OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!
Előre is bocsi hogy megtöröm a karácsonyi hangulatot (bár én ugysem szeretem hogy nagyon tapintatosan fogalmazzak) de összeállt a kép a jövő évi Google konferenciáról.

Mint sokan tudjátok a Google minden évbe rendez egy I/O nevü konferenciát. Ezt jövőre Április 24-25 között lesz megrendezve. Ment is sokáig a találgatás vajon mi lehet a fő témája hisz az ICS leváltása még korai lenne bár volt róla szó hogy bejelentenék a Jelly Bean-t de ez hülyeség, esetleg valami új szolgáltatás indulása ez persze megtörténhet de a fő esemény nem ez lesz hanem a Nexus telefonok után referencia Tablettel fog előállni a Google (amit valószínűleg évente követ majd másik rajta ott is a legfrissebb Androiddal. Jelenleg annyit nyilatkoznak a dologról hogy fél év múlva (tehát májusba) szeretnék piacra dobni (természetesen ICS-el) így könnyen összerakható a kép hogy április végén ez lesz bejelentve. Reméljük valami iPad3 verő cucc lesz.

A kép természetesen csak illusztráció!!!
Na jó azért Boldog Karácsonyt Nektek! (Magamnak meg gyorsat
)

Mint sokan tudjátok a Google minden évbe rendez egy I/O nevü konferenciát. Ezt jövőre Április 24-25 között lesz megrendezve. Ment is sokáig a találgatás vajon mi lehet a fő témája hisz az ICS leváltása még korai lenne bár volt róla szó hogy bejelentenék a Jelly Bean-t de ez hülyeség, esetleg valami új szolgáltatás indulása ez persze megtörténhet de a fő esemény nem ez lesz hanem a Nexus telefonok után referencia Tablettel fog előállni a Google (amit valószínűleg évente követ majd másik rajta ott is a legfrissebb Androiddal. Jelenleg annyit nyilatkoznak a dologról hogy fél év múlva (tehát májusba) szeretnék piacra dobni (természetesen ICS-el) így könnyen összerakható a kép hogy április végén ez lesz bejelentve. Reméljük valami iPad3 verő cucc lesz.

A kép természetesen csak illusztráció!!!
Na jó azért Boldog Karácsonyt Nektek! (Magamnak meg gyorsat

- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Has thanked: 0
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
Kösz a segítséget, de itt sajna, ha megmozdítom az újaim a touchpaden, akkor visszakapcsol a monitor.nagy.renato írta:1 perc alatt megoldhatóTommyX írta:Windows 7-re létezik olyan program, ami egy billentyű kombinációra, ki-be kapcsolja a monitort?![]()
http://www.howtogeek.com/howto/windows- ... e-monitor/
Úgy nézem nem találok olyan progit amit szeretnék, pedig Nokia 9210-re is volt ilyen progi.

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!

- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
hosszabbítóval kösd rá a monitort a konnektorra és csak kihúzodTommyX írta:Kösz a segítséget, de itt sajna, ha megmozdítom az újaim a touchpaden, akkor visszakapcsol a monitor.nagy.renato írta:1 perc alatt megoldhatóTommyX írta:Windows 7-re létezik olyan program, ami egy billentyű kombinációra, ki-be kapcsolja a monitort?![]()
http://www.howtogeek.com/howto/windows- ... e-monitor/
Úgy nézem nem találok olyan progit amit szeretnék, pedig Nokia 9210-re is volt ilyen progi.

Viccen kívül érdemes a jövőbe elgondolkodni azon hogy lecseréld tv-re csak egy kapcs akár az ágyból és alszik a tv a gép meg persze dolgozik éjjel.
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Has thanked: 0
- Been thanked: 118 times
Vagy: Végy egy kapcsolós hosszabbítót, amibe bele van dugva a monitor, tedd a kezed mellé, és gombnyomásra kapcsold ki/beSegal írta: hosszabbítóval kösd rá a monitort a konnektorra és csak kihúzod![]()
Viccen kívül érdemes a jövőbe elgondolkodni azon hogy lecseréld tv-re csak egy kapcs akár az ágyból és alszik a tv a gép meg persze dolgozik éjjel.

Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Lehet venni távvezérelhető hosszabítót is...nagy.renato írta:Vagy: Végy egy kapcsolós hosszabbítót, amibe bele van dugva a monitor, tedd a kezed mellé, és gombnyomásra kapcsold ki/beSegal írta: hosszabbítóval kösd rá a monitort a konnektorra és csak kihúzod![]()

-
- Újonc
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
elnézést,nehezen látom át a forum képét,igy ide irom a problémám.
nokia c6 telom van,frissitettem ma a szoftverjét és a frissités után nem lehet magyar nyelvet választáni.
elsöként gondoltam azért mert a külföldi simkártyát hagytam benne,de ujra csináltam frissitést magyar simkártyával,de ugyanaz,nincs magyar nyelv a menuhöz....
lehet valahol külön leszedni hozzá?vagy épp mi lehet a probléma?eddig magyar volt a menü,és magyarországon vásároltam a telot ez hiba lehetöség kilöve.
remélem tudtok segiteni
köszönöm a válaszokat
üdvözlet
nokia c6 telom van,frissitettem ma a szoftverjét és a frissités után nem lehet magyar nyelvet választáni.
elsöként gondoltam azért mert a külföldi simkártyát hagytam benne,de ujra csináltam frissitést magyar simkártyával,de ugyanaz,nincs magyar nyelv a menuhöz....
lehet valahol külön leszedni hozzá?vagy épp mi lehet a probléma?eddig magyar volt a menü,és magyarországon vásároltam a telot ez hiba lehetöség kilöve.
remélem tudtok segiteni
köszönöm a válaszokat
üdvözlet