Szerintem vedd meg. Ha nem kell majd neked akkor odaadod nekem mert én mondtam, hogy vedd meg.fefe86 írta:potter55, mondd azt, hogy vegyem meg nyugodtam az n8ast... neked elhiszem....:D
Elvileg jön az új UI, meg utána szerintem lesznek rá újdonságok.Damir írta: Elvileg valóban így van. Gyakorlatilag te költenéd arra a pénzedet, ami meg fog szűnni rövid időn belül? Max 1 évet adok még a symbiannak, hacsak a júzerek nyomására nem változtat a Nokia a politikáján. Persze a már elkezdett projektek be fognak fejeződni, tehát lesz új UI meg miegymás, de azután nem lesz lófötty se.....
Meg a Nokiánál aki eddig symbianra fejlesztett, akkor ő szerintem nem fog átmenni egy teljesen ismeretlen rendszerhez.
De lehet ez a win7 jól fog kisülni és lesznek rá olyan minőségi játékok és programok mint androidra. És akkor a Nokia jól döntött. Mert a hardvert a Nokiának is meg kell csinálni, ami kell win7-hez különben akkor semmi értelme nem lenne az egésznek. A fejlesztők meg tudják, ha jó hardverű Nokiát viszik mint a cukrot, akkor az ő programjaikat és játékait is fogják.
De lehet én látom az egészet rosszul.