OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!
- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!
EA dobozos verziói is Origin-en keresztül letölthető! Nekem egyik cd berepedt középen. Ezek után elképzelhetőnek tartom....
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Fifáról én is tudom, de valahol olvastam, hogy a GTA nem tölthető... Legközelebb megpróbálom, mert már felszenvedtem. 2,5 óra volt amíg telepítette, rohadt lassú az usb-s dvd meghajtó.sozs írta:EA dobozos verziói is Origin-en keresztül letölthető! Nekem egyik cd berepedt középen. Ezek után elképzelhetőnek tartom....
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Az még 1 dolog de utánna a millió patch meg dlc telepítgetése is...tnorbi írta:Fifáról én is tudom, de valahol olvastam, hogy a GTA nem tölthető... Legközelebb megpróbálom, mert már felszenvedtem. 2,5 óra volt amíg telepítette, rohadt lassú az usb-s dvd meghajtó.sozs írta:EA dobozos verziói is Origin-en keresztül letölthető! Nekem egyik cd berepedt középen. Ezek után elképzelhetőnek tartom....
Meg kell hagyni kitartó vagy én eddig csak a megvásárláskor telepítettem a GTA-t de azt hittem beleőszülök mire felment a 7 lemez plusz ugye a 6 giga plusz letőltés meg már akkor volt azt hiszem 2 javítás aztán ha csak a fontosabb 3 dlc-t vesszük a 2 járműveset meg ezt az új feladatokra épülőt akkor is rémálomnak hangzik a felrakása...
Pedig valamikor jövőre nekem is muszáj lesz mert lassan újra kéne telepíteni a számítógépet de mivel egy ssd és hdd frissítést is tervezgetek ezért egybe kéne az egészet letudni.
A baj viszont az hogy egyre inkább nézelődök telefon terén is mert azt sem ártana cserélni. Nem jó dolog ez a kulcsconttörés rengeteg szabadideje van az embernek és már a fél internetet berendelném szivem szerint
- lipiN70
- 4. szint
- Készüléktípus: P8 Lite
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 79 times
Ma kitiltottak GTA Online-ról, és jelen pillanatban fogalmam nincs miért....
Kaptam egy ticket-et, arra reagáltam nekik, hogy ugyan árulják már el az okát, de még nem válaszoltak.
Wtf :/
Nincsen szétbarmolva, csak pár textura van cserélve, de semmi komolyabb dolog, úgy tudom ez még belefér.
Csalni nem szoktam.
Kaptam egy ticket-et, arra reagáltam nekik, hogy ugyan árulják már el az okát, de még nem válaszoltak.
Nincsen szétbarmolva, csak pár textura van cserélve, de semmi komolyabb dolog, úgy tudom ez még belefér.
Csalni nem szoktam.
múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
- Segal
- Admin segéd
Piszok jó kérdés mi fér bele annyiszor nyilatkoztak már és mindig mást. Én inkább nem módosítok semmit. Ettől függetlenül szerintem tutira a texturák végett dobtak ki. Én pár hónapja akkor paráztam amikor az egyik autószerelő műhelynél (félreeső hely ugye) épp matattam valamivel a lényeg későn vettem észre hogy az egyik játékos pár méterre megközelített. Szemeim előtt már lepergett a wasted felirat de hacker volt és elkezdte dobálni a pénzeszsákokat. Őszinte leszek nem tudtam ellenállni és kb 1 millát bezsebeltem. Utánna pár napig paráztam de nem lett következménye. Most viszont bele is pusztulnék ha kidobnák a 128as szintű karakteremetlipiN70 írta:Ma kitiltottak GTA Online-ról, és jelen pillanatban fogalmam nincs miért....
Csalni nem szoktam.
- lipiN70
- 4. szint
- Készüléktípus: P8 Lite
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 79 times
Én most 144-en vagyok, és SOHASEM csaltam, szóval egyszerűen nem értem... :/
Ilyesmik vannak benne am:
Ilyesmik vannak benne am:
múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
- Segal
- Admin segéd
Megjött az új telefonom
Egyelőre nem lövöm le hogy pontosan melyik modell de annyit azért megírhatok hogy nagyon (nagyon nagyon) más mint a Samsungok. Gondolom a képből egyértelművé válik azonnal hogy ez nem az. Mondjuk azon sem lepődnék meg ha egyelőre ez az egyetlen készülék lenne itthon ebből a modellből de számomra ez egyelőre Note 5 killer. Persze ennek is vannak hátrányai pl hogy leginkább spanyol meg olasz fóruma van (xda-n is csak 1 témája van!!) szóval egy élmény volt a spanyol (másik modellhez szánt) youtube-os kommentár alapján bevállalni a rootot
Ő lenne az
Holnap meló után (legjobb esetbe is este 11) nyitok neki majd 1 témát hogy kis hazánkba is legyen neki egy fóruma de addig hagylak benneteket gondolkodni hogy mi is lehet ez meg addig én is szerzek némi saját tapasztalatot mert pusztán fórumok és youtube-os videók alapján kellett döntést hozni értelemszerűen nem tudtam kipróbálni előtte.
Na jó mégegy segítség (első ugye hogy nem Samsung) hogy legyen valami elképzelésetek. Az a "csöppség" mellette a Note 3 katt
Egyelőre nem lövöm le hogy pontosan melyik modell de annyit azért megírhatok hogy nagyon (nagyon nagyon) más mint a Samsungok. Gondolom a képből egyértelművé válik azonnal hogy ez nem az. Mondjuk azon sem lepődnék meg ha egyelőre ez az egyetlen készülék lenne itthon ebből a modellből de számomra ez egyelőre Note 5 killer. Persze ennek is vannak hátrányai pl hogy leginkább spanyol meg olasz fóruma van (xda-n is csak 1 témája van!!) szóval egy élmény volt a spanyol (másik modellhez szánt) youtube-os kommentár alapján bevállalni a rootot
Ő lenne az
Holnap meló után (legjobb esetbe is este 11) nyitok neki majd 1 témát hogy kis hazánkba is legyen neki egy fóruma de addig hagylak benneteket gondolkodni hogy mi is lehet ez meg addig én is szerzek némi saját tapasztalatot mert pusztán fórumok és youtube-os videók alapján kellett döntést hozni értelemszerűen nem tudtam kipróbálni előtte.
Na jó mégegy segítség (első ugye hogy nem Samsung) hogy legyen valami elképzelésetek. Az a "csöppség" mellette a Note 3 katt
- duce79
- 4. szint
- Készüléktípus: lg v30+
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 42 times
Coolapad?Segal írta:Megjött az új telefonom
Ő lenne az
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
- Segal
- Admin segéd
Nem gondolkozol rosszul valami hasonló lesz. Ezzel a 3 képpel rengeteget segítekduce79 írta: Coolapad?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
LeTV Le Max
Egyébként hogyhogy? Nézem a hátulját,az ujjlenyomat-olvasó egy az egyben olyan mint a most nálam lévő Honor 7-é.
Egyébként hogyhogy? Nézem a hátulját,az ujjlenyomat-olvasó egy az egyben olyan mint a most nálam lévő Honor 7-é.