Z 3 írta:Mekkora lenne már egy N95 vs N96 vs N97 mindent átfogó globális tesz![]()
őszinte leszek már itt lehetne nálam a telefon de mobilarénához ment mert nekem egyszerűen most nem fért bele az időmbe tehát csak jövőhéten lesz teszt sorry de természetesen leszB0SS írta:Segal, következő teszt mi lesz? 5530xp????![]()
próbálkozom hidd el már sokat fejlődtemtbela írta:Sziasztok! Régóta olvasgatom a fórumokat és a teszteket, a mobilarena mellett itt találom a legtöbb hasznos infót. Köszönet érte az alkotóknak és a hozzászólóknak is!
OFF: Segal! Kérlek szépen, a -ba/be és -ban/ben toldalékokat legalább a tesztekben próbáld megfelelően használni! Számomra csak ez rontja el a teszteidet. Különben pedig![]()
SPMark_S60_FREE.sis a pontos neve de szerintem ugyanazzal csináltuk csak én közvetlen első bekapcsolás után amikor még csak a képlopó progi van feltelepítve neked meg nyilván fentvan már pár.gyl66 írta:Szia Segal!
Az E52-őt SPMark melyik verziójával tesztelted? Nekem nem megy 1569 fölé a pontszám. És még egy érdekesség: a system information alatt a következők jelennek meg:
NOKIA
E52-1
IMEI
Hardware
CPU: ARM
CPU speed: 192 MHz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CPU aechitechture: ARM4 !!!!!!!!!!!!!!!!
Ez vajon miből ered????
A válasz előre is köszi!
Én is ezzel csináltam, és tényleg van már rajta egy csomó minden. Köszi a választ, kicsit nyugodtabb vagyok. Nem tudsz valami olyan progit ami ténylegesen megmutatja mit tartalmaz a külső burok?gyl66 írta:SPMark_S60_FREE.sis a pontos neve de szerintem ugyanazzal csináltuk csak én közvetlen első bekapcsolás után amikor még csak a képlopó progi van feltelepítve neked meg nyilván fentvan már pár.
Hidd el 600 as van benne csak nagyon sok minden rosszul méri az órajelet