Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Kötetlen csevegések témái
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Re: Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Hozzászólás Szerző: Segal »

Macika írta:
Segal írta:Pont ez a baj hogy csak annyit tud az uj note mint az s7edge es fel ev alatt tobbet varna az ember. Kb azt amit regen is nyujtott pluszba.
En amugy nem szidom a Samsungot en az uj Note-ot szidom a ketto nagyon mas. Az S7edgere pont azt irtam hogy tul jol sikerult es a konkurencia benazasa miatt (is) tonkreverte a vilagot. Nalam a baj ott kezdodik hogy en a Note7-tol is ezt vartam volna hogy tonkreverje de fel evve kesobb mar nem durrant akkorat lenyegebe ugyanaz.
Pont az a baj, hogy NEM tud annyit a Note7. mint az S7 EDGE. Mert kisebb az akksija. És ez megmagyarázhatatlan, védhetetlen.
És értelmezhetetlen, mi vitte rá a Samsungot, hogy ebben csökkentsen. A méret biztosan nem indokolja, hiszen párszáz mAh-nyi akksi fizikailag tizedmilliméterekben mérhető, 1-2 tizedmilliméterrel kellett volna csak vastagabb legyen a ház, de ez komoly készenléti idő növekedést biztosított volna.

(Azt, hogy az új, majdnem 300ezer Ft-os, flagship Note7-et egy 2 hónappal korábban megjelent, 125ezer Ft-os kínai teló lemossa AnTuTuban is, meg RAM-mennyiségben is, azt nem is kommentálnám...)
2 okból tudja ezt megtenni a Samsung. Egyrészt mert ha nagyobb akksit tesz bele azzal mindenki jól jár csak ő nem. Hisz neki pont az a lényeg hogy minél olcsóbb legyen a készülék előállítása és minél vékonyabb legyen mert manapság ez divat. A másik ok meg az átlag vásárló tudatlansága. Bemegy hozzájuk valaki hogy neki a legatombrutálmegagiga készülék kell nyilván a Note-ot fogják megmutatni neki és a vásárló úgy sem azt fogja kérdezni hogy de ebbe van akkora akksi mint az S7edge-be? Szépen elmagyarázzák majd neki hogy ebbe van irisz szkenner is meg toll is és ez mekkora királyság meg hogy ehez most mi minden jár és meg is vették az átlagvásárlót... Az hogy mi kockák tisztába vagyunk vele hogy házon belül is van ár/érték szerint jobb ajánlat meg házon kívül is az egy dolog a legtöbb vásárlónak fingja sincs erről csak bekapcsolás után legyen gyors a f*szbook és a messenger meg menjen minden animáció kb ennyi a lényeg.
Főleg az a durva hogy ugyan csak pletyka szinten de felmerült egy 6GB-os változat is tehát már most boritékolom hogy azért jött ez snapdragon 820 és exynos 8890 soc-al, 4GB RAM-al és 64GB tárhellyel meg még idén be fogják jelenteni az első környi vásárlóhullám után a snapdragon 821 és exynos 8893, 6GB RAM és 128 GB tárhelyes változatot...
Pedig videókon még rohadtul tetszik is a kinézete a telefonnak.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Segal írta:2 okból tudja ezt megtenni a Samsung. Egyrészt mert ha nagyobb akksit tesz bele azzal mindenki jól jár csak ő nem. Hisz neki pont az a lényeg hogy minél olcsóbb legyen a készülék előállítása és minél vékonyabb legyen mert manapság ez divat. A másik ok meg az átlag vásárló tudatlansága. Bemegy hozzájuk valaki hogy neki a legatombrutálmegagiga készülék kell nyilván a Note-ot fogják megmutatni neki és a vásárló úgy sem azt fogja kérdezni hogy de ebbe van akkora akksi mint az S7edge-be? Szépen elmagyarázzák majd neki hogy ebbe van irisz szkenner is meg toll is és ez mekkora királyság meg hogy ehez most mi minden jár és meg is vették az átlagvásárlót... Az hogy mi kockák tisztába vagyunk vele hogy házon belül is van ár/érték szerint jobb ajánlat meg házon kívül is az egy dolog a legtöbb vásárlónak fingja sincs erről csak bekapcsolás után legyen gyors a f*szbook és a messenger meg menjen minden animáció kb ennyi a lényeg.
Főleg az a durva hogy ugyan csak pletyka szinten de felmerült egy 6GB-os változat is tehát már most boritékolom hogy azért jött ez snapdragon 820 és exynos 8890 soc-al, 4GB RAM-al és 64GB tárhellyel meg még idén be fogják jelenteni az első környi vásárlóhullám után a snapdragon 821 és exynos 8893, 6GB RAM és 128 GB tárhelyes változatot...
Erre én is látok esélyt, de sejtésem szerint még többe fog kerülni, mint 290ezer Ft.
Akkor már inkább veszek 2,5 db OnePlus 3-at... :)

Az 6 GB-os, igaz, nincs benne toll, és csak 64 GB-os.
De azért sok minden belefér a szabadon maradt 53 GB-ba is.
Tapasztalat...

