Tesztelés

Kötetlen csevegések témái
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Re: Tesztelés

Hozzászólás Szerző: Segal »

maggi_1886 írta:
luciuscornelius írta:Grat a teszthez, én személy szerint rosszabbra számítottam, kellemesen csalódtam :D

nekem is megtetszett a teló. jöhetne vmi hasonló N szériában is, E55 + egy kicsit jobb multimédia tudás :!:
a nokiás roadmapból kiderül hogy lesz minimum 1 N szériás is ezzel a fél qwerty-s megoldással az ott leírtak meg eddig bejöttek.
Damir88 írta:Hát én marhára kíváncsi vagyok erre a fél QWERTY-re, így látatlanba azt mondtom, hogy nem tudnám megszokni, de majd megnézek egy telót és akkor nyilvánítok véleményt. Amúgy a teló jó, az E széria az E51 óta egyre csak jobb lesz, ez pozitív, mutatkozhatna valami ilyesmi az N szériában is....
ha nem is tudja megszokni az ember akkor sincs semmi gond az E52 ugyanez csak hagyományos gombokkal.
A legegyszerübb azt lenne írni hogy használhatatlan ez a gombkiosztás de ez egyszerűen ostobaság lenne írok egy egyszerű példát. Tegyük fel anno ez a kialakítás nyer és most jelent volna meg az első hagyományos kialakítású akkor meg arra írnánk hogy ááá ez kizárt dolog de így ez az "elfogadott" tehát lényegébe max magunkat kell átképezni egy nem feltétlen rosszabbra hanem újra de a gyakorlatba jobbra hisz egy karakterért nem kell 3-4x megnyomni egy gombot hanem elég 1-2x. Persze nem ér fel a qwerty-hez ez tény ebbe hülyeség is belekötni.
Segal
Admin segéd
Admin segéd

potter55 írta: E52-nek is lesz tesztje? Vagy nem lesz mert ugyanaz mint az E55 csak sima billentyűzettel?
naná hogy lesz hisz nem árt ránézni a körmére hogy abba is sikerült e bakit összehozni vagy abba nincs /esetleg más bakik vannak e/
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Segal írta:
potter55 írta: E52-nek is lesz tesztje? Vagy nem lesz mert ugyanaz mint az E55 csak sima billentyűzettel?
naná hogy lesz hisz nem árt ránézni a körmére hogy abba is sikerült e bakit összehozni vagy abba nincs /esetleg más bakik vannak e/
Akkor jó, biztos lesz benne bakik de majd kiderül a teszt után.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Segal
Admin segéd
Admin segéd

potter55 írta:
Segal írta:
Akkor jó, biztos lesz benne bakik de majd kiderül a teszt után.
zárjuk rövidre a dolgot íme a bizonyíték :taps1:

Sajnos nem egyszerre jártak nálam így szerkesztve ugyan de egymás mellett így néznek ki

Kép

Röviden annyit hogy az E55 feketébe szép volt de ez az E52 ezüstbe k :censored: jól néz ki :tongue2:
potter55
Moderátor
Moderátor

Teljesen egyet értek. :whaaa: :D
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Segal
Admin segéd
Admin segéd

Mivel ezzel a telefonnal most jóval kevesebb dolgom volt mint egy teljesen újal ezért meg is érkezett a várva várt teszt. Itt érhető el az E52 tesztje
potter55
Moderátor
Moderátor

Segal írta:Mivel ezzel a telefonnal most jóval kevesebb dolgom volt mint egy teljesen újal ezért meg is érkezett a várva várt teszt. Itt érhető el az E52 tesztje
Gratulálok a teszthez, jól sikerült. :D
Ki lett javítva a problémák ez nagyon jó és csak egy két hiba van benne ami nem sok szerintem. Ez nekem jobban tetszik mint az E55. Az msn program helyett kijavították a hibákat vagyis ebbe nem rakták bele akkor szerintem nem kár azért a programért. :D
Ha a Nokia így folytatja és lesz egy jó N szériás telefon akkor lehet az is ilyen jó lesz. :D

TommyX
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
Has thanked: 0
Been thanked: 33 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TommyX »

Jó lett a 2 teszt :yes:
Ahogy elnézem, lassan jobb lesz az E széria, mint az N széria :blush: :pislog:
:cool3:
Kép

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR! :cry3:
szpistomi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Zopo ZP300+
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: szpistomi »

Hali!

Nagyon jók lettek a tesztek, már vártam mindkettőt (E52, E55).

Ami a legjobban érdekelt, az az akku készenléti ideje.
A hivatalos (nokia.hu) info szerint az E52 GSM-en 28, 3G-n 18 napig "él", míg az E55 GSM-en 31, 3G-n 21 napot bír. (ezt majd javítsátok a készülékinfo-ban, ott ugyanazok az adatok mindkét típusnál)
Ezzel szemben a tesztben az E55-nél olvastam: "Szenzációsan táltos 4 napot el kell hogy menjen üresjáratba de aktív használat mellett is 2-3 napot kínzástól függően". Tehát akkor üresjáratba 4 nap, szemben az ígért 31-el? Tudom, a nokia is mindig túloz az üzemidőkkel, de ez eléggé durva... Sztem sokan várták az "egyhónapos" nokiát, mondván, ha a felét tudja már jó. Ez a pár nap viszont nagyon gáz...
Üdv: Szpis
Aktuális: Zopo ZP300+ Field & 32GB KingMAX microSDHC Class10
Régi telefonjaim: 3210 -> 6210 -> 6610/3100 -> 6131/E60 -> E51 -> SE W595 -> 5230
Z 3
2. szint
2. szint
Készüléktípus: nokia N95+8gb+duinoGPS
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Z 3 »

szpistomi írta:Hali!

Nagyon jók lettek a tesztek, már vártam mindkettőt (E52, E55).

Ami a legjobban érdekelt, az az akku készenléti ideje.
A hivatalos (nokia.hu) info szerint az E52 GSM-en 28, 3G-n 18 napig "él", míg az E55 GSM-en 31, 3G-n 21 napot bír. (ezt majd javítsátok a készülékinfo-ban, ott ugyanazok az adatok mindkét típusnál)
Ezzel szemben a tesztben az E55-nél olvastam: "Szenzációsan táltos 4 napot el kell hogy menjen üresjáratba de aktív használat mellett is 2-3 napot kínzástól függően". Tehát akkor üresjáratba 4 nap, szemben az ígért 31-el? Tudom, a nokia is mindig túloz az üzemidőkkel, de ez eléggé durva... Sztem sokan várták az "egyhónapos" nokiát, mondván, ha a felét tudja már jó. Ez a pár nap viszont nagyon gáz...
-N95re is asszem 10nap körüli készenlétet írnak azt jó ha 3at elmegy:D(3g nélkül)

-teszt amúgy jó de azt a panoráma képet ugye te se gondoltad komolyan?:D
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”