Istenigazából az ilyesmi nagyon megosztja az embereket. Nagyon nincs középút ezt imádni vagy utálni lehet.moco írta:Én igen! Beszélgethetek azokkal, akik ide regisztráltak, jobban megismerem őket. Szerintem ez nagyon jó dolog. Itt csak "szakmai„ dolgokról folyik a csevely, ott nem. :-)rydair írta:Amúgy valaki látja bármi értelmét ennek a tök feleslegesen létrehozott cuccnak?!
Én megértem azokat is akiknek bejön mert vadidegen emberekkel beszélgethetnek vagy oszthatnak meg olyasmit amit meg akarnak. Ennyiből jó viszont itt is a ki tud többet felmutatni érv kezd kibontakozni (mármint a közösségi oldalakon nem csak a G+-on) és egyre több odanem illő dolog van fent. Bár a Google ilyen téren jó pontot kap mert nem arra meg hogy darabszámba minél többen legynek (rengeteg kamureggel) hanem azért egyelőre rendet tart. Másfelől viszont ha úgy nézzük hogy régen személyesen találkoztak az emberek, haloották egymás hangját manapság meg mindenki főleg a fosbookot böngészi az elég szomorú. Elég sokat szoktam BKV-zni és régebben azt lehetett látni hogy minden harmadik ember telefonál most ezen emberek többsége telefonról nézi a közösségi oldalakat és max ott ír valamit nehogy 1 percel késöbb tudjon meg valami pletykát.
Összeségébe viszont szerintem kijelenthető (mégha moco meg is öl érte) hogy a csajok vannak jobban rákattanva a témára mert lehet pletykálni, kémkedni, kibeszélni másokat stb...