Sose hittem, hogy valaha is lesz bővíthetetlen telefonom. De a Google kényszerítésével mégis megtörtént.
Mondjuk a táskámban van mindig egy 64 GB-os Type-C pendrive és egy Type-C kártyaolvasó egy 128 GB-os kártyával.

Így egészen jó :)

És innentől nem hisztizik egyetlen program sem, hogy nem engedi a mentést a belső SD-n kívül máshová... :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Nem akarlak megbántani, ezért inkább csak kérdezek. Hogy lehet az, hogy az S7E milyen űberfasza telefon, a Note meg nem? Hogy lehet, hogy mindent megkapott, amit az S7E, sőt még többet is, akkor mégis mit él át a Note?

Azért mert van akinek naponta változik a véleménye, h f*s a kínai, aztán vesz egyet és hirtelen a Samsung lesz szar attól még nem lesz igazatok. Mondjuk elég hasonló mód gondolkoztok. Vicces is, hogy Samsungod lett újra.[
te teljesen félre érted nem azt mondom note 7 nem jo,bár engem note sose érdekelt rohelyes pálcikájával,csak azt akartam kihozn,note most tart ott mint anno s sorozat ,de majd 9 tájékán megint visszatér mint most s sorozat s7 el.
Samsung galaxy s7 edge
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Segal írta: 2 okból tudja ezt megtenni a Samsung. Egyrészt mert ha nagyobb akksit tesz bele azzal mindenki jól jár csak ő nem. Hisz neki pont az a lényeg hogy minél olcsóbb legyen a készülék előállítása és minél vékonyabb legyen mert manapság ez divat. A másik ok meg az átlag vásárló tudatlansága. Bemegy hozzájuk valaki hogy neki a legatombrutálmegagiga készülék kell nyilván a Note-ot fogják megmutatni neki és a vásárló úgy sem azt fogja kérdezni hogy de ebbe van akkora akksi mint az S7edge-be? Szépen elmagyarázzák majd neki hogy ebbe van irisz szkenner is meg toll is és ez mekkora királyság meg hogy ehez most mi minden jár és meg is vették az átlagvásárlót... Az hogy mi kockák tisztába vagyunk vele hogy házon belül is van ár/érték szerint jobb ajánlat meg házon kívül is az egy dolog a legtöbb vásárlónak fingja sincs erről csak bekapcsolás után legyen gyors a f*szbook és a messenger meg menjen minden animáció kb ennyi a lényeg.
Nem is az olcsóság döntött, inkább, hogy mit tesz majd a 8-asba. S8E aksijára is kíváncsi leszek, növelik e...

Van még 1 réteg, mint én is. Akinek pont a Note széria nyújtotta "szolgáltatások" kellenek. S7-hez képest nincs fejlődés, de a többi Notehoz képest rengeteg.
Limahl írta:
rohelyes pálcikájával
Ez téged minősít.
Segal
Admin segéd
Admin segéd

tnorbi írta:Nem is az olcsóság döntött, inkább, hogy mit tesz majd a 8-asba. S8E aksijára is kíváncsi leszek, növelik e...

Van még 1 réteg, mint én is. Akinek pont a Note széria nyújtotta "szolgáltatások" kellenek. S7-hez képest nincs fejlődés, de a többi Notehoz képest rengeteg.
Szerintem durva akksi növelésre ne számíts fontosabb lesz a forma a funkciónál. Ugyanúgy 5.5 colba kell majd elférni de még minimum az irisz szkenner második kamerájának is helyet kell szorítani tehát szerintem ha lesz is akkor is talán plusz 100-200mAh max.
Egyértelmű hogy van egy réteg akinek pont ez jön be én ezt nem is vonom kétségbe és örülök is neki hogy te megtaláltad benne az utód lehetőséget, én csak azt ecseteltem (hosszan :mrgreen: ) hogy számomra ez csalódás. Ha növelték volna a kijelzőt meg a többi dolgot én irányomba fejlesztik akkor meg én örülnék és te írnád hogy miért kellett ezt? Ez teljesen természetes dolog nincs itt semmi vita :beer2:
Segal
Admin segéd
Admin segéd

