Dehogy kell kidobni őket . Ha ez megnyugtat most próbálok szerezni egy N95 8GB-t. Nagyon is jók ezek a telefonok, azért nem kell elhajítani mert már nem a symbian lesz a csúcs.Fnzoley írta:Az itt látható vélemények alapján dobhatom a kukába a nokia telefonjaimat. Kár értük, szerettem őket. Ezek után gondolom senki se fog programokat irni vagy fejleszteni symbianra. Felesleges megtartani a telefonokat. Tovább kell lépni anrdoidra vagy iOS-ra. Sír szivem!
Reagálj a fenti cikkeinkre
- tomika085
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung S7 Edge
- Nem: Férfi
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 24 times
Re: Reagálj a fenti cikkeinkre
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
-
- Újonc
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Elop egy nagyon jó ember! Végre aki normálisra csinálja a nokiát! A lehető legjobb döntést hozta a Nokia.
Nagyon jó hírek ezek. Éppen ideje volt már azt a gagyi Symbiant kidobni a felső kategóriából. A Symbian már régóta egy haldokló operációs rendszer, és a szar Android és Apple operációs rendszerek helyett ideje már, hogy végre Windows legyen! Mert Windows a legjobb!
Az N82 óta megutáltam a Nokiát. De most újra van remény, hogy a legjobb telefonokat fogják megcsinálni.
Nagyon jó hírek ezek. Éppen ideje volt már azt a gagyi Symbiant kidobni a felső kategóriából. A Symbian már régóta egy haldokló operációs rendszer, és a szar Android és Apple operációs rendszerek helyett ideje már, hogy végre Windows legyen! Mert Windows a legjobb!
Az N82 óta megutáltam a Nokiát. De most újra van remény, hogy a legjobb telefonokat fogják megcsinálni.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Akkor főleg szarháziak, etették itt a népet a MeeGo-val meg az új Symbiannal, aztán egyszer csak hopp, vége lesz az egésznek 1-2éven belül.2ma írta:Damir írta:
Egyébként ez Eloptől egy eléggé kritikán aluli teljesítmény, lóf t nem csinált, csak a cimborákkal szövetkezett. Olyan mint nálunk egy kormányzati beruházás, a kedves politikusok haverjai csinálják az összeset. Ezt én is meg tudtam volna csinálni, sőt, bárki. Ha belerúgott volna a fejlesztőkbe, na az lett volna a teljesítmény. Ha láthattunk volna 1-2 hónapon belül egy N9-et, az lett volna a teljesítmény. Ha a PR2.0-t symbianra kiadják nagyon rövid időn belül, az lett volna a teljesítmény. Ez így egy jó nagy 0
Én még megvárom, hogy mi lesz a vége ennek a hétnek, aztán lehet, hogy búcsút mondunk egymásnak.
szerintem itt nem elop hozta be a microsoft-ot,azmár lefutott meccs volt,és őt pont azért hozták be, hogy könnyebben menjen az "összeolvadás". Sajnálom a nokiát minden esetre, hardver szinten még mindig az egyik legjobb ha nem a legjobb gyártó.
Szerintetek mennyi lóvét fognak ölni egy olyan platfrom fejlesztésébe, ami nyilvánvalóan kukába kerül 2 év múlva? Innen gondolom mindenki összerakja magának a képet.....
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Nokia forradalom: halott Symbian, kivérző MeeGo?
http://www.mobilport.hu/nokia_blog/2011 ... rzo_meego/
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Nos, elég szkeptikus a cikkíró. Valóban nagy kitolás lenne a kedves N8-00, C7-00, C6-01 és E7-00 tulajdonosokkal, ha végül nem jönne a symbian^4-nek szánt megafrissítés.ferret írta:Nokia forradalom: halott Symbian, kivérző MeeGo?
Nehéz levonni messze menő következtetéseket...
Úgy gondolom, hogy itt csak egy valami biztos: a symbian kiszáll a felső kategóriából. Ez akkor is igaz lehet, ha buknak egy szépet a Windows Phone 7-tel, hiszen akkor is állni fog, hogy újítaniuk kell.
Egyelőre nem akarom leírni őket, mert ez a Windows operációs rendszer még változhat és az Android is megrekedhet még a jövőben a megannyi platform miatt és az is valószínű, hogy a Nokia márkanév miatt sokan fogják megvenni (még egy ideig) a telefonokat.
Meglátjuk mi lesz, de én azt mondom, hogy a legrosszabb esetben is a Nokia egy olyan cég lesz, amely egyértelműen a közép és alsó kategóriából él meg, tartja fenn magát, őrzi majdani x százalékos piaci részesedését, hiszen ha úgy adódik, hogy kimúlik ez a nagy cég, akkor ahhoz is idő kell.
A pozitív vagy negatív jövőkép eljöveteléig szívesen látunk mindenkit itt az oldalon és figyeljetek a hamarosan kezdődő MWC-re, nokiás ismerősöm szerint már ott bemutathatnak egy WP7-es Nokia készüléket.
Meglátjuk
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Természetesen ebben is van valami:
Dyra a mobilarena fórumából:
"Óriási hülyeséget csináltak. Az MS nem. De a Nokia ebbe bele fog bukni. A saját rendszerük egyáltalán nem szar. Volt szerencsém N8 -hoz és nem éreztem, hogy olyan hatalmas lemaradásban lenne. És igenis volt pár egyedi cuccuk ami csak Nokiás volt.
