Doky586 írta:vidati írta:lehet félreértettem valamit de nekem a telekom=t-mobil és az általad ismertetett linken van telefon függetlenítés régi telekhez is. Gondolom az ott beírt kód nem egyezik meg a pannon vagy voda kóddal
Tudtommal a T csak egy dolgot ellenőriz: hogy ők adták-e el az adott eszközt (IMEI alapján)..
Az SMS-t küldheted (és várhatod is) Vodás és Pannonos számról is.
az első kiválasztod a tipust és ha a felsorolt telek között megtalálod amit néznél akkor meglátod ott egyből megadja imei cim nélkül a feloldó kódot
NEM Alcatel, hanem NOKIA készülékről van szó. kell IMEI és a kapott feloldó kód 15 jegyű..
nos lehet csak én jutottam el erre az oldalra de ez miatt kérdezem mert nekem nincs t-mobilos kártyám és gondolom igy már lekorlátozodik a dolog vcsak telekom szolgáltatásra
Nem Windows Phone-os Nokia készülékek általános feloldási lépései:
Helyezzd be egy Telekom SIM-kártyátÍrd be a következő kódsorozatot: #pw+NCK+1#
Megjegyzés:
A p, w, és a + karakterek a * gomb segítségével írhatóak be
Öt próbálkozási lehetőséged van, ezután csak PC software segítségével lehet függetleníteni a készüléked.
és ehez nem kell imei ez az általános Bár most olvastam a vodánál a feltöltös telot vásárlás után ha töltenek a hozzákapott simre a voda rögtön kikódolja Ebből mi igaz hm....