tnorbi írta: Viszont olvastam, hogy a hajtogatható teló még nem áll készen a kereskedelmi forgalomra.
Pedig hidd el hogy baromi közel van a megjelenési ideje.
Ezt a 2 telefont már élőbe mutogatták Lenovo-ék tehát tutira előrébb tartanak zárt ajtók mögött és ugye vannak náluk nagyobb nevek is akik szintén dolgoznak az ügyön. Én azt mondom akár ma be tudnának jelenteni egy ilyen telefont mindenféle probléma nélkül a baj inkább az árával lenne. Nyilván nem egyből a felső kategóriába kezdene tudásba hisz azzal megölnék a csúcstelefonjukat viszont a felső középkategóriába meg az extra felárral már felsőkategóriás ára lenne amit nagyon kevesen vennének meg.
A legtutibb videót sajna már törölték youtube-ról de ez a kettő elérhető
Videó
Videó
tnorbi
6. szint
6. szint

Segal írta:
tnorbi írta:Nem is az olcsóság döntött, inkább, hogy mit tesz majd a 8-asba. S8E aksijára is kíváncsi leszek, növelik e...

Szerintem durva akksi növelésre ne számíts fontosabb lesz a forma a funkciónál. Ugyanúgy 5.5 colba kell majd elférni de még minimum az irisz szkenner második kamerájának is helyet kell szorítani tehát szerintem ha lesz is akkor is talán plusz 100-200mAh max.
Egyértelmű hogy van egy réteg akinek pont ez jön be én ezt nem is vonom kétségbe és örülök is neki hogy te megtaláltad benne az utód lehetőséget, én csak azt ecseteltem (hosszan :mrgreen: ) hogy számomra ez csalódás. Ha növelték volna a kijelzőt meg a többi dolgot én irányomba fejlesztik akkor meg én örülnék és te írnád hogy miért kellett ezt? Ez teljesen természetes dolog nincs itt semmi vita :beer2:
Én is el tudtam volna viselni amiket te, kivéve a kijelzőt, meg a 4K-t.

Viszont ezt nehéz lett volna az EU verziókba is beletenni...
http://www.sammobile.com/2016/08/09/gal ... -over-900/
Segal írta: Videó
Videó
Durva. :O Mondjuk a tablet elég érdekes azzal a gumimatrac kijelzővédővel(vagy mi az). :D
Segal
Admin segéd
Admin segéd

tnorbi írta:Durva. :O Mondjuk a tablet elég érdekes azzal a gumimatrac kijelzővédővel(vagy mi az). :D
Ez csak 1 prototípus!!

Indulj ki abból hogy a Samsung hajlított kijelzős prototípusa így nézett ki 2013-ba
Kép
Majd 2014-be a kereskedelmi forgalomba került első változat (Note Edge) már így
Kép
Majd a második generáció 2015-be (S6edge) meg már így
Kép
Jelenleg meg itt tartunk mindössze 3 évvel egy esetlen prototípus után!! :shock:
Kép
tnorbi
6. szint
6. szint

Segal írta:
tnorbi írta:Durva. :O Mondjuk a tablet elég érdekes azzal a gumimatrac kijelzővédővel(vagy mi az). :D
Jelenleg meg itt tartunk mindössze 3 évvel egy esetlen prototípus után!! :shock:
Kép
Igen, itt. :sokpattog: :pislog:

Nagyon eltalálták a Note kinézetét. S7E-ben nem igazán tetszett a lekerekítés, túl nagy volt. Itt tökéletes.

Kíváncsi leszek, mi sül ki ebből a hajtogatósdiból. :D Mindenesetre az első ára tuti vicces lesz. :mrgreen:

szerk:

http://www.sammobile.com/2016/08/10/gal ... -4x4-mimo/

Ebből is kimaradunk. :D Mi a f*sznak kell snapdragon meg Exynos is :angry:
Segal
Admin segéd
Admin segéd

tnorbi írta:http://www.sammobile.com/2016/08/10/gal ... -4x4-mimo/

Ebből is kimaradunk. :D Mi a f*sznak kell snapdragon meg Exynos is :angry:
Simán beszerezhető a Snapdragonos verzió is a telefonból tehát ha mindenképp erre vágysz nem maradsz ki semmiből...
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”