Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Kötetlen csevegések témái
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Nem: Férfi
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Re: Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Kint is vannak az Alleeban. :D Holnap van egy utam.

Kép
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

tnorbi írta:Kint is vannak az Alleeban. :D Holnap van egy utam.

Kép
En csutortokon leszek szabadnapos akkor en is elvesztem note7 szuzessegem :D
Segal
Admin segéd
Admin segéd

tnorbi írta:
Segal írta:Azt csiripelték a madarak hogy hétfőn vagy kedden kiteszik a Samsung boltokba a Note7-t. Akit érdekel az menjen taperolni :D
Én már készülődök. :D Remélem minden szín kint lesz.
Ezüst, kék, fekete színekben van kint.
Már az Árkádba is kint vannak a többi Samsung üzletről még nem tudok. Holnaptól elő is rendelhetőek.
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Ebből is kimaradunk. :D Mi a f*sznak kell snapdragon meg Exynos is
mi a baj az exynossal,nézzuk s7 nél.kcst xarrá veri snapit.az hogyantutu xar ban jobbat mutat,na az ugyi annyit is ér.

https://www.youtube.com/watch?v=233f0ewFWGk

és nem melegszik mint snapi, jobb szerintem, ;)

az meg hogy 4 gb ram van note ben,nem 6 megint csak a számok buvolete,tokéletesen elég a 4,de ak far....k méregetésre használja legyen 1o mb :D értelme semmi.
Samsung galaxy s7 edge
tnorbi
6. szint
6. szint

Limahl írta:
Ebből is kimaradunk. :D Mi a f*sznak kell snapdragon meg Exynos is
mi a baj az exynossal,nézzuk s7 nél.kcst xarrá veri snapit.az hogyantutu xar ban jobbat mutat,na az ugyi annyit is ér.

https://www.youtube.com/watch?v=233f0ewFWGk

és nem melegszik mint snapi, jobb szerintem, ;)

az meg hogy 4 gb ram van note ben,nem 6 megint csak a számok buvolete,tokéletesen elég a 4,de ak far....k méregetésre használja legyen 1o mb :D értelme semmi.
Nekem nincs cele bajom, Exynos párti vagyok, csak nem értem, hogy minek többféle. Miért jó, hogy egyes ficsörök csak az egyikben vannak. Remélem is, hogy elég a 4GB ram... :D Gsmarenán már van átfogó teszt, aksi se sokkal szűkösebb, mint az Edgenél, a sima S7-et pedig veri. (Érdekes, hogy a Samsung "tesztjében" az S7 nyert az Edge-et megelőzve... :D

Még 20 perc kb és kézben foghatom a Noteocskát. :D Utoljára az S3nál voltam ilyen kíváncsi. :whaaa:
tnorbi
6. szint
6. szint

Hát, igazat kell adnom Segalnak annyiba, hogy lehetne nagyobb. Nagyon larcsú lessz a 3ashoz képest. Kék szín jön be a legjobban, nagyon egyedi, nem téveszti össze senki, hogy milyen telefon van az ember kezében. Fekete kicsit snassz nekem, Note3 szürkéje szebb. Szürke pedig nem tudom, szép, de nem fogott meg. Telenorban sikerült egy hibás példányt kiállítani(Árkád), viszont a Samsungban szépen működnek. Kék színűnek a kerete amit kicsit szokni kell majd, de a tok kitakarja úgyis.
Segal
Admin segéd
Admin segéd

tnorbi írta:Hát, igazat kell adnom Segalnak annyiba, hogy lehetne nagyobb. Nagyon larcsú lessz a 3ashoz képest. Kék szín jön be a legjobban, nagyon egyedi, nem téveszti össze senki, hogy milyen telefon van az ember kezében. Fekete kicsit snassz nekem, Note3 szürkéje szebb. Szürke pedig nem tudom, szép, de nem fogott meg. Telenorban sikerült egy hibás példányt kiállítani(Árkád), viszont a Samsungban szépen működnek. Kék színűnek a kerete amit kicsit szokni kell majd, de a tok kitakarja úgyis.
Én komolyan nem értettem ezt a 0.2 col méretnövelést az S7edge-hez képest ha annál be merték vállalni a 0.4 col növelést (5.1-hez képest) akkor itt miért nem lehetett 5.9-es kijelzővel kiadni. Persze valahol érthető hisz ha minden nagyobb benne akkor drágább az előállítása de akkor is. A note5-höz képest persze jól hangzik az előrelépés de amint szóba kerül az S7edge onnantól szinte minden előny elvész.
Ettől függetlenül ha érdekel itt vannak a Telenoros árak.
Az igazi troll persze a Telekom. Ezt az előfizumentes árat nézzétek :mrgreen: (online kedvezménnyel :laugh: :laugh: )

Csütörtökön letudom én is a taperolást de egyre inkább megy el a kedvem a Note7-től. Jövőre annyi pluszt kaphatnak a mobilok hogy most szerintem tényleg érdemes megvárni az S8-at addig max lehet veszek egy A9Pro-t vagy egy Huawei Note8-at és akkor megvárnám vele a Samsung féle Note 8-at. Ha egyáltalán ez lesz a neve mert ugye Galaxy Note 8.0 már van nekik és eléggé megtéveszthető lehetne. (Bár az A szériánál ahol a név maradt csak mögé került egy (2016) simán el tudom képzelni hogy mégis Note8 néven jön.
tnorbi
6. szint
6. szint

