a nokiás roadmapból kiderül hogy lesz minimum 1 N szériás is ezzel a fél qwerty-s megoldással az ott leírtak meg eddig bejöttek.maggi_1886 írta:luciuscornelius írta:Grat a teszthez, én személy szerint rosszabbra számítottam, kellemesen csalódtam
nekem is megtetszett a teló. jöhetne vmi hasonló N szériában is, E55 + egy kicsit jobb multimédia tudás
ha nem is tudja megszokni az ember akkor sincs semmi gond az E52 ugyanez csak hagyományos gombokkal.Damir88 írta:Hát én marhára kíváncsi vagyok erre a fél QWERTY-re, így látatlanba azt mondtom, hogy nem tudnám megszokni, de majd megnézek egy telót és akkor nyilvánítok véleményt. Amúgy a teló jó, az E széria az E51 óta egyre csak jobb lesz, ez pozitív, mutatkozhatna valami ilyesmi az N szériában is....
A legegyszerübb azt lenne írni hogy használhatatlan ez a gombkiosztás de ez egyszerűen ostobaság lenne írok egy egyszerű példát. Tegyük fel anno ez a kialakítás nyer és most jelent volna meg az első hagyományos kialakítású akkor meg arra írnánk hogy ááá ez kizárt dolog de így ez az "elfogadott" tehát lényegébe max magunkat kell átképezni egy nem feltétlen rosszabbra hanem újra de a gyakorlatba jobbra hisz egy karakterért nem kell 3-4x megnyomni egy gombot hanem elég 1-2x. Persze nem ér fel a qwerty-hez ez tény ebbe hülyeség is belekötni.