N97 vs. N97 mini

mert az N97-esek már most gyepálják a minit...

Ez hol érinti azt aki használja, elég röhejes, hogy egyesek mindent megragadnak, hogy lehúzzák az iphonet
Így van. Próbálkozik a srác.migabi24 írta:Ez hol érinti azt aki használja, elég röhejes, hogy egyesek mindent megragadnak, hogy lehúzzák az iphonet
Ja és egy másik dolog. Melyik telefon tartja még ennyire az árát mint az Iphone? Itt az Iphone 3G kijött olyan 2008 nyarán kb. tehát már van 1,5 éve !! És még mindig az új készülék kártyás csomagban 130.000 Ft de csak a 8GB-os. Használtan se nagyon lehet 80-nál alább megkapni. Szóval nagyon értékálló és nem veszít vele az ember rögtön egy csomó pénzt csak pár hónap után mint egy két telónál.mgorilla írta:Így van. Próbálkozik a srác.migabi24 írta:Ez hol érinti azt aki használja, elég röhejes, hogy egyesek mindent megragadnak, hogy lehúzzák az iphonetEzen csak nevetni lehet. A létező legjobb választás volt a részemről az Iphone.ÓÓ valahogy az Iphone-al nincs annyi panasz mint a konkurens gyártókkal. Éredekes akinek Iphone-ja van az igen meg van vele elégedve.
Ami más készüléktipus tulajtól nem igazán mondaható el...
Persze, hogy nincs, mert azok az emberek, akiknek panasza lenne rá, nem veszik meg.mgorilla írta:ÓÓ valahogy az Iphone-al nincs annyi panasz mint a konkurens gyártókkal. Éredekes akinek Iphone-ja van az igen meg van vele elégedve.Ami más készüléktipus tulajtól nem igazán mondaható el...
Igen valami van abba amit írsz, mert az Iphone rendszere valóban egyszerű de viszont atomstabil.Visszaemlékszem amikor az N95-ömet már vagy 4-5 -ször újra formatáltam, telepítettem mert belassult addig az Iphone-nál nincs ilyen. Tán egyszer Restore-oltam,de akkor sem a rendszer sebesség csökkenése miatt.Salmi írta:Lehet iphone-ra azért nincs annyi panasz, mert egyszerűbb, mint a Symbian és ezért kevesebb a szoftveres hibalehetőség.
Akkor te most azt mondod, hogy Pl: az N97-et azok vették akiknek nem lenne panasza rá, de valahogy mindeki panaszkodik, hogy ez nem jó az nem jó de cserélne már egy másikra.Venemo írta: Persze, hogy nincs, mert azok az emberek, akiknek panasza lenne rá, nem veszik meg.
Ha én vennék egyet, biztosan növekedne az iPhone-nal kapcsolatos panaszok száma.