Ez a teló olyan mint a Samsung tömegtelefonjai.A meglévő cuccból összeraknak valamit,akasztanak rá egy nevet oszt' jóvan'....Segal írta:Felkerült a 6720 Classic tesztje is. Itt érhető el.
Tesztelés
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Tesztelés
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
A teszt jó lett, érdekes. Meg a mit a Nokia csinál mostanában az is érdekes.
Ha a wifit belerakták volna meg a xenon-t és a kameravédelmet akkor elég jó telefon lett volna a kinézetét leszámítva. De ott a ha...
Ha a wifit belerakták volna meg a xenon-t és a kameravédelmet akkor elég jó telefon lett volna a kinézetét leszámítva. De ott a ha...
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
a 6 os széria nem kaphatja meg a wifi-t mert akkor házon belüli konkurenciája lenne az E5x szériának így pedig egy E light a 6 os. Ez eddig rendbe is lehetne hisz nincs mindenkinek szüksége E minőségre meg szoftverre de hogy az 5 ös megkapja a wifi-t pedig az árba még a 6 os alá pozicionálva a 6 os meg mégsem az azért 2009 be egyszerűen vicc de nem is adok tanácsokat a Nokiának mert a végén még félreértik és az 5 ösből is kiszedikpotter55 írta:A teszt jó lett, érdekes. Meg a mit a Nokia csinál mostanában az is érdekes.

- stunts666
- 3. szint
- Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Az a baj, hogy a xenont minden gyártó kerüli. De miért azt nen tudom. ha van vaku akkor nem zseblámpának akarom használni hanem éjszakai fotózásra. Ha nem raknak rá xenont akkor inkább ne rakjanak rá semmit se. Szerintem az Apple is így gondolkodik.potter55 írta:A teszt jó lett, érdekes. Meg a mit a Nokia csinál mostanában az is érdekes.

- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
már érkezőbe a megváltás több kémfotó is kering olyan telefonokról amik Xenon-t és Ledet is kapnak. /Eddig a biztos a Samsung az SE és az LG/stunts666 írta:Az a baj, hogy a xenont minden gyártó kerüli. De miért azt nen tudom. ha van vaku akkor nem zseblámpának akarom használni hanem éjszakai fotózásra. Ha nem raknak rá xenont akkor inkább ne rakjanak rá semmit se. Szerintem az Apple is így gondolkodik.potter55 írta:A teszt jó lett, érdekes. Meg a mit a Nokia csinál mostanában az is érdekes.
Reméljük a legjobbakat mert ez nem fejlődés hogy szinte az összes 5 megapixeles dupla ledes max kisebb az optika...
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
luciuscornelius írta:Grat a teszthez, én személy szerint rosszabbra számítottam, kellemesen csalódtam
nekem is megtetszett a teló. jöhetne vmi hasonló N szériában is, E55 + egy kicsit jobb multimédia tudás

Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Hát én marhára kíváncsi vagyok erre a fél QWERTY-re, így látatlanba azt mondtom, hogy nem tudnám megszokni, de majd megnézek egy telót és akkor nyilvánítok véleményt. Amúgy a teló jó, az E széria az E51 óta egyre csak jobb lesz, ez pozitív, mutatkozhatna valami ilyesmi az N szériában is....
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Gratulálok a teszthez jó lett.
Szerintem is ha lesz szoftverfrissítés akkor jó kis telefon lesz, de majdnem minden Nokia így kezdi és jó lesz szoftverfrissítés után, ebbe egy kicsit több baki sikerült. Azt a billentyűzetet meg lehet szokni egy kis idő után, de azt majd a felhasználó leírja hogy menyi idő kellett neki.
E52-nek is lesz tesztje? Vagy nem lesz mert ugyanaz mint az E55 csak sima billentyűzettel?
Szerintem is ha lesz szoftverfrissítés akkor jó kis telefon lesz, de majdnem minden Nokia így kezdi és jó lesz szoftverfrissítés után, ebbe egy kicsit több baki sikerült. Azt a billentyűzetet meg lehet szokni egy kis idő után, de azt majd a felhasználó leírja hogy menyi idő kellett neki.
E52-nek is lesz tesztje? Vagy nem lesz mert ugyanaz mint az E55 csak sima billentyűzettel?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.