Segal írta:
tnorbi írta: Ettől függetlenül ha érdekel itt vannak a Telenoros árak.
Már kértem visszahívást előrendelés miatt. :D "Sajnos" nekem muszáj valamilyen teló, a többi meg nem érdekel. Úgy vagyok vele, hogy ha mindig a jobbat várnám, akkor jó ideig nem lenne telefonom. Nagyon kényelmes kézbe fogni a 7-est, jobban el lehet érni a dolgokat, mint a sima Notenál. Telenorban durván ósdi készülék volt kint, a kamerája besárgult, kijelző közepén nem érzékelte a tollat... :D Kicsit tartok a kék színtől, remélem nem bánom meg. :mrgreen:

S8 nem lesz kicsi neked? :D Szerintem a Note ugyan úgy "nagytesó" lesz majd csak, mint idén. Ha akartak volna, most is növelhették volna a kijelzőt. Most tuti rengeteg Note fog fogyni, szerintem jövőre nem lesz nagy durranás.
Segal
Admin segéd
Admin segéd

tnorbi írta:S8 nem lesz kicsi neked? :D Szerintem a Note ugyan úgy "nagytesó" lesz majd csak, mint idén. Ha akartak volna, most is növelhették volna a kijelzőt. Most tuti rengeteg Note fog fogyni, szerintem jövőre nem lesz nagy durranás.
Én nem magamnak írtam az S8-at hanem úgy általánosságba hogy az az 5.5 coljával mindössze 0.2 collal lesz kisebb ennél ami a nagy átlag embernek már édes mindegy de tönkre fogja verni a Note7-et tudásba.
Egész egyszerűen Az S6-ig lesz*rta a Samsung a minőségi anyaghasználatot, ott jött el egy durva váltás de túllőttek a célon (bővíthetetlenség) és nem úgy sült el ahogy tervezték mert de idén kijavították az S szériánál és a Note-nál is a főbb hibákat.
Viszont jövőre is meg kell győzni az embereket a váltásra és a kulcsszó a 4K lesz. Ehhez persze kell az erősebb vas is de a snapdragon 830 és exynos 8895-ről egyelőre ódákat zengenek, plusz jövőre jön a 6GB RAM aki a 4K kijelző végett kelleni is fog. UFS 2.1 és jön a hibrid micro sd foglalat amivel a Samsung piszok gyors új micro sd kártyáit is fogadni tudja majd. Jön a bt 5.0 ami az új kiegészítők végett fontos lehet. Mivel az iPhone 7 Plus dupla hátlapi kamerával jön és amúgy is egyre több mobil jön ezzel ezért a Samsungnak is fel kell szállni erre a vonatra, sőt a lézeres autófókusz is elég valószínű. Fel kell hozni az S8-at is 64GB belső tárhelyre mert az oprendszer mérete a 4K felbontás miatt komolyabban növekedni fog. Ideje lenne a dizájnon is tovább csiszolni. Az akksi növekedés viszont úgy néz ki elmarad mert a Samsung elindult az energiatakarékosság irányába hogy ha nincs szükség erőre akkor a felhasználó vissza veheti a a maximális fényerőt, a soc órajelét és a kijelző felbontást. Ez igazán a 4K kijelzőnél lesz fontos mert ha nincs szükség a mobilra akkor csak 1 gombnyomás és takarékoskodhat az ember. Tehát nem lesz az mint eddig hogy fekete fehér kijelző meg nincs net stb.
Abba viszont maximálisan igazat adok hogy mindig lehet várni jobbat de én akkor is azt mondom az idei széria annyira jól sikerült hogy jövőre csak extra méretű plusz tudással lehet újra sokmilliós eladást csinálni.
Végezetül így látatlanba én is a kéket venném a Note7-ből ha mindenképp választanom kéne tehát megbánni nem fogod Note 3-ról tényleg ideje váltani.
tnorbi
6. szint
6. szint

Segal írta: Végezetül így látatlanba én is a kéket venném a Note7-ből ha mindenképp választanom kéne tehát megbánni nem fogod Note 3-ról tényleg ideje váltani.
Sajnos ma hívott a telenor, a nőci meg közölte, hogy a tarifakedvezményemről le kell mondanom és csak fekete van náluk. :taps2: "sajnos" túl jó(magyar viszonylatba) a tarifám ahhoz, hogy lemondjak róla, enélkül a kedvezmény nélkül meg brutális lenne a telefon végösszege 2 év után. Főleg úgy fájó, hogy 50K-val olcsóbb lett volna a telefon, így meg 70-el drágább lenne, mint függetlenül. Szóval meglátom mi lesz függetlenül, lehet kivárok kicsit, hátha "esik" egyet az ára. Nem emlékszem, hogy S7nek esett e egyáltalán... :hmm2:
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”