a dolgok. widget nem hinném hogy bármiben tudná befolyásolni az indulását, egy ilyen extrabuttons vagy hasonló progi inkább. nekem a lanternsoft féle extrabuttons 1.3 van fent, az mellett indult auto.
These users thanked the author bladehu2 for the post:
gjoco1958 (2012-06-16 szomb. 13:22:29)
Rating: 2.63%
gjoco1958
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
Has thanked: 107 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: gjoco1958 »

bladehu2 írta:
gjoco1958 írta:Hát van egy-két progi ami auton. indul pl:extrabuttons/egyébként egy korábbi unlock blokkolta ezt a progit ésfagyasztotta a widgeteket/lehet enél is Ő lesz a hunyó :hmm2:és még van calendar-batterymonitor-nem gyári digi óra-nem gyári startup meg még...,?
a mralshawy (vagy mi a bánat a neve) féle extrabuttons (koppintás)-tól nekem a gyári lock screen mellett is le-lefagytak a dolgok. widget nem hinném hogy bármiben tudná befolyásolni az indulását, egy ilyen extrabuttons vagy hasonló progi inkább. nekem a lanternsoft féle extrabuttons 1.3 van fent, az mellett indult auto.
Nekem a Belle_Exra_Buttons_Hun 1.02 van fennt.Figyi PÜ.-ben linkelnéd Nekem kipróbálni,hátha ez lesz a hunyó!Nagyon megköszönöm! :Notworty:
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”