Google+

Kötetlen csevegések témái
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Re: Google+

Hozzászólás Szerző: Segal »

moco írta:
rydair írta:Amúgy valaki látja bármi értelmét ennek a tök feleslegesen létrehozott cuccnak?! :D
Én igen! Beszélgethetek azokkal, akik ide regisztráltak, jobban megismerem őket. Szerintem ez nagyon jó dolog. Itt csak "szakmai„ dolgokról folyik a csevely, ott nem. :-)
Istenigazából az ilyesmi nagyon megosztja az embereket. Nagyon nincs középút ezt imádni vagy utálni lehet.
Én megértem azokat is akiknek bejön mert vadidegen emberekkel beszélgethetnek vagy oszthatnak meg olyasmit amit meg akarnak. Ennyiből jó viszont itt is a ki tud többet felmutatni érv kezd kibontakozni (mármint a közösségi oldalakon nem csak a G+-on) és egyre több odanem illő dolog van fent. Bár a Google ilyen téren jó pontot kap mert nem arra meg hogy darabszámba minél többen legynek (rengeteg kamureggel) hanem azért egyelőre rendet tart. Másfelől viszont ha úgy nézzük hogy régen személyesen találkoztak az emberek, haloották egymás hangját manapság meg mindenki főleg a fosbookot böngészi az elég szomorú. Elég sokat szoktam BKV-zni és régebben azt lehetett látni hogy minden harmadik ember telefonál most ezen emberek többsége telefonról nézi a közösségi oldalakat és max ott ír valamit nehogy 1 percel késöbb tudjon meg valami pletykát.
Összeségébe viszont szerintem kijelenthető (mégha moco meg is öl érte) hogy a csajok vannak jobban rákattanva a témára mert lehet pletykálni, kémkedni, kibeszélni másokat stb...
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Segal írta:
moco írta:
rydair írta:Amúgy valaki látja bármi értelmét ennek a tök feleslegesen létrehozott cuccnak?! :D
Én igen! Beszélgethetek azokkal, akik ide regisztráltak, jobban megismerem őket. Szerintem ez nagyon jó dolog. Itt csak "szakmai„ dolgokról folyik a csevely, ott nem. :-)
Istenigazából az ilyesmi nagyon megosztja az embereket. Nagyon nincs középút ezt imádni vagy utálni lehet.
Én megértem azokat is akiknek bejön mert vadidegen emberekkel beszélgethetnek vagy oszthatnak meg olyasmit amit meg akarnak. Ennyiből jó viszont itt is a ki tud többet felmutatni érv kezd kibontakozni (mármint a közösségi oldalakon nem csak a G+-on) és egyre több odanem illő dolog van fent. Bár a Google ilyen téren jó pontot kap mert nem arra meg hogy darabszámba minél többen legynek (rengeteg kamureggel) hanem azért egyelőre rendet tart. Másfelől viszont ha úgy nézzük hogy régen személyesen találkoztak az emberek, haloották egymás hangját manapság meg mindenki főleg a fosbookot böngészi az elég szomorú. Elég sokat szoktam BKV-zni és régebben azt lehetett látni hogy minden harmadik ember telefonál most ezen emberek többsége telefonról nézi a közösségi oldalakat és max ott ír valamit nehogy 1 percel késöbb tudjon meg valami pletykát.
Összeségébe viszont szerintem kijelenthető (mégha moco meg is öl érte) hogy a csajok vannak jobban rákattanva a témára mert lehet pletykálni, kémkedni, kibeszélni másokat stb...
Segal. Akkor itt az arány: G+ regelők aránya...
Male: 86.2%
Female: 12.5%
Other: 1.4%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

Nem tudom, de sosem jártam fel a fészbukra, max 1 héten egyszer, az üzenetek, vagy az új bejelölések miatt. Azt sem tudom, hogy kell valamit is odaírni, talán párszor írtam, vagy sikerül, vagy nem alapon.
Nekem ez a géplusz azért tetszik, mert inkább az itteniek vannak fönt nálam, mint a széles körű ismik.
Én igenis kíváncsi vagyok a nokiaprogisok nem itteni életére, hozzászólásaira, marhaságaira, ezért is jött be nagyon nekem a google cucc.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
MR007
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView + N8
Has thanked: 8 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: MR007 »

Nem tudom hogy van-e még lehetőség egy meghívót kérnem vkitől, de ha van és kapok azt nagyon megköszönöm. Az iwiw-en vagyok még jelenleg és remélem sokáig, a facebook-on voltam még, de egyszer csak történt vmi nem rég és többet nem tudtam belépni. Nem tudom mi történt. Tudom van segítő kérdés stb... de hát teljes sötétség nálam és persze berágtam az egészre. De ezt kipróbálnám, kellene vmi akár egy új kezdet. :D
Ja az email: rozsamiki kukac gmail.com
(nem véletlenül nem írják ki rendesen az email címüket az emberek. tele leszel spam-ekkel) ....moco
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

rozsamiki kukac gmail.hu
Ment. de az a hu az véletlenül nem com?
Mindegy küldtem arra is. :yes:
These users thanked the author Walaki01 for the post:
MR007 (2011-07-30 szomb. 10:58:04)
Rating: 2.63%
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
MR007
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView + N8
Has thanked: 8 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: MR007 »

Walaki01 írta:rozsamiki kukac gmail.hu
Ment. de az a hu az véletlenül nem com?
Mindegy küldtem arra is. :yes:
De, kijavítottam köszi! Sikerült, nagyon boldog vagyok. Majd szép lassan kitöltök mindent ahogy kell, nehogy kinyomjanak onnan mint ahogy olvastam ezt azt. :D
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

A Google +-hoz már nem kell meghívó, a http://plus.google.com oldalon keresztül be lehet lépni.
S10+ Dual / SGS4
sutyi
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: sutyi »

moco írta:.....A Google +-hoz már nem kell meghívó....
Logikus lépés, legalábbis ez alapján érthető:
http://computerworld.hu/google-csokkent ... 10728.html
Kép
AtomCity
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Motorola Defy
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: AtomCity »

moco írta:A Google +-hoz már nem kell meghívó, a http://plus.google.com oldalon keresztül be lehet lépni.
Hát nekem sajnos nem sikerül belépnem... :sad:
Kérhetnék tehát én is egy meghívót? (juhika.peti kukac gmail.com)
Előre is köszönöm! :Notworty:
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

AtomCity írta:
moco írta:A Google +-hoz már nem kell meghívó, a http://plus.google.com oldalon keresztül be lehet lépni.
Hát nekem sajnos nem sikerül belépnem... :sad:
Kérhetnék tehát én is egy meghívót? (juhika.peti kukac gmail.com)
Előre is köszönöm! :Notworty:
Megy
These users thanked the author moco for the post:
AtomCity (2011-07-29 pén. 13:39:06)
Rating: 2.63%
S10+ Dual / SGS4
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”