Reagálj a fenti cikkeinkre

Kötetlen csevegések témái
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Reagálj a fenti cikkeinkre

Hozzászólás Szerző: potter55 »

fefe86 írta:potter55, mondd azt, hogy vegyem meg nyugodtam az n8ast...:) neked elhiszem....:D:D
Szerintem vedd meg. :D Ha nem kell majd neked akkor odaadod nekem mert én mondtam, hogy vedd meg. :mrgreen:
Damir írta: Elvileg valóban így van. Gyakorlatilag te költenéd arra a pénzedet, ami meg fog szűnni rövid időn belül? Max 1 évet adok még a symbiannak, hacsak a júzerek nyomására nem változtat a Nokia a politikáján. Persze a már elkezdett projektek be fognak fejeződni, tehát lesz új UI meg miegymás, de azután nem lesz lófötty se..... :roll:
Elvileg jön az új UI, meg utána szerintem lesznek rá újdonságok.
Meg a Nokiánál aki eddig symbianra fejlesztett, akkor ő szerintem nem fog átmenni egy teljesen ismeretlen rendszerhez.

De lehet ez a win7 jól fog kisülni és lesznek rá olyan minőségi játékok és programok mint androidra. :) És akkor a Nokia jól döntött. :) Mert a hardvert a Nokiának is meg kell csinálni, ami kell win7-hez különben akkor semmi értelme nem lenne az egésznek. A fejlesztők meg tudják, ha jó hardverű Nokiát viszik mint a cukrot, akkor az ő programjaikat és játékait is fogják.
De lehet én látom az egészet rosszul.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Na igen, de az eddig független Nokia egy egyszerű beszállítóvá válik. 1 plaformja lesz egy idő után, ami kevés. A Samu simán meg fogja előzni erőlködés nélkül.

Miben fog eltérni a többi gyártótól? Nincs saját rendszer, elvileg belenyúlhatnak a kinézetbe, de azt mondták nem fognak. Szóval a dizájnban lesz eltérés egyedül, ennyi. Elég szomorú.....
potter55
Moderátor
Moderátor

Damir írta:Na igen, de az eddig független Nokia egy egyszerű beszállítóvá válik. 1 plaformja lesz egy idő után, ami kevés. A Samu simán meg fogja előzni erőlködés nélkül.
Miért egy? Van a symbian, mameo (szerintem lesz még meego is) és most itt a win7.

A Samsungnak van az android. A symbian-tól megvált és lehet win7es mobilja lesz egy pár. A Bada rendszert meg se említem, mert az tényleg csőd lett. Semmi hír nincs róla, hogy így meg úgy, hanem egyszerűen felejtésbe van.

Vagy nem így értetted?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

potter55 írta:
Damir írta:Na igen, de az eddig független Nokia egy egyszerű beszállítóvá válik. 1 plaformja lesz egy idő után, ami kevés. A Samu simán meg fogja előzni erőlködés nélkül.
Miért egy? Van a symbian, mameo (szerintem lesz még meego is) és most itt a win7.

A Samsungnak van az android. A symbian-tól megvált és lehet win7es mobilja lesz egy pár. A Bada rendszert meg se említem, mert az tényleg csőd lett. Semmi hír nincs róla, hogy így meg úgy, hanem egyszerűen felejtésbe van.

Vagy nem így értetted?
A symbianra már ne alapozz, meg a MeeGo-ra se, ha most a héten nem lesz valami nagy bejelentés, akkor sok jó nem várható. A Nokia is megerősítette, hogy WP7-re fog átállni teljesen.
Az Andorid messze sikeresebb mint a WP7...
fefe86
3. szint
3. szint
Készüléktípus: iPhone 5S 32GB + Nokia N9 64GB
Has thanked: 23 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: fefe86 »

szerintem a vassal a wp7 alá nem lesz gond, végre fognak olyan hardverpakkot összedobni, amit eddig kellett volna, hogy versenybe tudjon maradni.... viszont maga a szoftver a gond(om)... nem a használhatósága, hanem úgy az egész... nálam a symbian=szabadság, a wp7 egyenlőre korlátokkal teli rendszer... de ez csak szvsz.
potter55
Moderátor
Moderátor

Damir írta: A symbianra már ne alapozz, meg a MeeGo-ra se, ha most a héten nem lesz valami nagy bejelentés, akkor sok jó nem várható. A Nokia is megerősítette, hogy WP7-re fog átállni teljesen.
...
Ezt hol olvastad? :hmm2:
Mert, ami kint van itt az Np-n cikk, ott pont az ellenkezőjét írják. :hmm2:

snefi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: snefi »

Potter nagyon pozitívan állsz hozzá ,de a hirmorzsák szerint 2012 datálják a s3 végét ,igaz ebbe beleszólhat a wp7 sikere pontosabban kudarca ,mert hát az se a mobilos szent grál.Ha az befut akkor valószinüleg az s3nak löttek ,a meeggonál meg valószinű olyan lesz mint a maemo egy lehetőség ami csak az is marad,talán 1-2 készülék és ágyő..
potter55
Moderátor
Moderátor

snefi írta:Potter nagyon pozitívan állsz hozzá ,de a hirmorzsák szerint 2012 datálják a s3 végét ,igaz ebbe beleszólhat a wp7 sikere pontosabban kudarca ,mert hát az se a mobilos szent grál.Ha az befut akkor valószinüleg az s3nak löttek ,a meeggonál meg valószinű olyan lesz mint a maemo egy lehetőség ami csak az is marad,talán 1-2 készülék és ágyő..
Az aláhúzottat hol olvastad? :hmm2:

Én igen pozitívan állok mellé. A symbian marad a középkategóriában (ami nekem elég lenne) a felső kategóriába meg megy a meego és a win7. :)
De lehet ez csak álom lesz. Majd kiderül, nincs ennek értelme, hogy erről beszélgetünk, mert még nem tudjuk menyire sikeres lesz ez a win7.

Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

potter55 írta:
Damir írta: A symbianra már ne alapozz, meg a MeeGo-ra se, ha most a héten nem lesz valami nagy bejelentés, akkor sok jó nem várható. A Nokia is megerősítette, hogy WP7-re fog átállni teljesen.
...
Ezt hol olvastad? :hmm2:
Mert, ami kint van itt az Np-n cikk, ott pont az ellenkezőjét írják. :hmm2:
Pl: http://www.engadget.com/2011/02/11/rip-symbian/
http://mynokiablog.com/2011/02/11/nokia ... teps-down/
snefi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: snefi »

utána megyek majd egy lefordított oldal szerint az lenne a helyzet amit írok ,de van valami táblázat is igaz idő jelölés nélkül ahol a sím lemegy 0 ra a meeggo ott van az s40 és win :( de terveik szerint 2 év alatt 150 millió símet akarnak értékesíteni ,aztán ki tudja ..

Ui utána nézek és linkelem majd ..
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”