tnorbi írta:S8 nem lesz kicsi neked?

Szerintem a Note ugyan úgy "nagytesó" lesz majd csak, mint idén. Ha akartak volna, most is növelhették volna a kijelzőt. Most tuti rengeteg Note fog fogyni, szerintem jövőre nem lesz nagy durranás.
Én nem magamnak írtam az S8-at hanem úgy általánosságba hogy az az 5.5 coljával mindössze 0.2 collal lesz kisebb ennél ami a nagy átlag embernek már édes mindegy de tönkre fogja verni a Note7-et tudásba.
Egész egyszerűen Az S6-ig lesz*rta a Samsung a minőségi anyaghasználatot, ott jött el egy durva váltás de túllőttek a célon (bővíthetetlenség) és nem úgy sült el ahogy tervezték mert de idén kijavították az S szériánál és a Note-nál is a főbb hibákat.
Viszont jövőre is meg kell győzni az embereket a váltásra és a kulcsszó a 4K lesz. Ehhez persze kell az erősebb vas is de a snapdragon 830 és exynos 8895-ről egyelőre ódákat zengenek, plusz jövőre jön a 6GB RAM aki a 4K kijelző végett kelleni is fog. UFS 2.1 és jön a hibrid micro sd foglalat amivel a Samsung piszok gyors új micro sd kártyáit is fogadni tudja majd. Jön a bt 5.0 ami az új kiegészítők végett fontos lehet. Mivel az iPhone 7 Plus dupla hátlapi kamerával jön és amúgy is egyre több mobil jön ezzel ezért a Samsungnak is fel kell szállni erre a vonatra, sőt a lézeres autófókusz is elég valószínű. Fel kell hozni az S8-at is 64GB belső tárhelyre mert az oprendszer mérete a 4K felbontás miatt komolyabban növekedni fog. Ideje lenne a dizájnon is tovább csiszolni. Az akksi növekedés viszont úgy néz ki elmarad mert a Samsung elindult az energiatakarékosság irányába hogy ha nincs szükség erőre akkor a felhasználó vissza veheti a a maximális fényerőt, a soc órajelét és a kijelző felbontást. Ez igazán a 4K kijelzőnél lesz fontos mert ha nincs szükség a mobilra akkor csak 1 gombnyomás és takarékoskodhat az ember. Tehát nem lesz az mint eddig hogy fekete fehér kijelző meg nincs net stb.
Abba viszont maximálisan igazat adok hogy mindig lehet várni jobbat de én akkor is azt mondom az idei széria annyira jól sikerült hogy jövőre csak extra méretű plusz tudással lehet újra sokmilliós eladást csinálni.
Végezetül így látatlanba én is a kéket venném a Note7-ből ha mindenképp választanom kéne tehát megbánni nem fogod Note 3-ról tényleg ideje váltani.