Reagálj a fenti cikkeinkre

Kötetlen csevegések témái
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 19 times

Re: Reagálj a fenti cikkeinkre

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

Jó kis telók jönnek, de valahogy a symbian kapcsán van némi hiányérzetem, nem igazán kap annyi támogatást (és ezt minden oldalról értem), mint az iPhone és ez nem jó, ez ütős hardvereket pont a szoftver húzza majd vissza.
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

luciuscornelius írta:Jó kis telók jönnek, de valahogy a symbian kapcsán van némi hiányérzetem, nem igazán kap annyi támogatást (és ezt minden oldalról értem), mint az iPhone és ez nem jó, ez ütős hardvereket pont a szoftver húzza majd vissza.
mert csak a szoftver egységes /bár teljesen az sem/ a hardver az nagyon eltérő így meg piszok nehéz. Van egy játékod és ha x verzióba írod meg akkor elfut szinte mindegyiken de aki komolyabb telefont vett az köpköd hogy ezen jobb is elfutna /esetleg meg sem veszi/ az y verzió áll fent és erre írják akkor meg piacot vesztenek a fejlesztők mivel a régebbiek meg sem fogják venni mivel tutira nem fut /vagy nem jól/ és ez egyre jobban széthúzodni látszik. Más a kijelző, proci, RAM, gomb vs tapi, esetleg kamera tehát így nagyon nehéz a fejlesztőt meg teljesen logikusan az fogja érdekelni hogy Ő jóljárjon tehát a legbutábbon is fusson el verziót fogja választani ez pedig a minőség kárára megy.
Amúgy hamarosan az iPhone is bele fog futni ebbe a "hibába" illetve már bele is futott csak még nem érződik de az is tény hogy nem lehetett ellene mit tenni. Arról van szó hogy a legújabb sokkal erősebb mint a 2 előd és ugye ott is a játékfejlesztő turbózhatja a grafikát /nyilván meg is fogja tenni/ mert úgy szebb pl a bemutatóvideó vagy képek. Igen ám de ha így adják ki akkor az új simán elviszi de a régin akadni fog vagy egyáltalán nem fog menni tehát a kutya még nincs elásva de már megbotlott odaát is.
A megoldás a fejleszthető mobil lehetne de az meg a gyártóknak nem buli így viszont marad a szívás méghozzá az egyre nagyobb mert ezt a bakit előbbutóbb mindenki elköveti /egyszerűen el kell követni/
maggi_1886
4. szint
4. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: maggi_1886 »

Segal írta:
luciuscornelius írta:Jó kis telók jönnek, de valahogy a symbian kapcsán van némi hiányérzetem, nem igazán kap annyi támogatást (és ezt minden oldalról értem), mint az iPhone és ez nem jó, ez ütős hardvereket pont a szoftver húzza majd vissza.
mert csak a szoftver egységes /bár teljesen az sem/ a hardver az nagyon eltérő így meg piszok nehéz. Van egy játékod és ha x verzióba írod meg akkor elfut szinte mindegyiken de aki komolyabb telefont vett az köpköd hogy ezen jobb is elfutna /esetleg meg sem veszi/ az y verzió áll fent és erre írják akkor meg piacot vesztenek a fejlesztők mivel a régebbiek meg sem fogják venni mivel tutira nem fut /vagy nem jól/ és ez egyre jobban széthúzodni látszik. Más a kijelző, proci, RAM, gomb vs tapi, esetleg kamera tehát így nagyon nehéz a fejlesztőt meg teljesen logikusan az fogja érdekelni hogy Ő jóljárjon tehát a legbutábbon is fusson el verziót fogja választani ez pedig a minőség kárára megy.
Amúgy hamarosan az iPhone is bele fog futni ebbe a "hibába" illetve már bele is futott csak még nem érződik de az is tény hogy nem lehetett ellene mit tenni. Arról van szó hogy a legújabb sokkal erősebb mint a 2 előd és ugye ott is a játékfejlesztő turbózhatja a grafikát /nyilván meg is fogja tenni/ mert úgy szebb pl a bemutatóvideó vagy képek. Igen ám de ha így adják ki akkor az új simán elviszi de a régin akadni fog vagy egyáltalán nem fog menni tehát a kutya még nincs elásva de már megbotlott odaát is.
A megoldás a fejleszthető mobil lehetne de az meg a gyártóknak nem buli így viszont marad a szívás méghozzá az egyre nagyobb mert ezt a bakit előbbutóbb mindenki elköveti /egyszerűen el kell követni/
a telefonoknak olyannak kellene lenniük, mint a számítógépeknek... és megoldódna a probléma :!:
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

maggi_1886 írta:a telefonoknak olyannak kellene lenniük, mint a számítógépeknek... és megoldódna a probléma :!:
Olyanok is. Sőt, még jobbak! Láttál te már C64-et? :D
maggi_1886
4. szint
4. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: maggi_1886 »

MrAngelo írta:
maggi_1886 írta:a telefonoknak olyannak kellene lenniük, mint a számítógépeknek... és megoldódna a probléma :!:
Olyanok is. Sőt, még jobbak! Láttál te már C64-et? :D

most pont nem ahhoz akartam hasonlítani... :D
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
sozs
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG K42
Has thanked: 10 times
Been thanked: 36 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sozs »

N900 nagyon királynak néz ki. Kíváncsi leszek mi lesz a tényleges ára nálunk, hálózat függő, illetve független módban! :hmm2:
asto
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N82
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: asto »

Segal írta:

Nem biztos, hogy el kell követni, mert egyszerűbb lenne, ha a játékot a legjobb minőségben csinálnák meg, de a játékban lejjebb lehetne venni a grafikai részletességet, stb. és így gyengébb telefonokon is futna.
cyborg86
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic Red
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: cyborg86 »

Sziasztok. Épp most olvastam a szavazós cikket a böngészőről. Számomra a legfontosabb lenne ha végre tennének bele görgető sávot. Nem tudom ti, hogy vagytok vele én nagyon hiányolom. Persze lehet mondani, hogy ott az opera mini, de én most úgyvagyok vele, hogy nem azért vettem symbianos telcsit, hogy javat futtasak rajta. :). Kellemes napot mindenkinek. Sziasztok.
Nokia 5800 XpressMusic Red
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

cyborg86 írta:Persze lehet mondani, hogy ott az opera mini, de én most úgyvagyok vele, hogy nem azért vettem symbianos telcsit, hogy javat futtasak rajta. :). Kellemes napot mindenkinek. Sziasztok.
Ez fájt!
Semmi baj az opera minivel. Ha azért nem használod mert java, hát... most mondjam, hogy megérdemled? :shifty:

Ami nekem legjobban hiányzik, az a szöveg kimásolás hogy elküldhessem sms-ben vagy elmenthessem txt-be, stb. Nem is értem miért nem képes erre egyik se. Pedig nem hiszem, hogy annyira bonyolult lenne megoldani.
TommyX
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
Been thanked: 33 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TommyX »

Érdekes felmérés :yes:
Nekem ezek kellenének a böngészőbe:
Frissíthető flash player, ftp:// támogatás, szöveg kijelőlés, fájl mentési helyének megválaszthatósága és a java támogatása, csupán ennyi lenne :pislog:
:cool3:
Kép

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR! :cry3:
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”