Most lesz egy tucat szar, amikor az ember már nem a telefon márkáját nézi hanem az OS -t ami fut rajta.
Az SE már egy teljesen súlytalan cég lett a Motorola is hála az Androidnak mert bár lehet, hogy mindketten túléltek mint gyártók, de egyik sem egyedi egyik sem valami más mint a többi Androidos teló (1 - 2 lényegtelen gyári alkalmazást nem számolva).
Ez vár a Nokiára is. Hatalmas csalódás ez nekem. Épp mostanság gondolkodtam azon, hogy Androidról váltok valami másra, mert már a szomszéd néninek is Androidos telója van.
Ezután akinek Nokiája lesz nem azt fogja mondani, hogy Nokiám van hanem, hogy egy WP7 -es telóm van. Mint ahogy én is ha kérdezik milyen telóm van egyből rávágom , hogy Androidos! A legtöbb embernek ez elég is. Nagy ritkán kérdezik magának a telefonnak a márkáját (ami amúgy egy SE).
Háát ez van."
Dyra a mobilarena fórumából:
"Óriási hülyeséget csináltak. Az MS nem. De a Nokia ebbe bele fog bukni. A saját rendszerük egyáltalán nem szar. Volt szerencsém N8 -hoz és nem éreztem, hogy olyan hatalmas lemaradásban lenne. És igenis volt pár egyedi cuccuk ami csak Nokiás volt.
Most lesz egy tucat szar, amikor az ember már nem a telefon márkáját nézi hanem az OS -t ami fut rajta.
Az SE már egy teljesen súlytalan cég lett a Motorola is hála az Androidnak mert bár lehet, hogy mindketten túléltek mint gyártók, de egyik sem egyedi egyik sem valami más mint a többi Androidos teló (1 - 2 lényegtelen gyári alkalmazást nem számolva).
Ez vár a Nokiára is. Hatalmas csalódás ez nekem. Épp mostanság gondolkodtam azon, hogy Androidról váltok valami másra, mert már a szomszéd néninek is Androidos telója van.
Ezután akinek Nokiája lesz nem azt fogja mondani, hogy Nokiám van hanem, hogy egy WP7 -es telóm van. Mint ahogy én is ha kérdezik milyen telóm van egyből rávágom , hogy Androidos! A legtöbb embernek ez elég is. Nagy ritkán kérdezik magának a telefonnak a márkáját (ami amúgy egy SE).
Háát ez van."
- ferret
- Fő moderátor
Háhh, ez nekem is megforduk a fejemben. De esélye 0,00001% Ki tudja, sutyiban összedobtak valami ütős kis okosságot.luciuscornelius írta:A pozitív vagy negatív jövőkép eljöveteléig szívesen látunk mindenkit itt az oldalon és figyeljetek a hamarosan kezdődő MWC-re, nokiás ismerősöm szerint már ott bemutathatnak egy WP7-es Nokia készüléket.
Meglátjuk
Az tuti, hogy nagyon hamar, fél éven belül ki kell, hogy adjanak valami nagyon ütőset, mert már nagyon nincs idejük szöszölni.
- ferret
- Fő moderátor
Ez így van. A symbianból is ki lehett volna hozni nagyon jó cuccost. Jó erős vas kellett volna alá és kicsit "csicsázni" az oprendszert. S^3-ra is sorra jönnek ki a jobbnál-jobb játékok, de az a 680-as proci gyengusz. Hiába a 3D gyorsító.luciuscornelius írta:Természetesen ebben is van valami..
Ja és persze egy kicsit több támogatás, ami még hiányzik.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
A Nokia csúnyán vágja maga alatt a fát, jobban mint eddig. Lehet, hogy páran üdvözlik a bejelentést és a WP7-et, de jóval több ember lesz aki inkább az Androidot, és ezzel együtt a Samut vagy a HTC-t választja majd. Meg fogom érteni őket, én is így fogok tenni, ha a Nokia nem nyúl bele a WP kinézetébe, márpedig azt nyilatkozták, hogy nem fognak.
Nagyon buták voltak a tulajdonosok és befektetők...... Több mint 13%-ot estek a Nokia részvényei a mai nap folyamán, szerintem ez elég árulkodó. Kíváncsi leszek azért még a vasárnapra, de a mai (tegnapi) nap eléggé lehangoló volt a Nokia júzereknek. Kár a Nokiárét, szerintem vihették volna többre is, így csak bérencei lesznek az MS-nek.
Nagyon buták voltak a tulajdonosok és befektetők...... Több mint 13%-ot estek a Nokia részvényei a mai nap folyamán, szerintem ez elég árulkodó. Kíváncsi leszek azért még a vasárnapra, de a mai (tegnapi) nap eléggé lehangoló volt a Nokia júzereknek. Kár a Nokiárét, szerintem vihették volna többre is, így csak bérencei lesznek az MS-nek.
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
na azért ez már döfi
http://www.engadget.com/2011/02/11/excl ... -revealed/
http://www.engadget.com/2011/02/11/excl ... -revealed/
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4