OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

sozs
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG K42
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 36 times
Kapcsolat:

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: sozs »

EA dobozos verziói is Origin-en keresztül letölthető! Nekem egyik cd berepedt középen. Ezek után elképzelhetőnek tartom....
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

sozs írta:EA dobozos verziói is Origin-en keresztül letölthető! Nekem egyik cd berepedt középen. Ezek után elképzelhetőnek tartom....
Fifáról én is tudom, de valahol olvastam, hogy a GTA nem tölthető... Legközelebb megpróbálom, mert már felszenvedtem. :D 2,5 óra volt amíg telepítette, rohadt lassú az usb-s dvd meghajtó.
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

tnorbi írta:
sozs írta:EA dobozos verziói is Origin-en keresztül letölthető! Nekem egyik cd berepedt középen. Ezek után elképzelhetőnek tartom....
Fifáról én is tudom, de valahol olvastam, hogy a GTA nem tölthető... Legközelebb megpróbálom, mert már felszenvedtem. :D 2,5 óra volt amíg telepítette, rohadt lassú az usb-s dvd meghajtó.
Az még 1 dolog de utánna a millió patch meg dlc telepítgetése is...
Meg kell hagyni kitartó vagy én eddig csak a megvásárláskor telepítettem a GTA-t de azt hittem beleőszülök mire felment a 7 lemez plusz ugye a 6 giga plusz letőltés meg már akkor volt azt hiszem 2 javítás aztán ha csak a fontosabb 3 dlc-t vesszük a 2 járműveset meg ezt az új feladatokra épülőt akkor is rémálomnak hangzik a felrakása...
Pedig valamikor jövőre nekem is muszáj lesz mert lassan újra kéne telepíteni a számítógépet de mivel egy ssd és hdd frissítést is tervezgetek ezért egybe kéne az egészet letudni.
A baj viszont az hogy egyre inkább nézelődök telefon terén is mert azt sem ártana cserélni. Nem jó dolog ez a kulcsconttörés rengeteg szabadideje van az embernek és már a fél internetet berendelném szivem szerint :mrgreen:
lipiN70
4. szint
4. szint
Készüléktípus: P8 Lite
Has thanked: 36 times
Been thanked: 79 times

Hozzászólás Szerző: lipiN70 »

Ma kitiltottak GTA Online-ról, és jelen pillanatban fogalmam nincs miért....
Kaptam egy ticket-et, arra reagáltam nekik, hogy ugyan árulják már el az okát, de még nem válaszoltak.

Wtf :/

Nincsen szétbarmolva, csak pár textura van cserélve, de semmi komolyabb dolog, úgy tudom ez még belefér.
Csalni nem szoktam.
múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
Segal
Admin segéd
Admin segéd

lipiN70 írta:Ma kitiltottak GTA Online-ról, és jelen pillanatban fogalmam nincs miért....
Kaptam egy ticket-et, arra reagáltam nekik, hogy ugyan árulják már el az okát, de még nem válaszoltak.

Wtf :/

Nincsen szétbarmolva, csak pár textura van cserélve, de semmi komolyabb dolog, úgy tudom ez még belefér.
Csalni nem szoktam.
Piszok jó kérdés mi fér bele annyiszor nyilatkoztak már és mindig mást. Én inkább nem módosítok semmit. Ettől függetlenül szerintem tutira a texturák végett dobtak ki. Én pár hónapja akkor paráztam amikor az egyik autószerelő műhelynél (félreeső hely ugye) épp matattam valamivel a lényeg későn vettem észre hogy az egyik játékos pár méterre megközelített. Szemeim előtt már lepergett a wasted felirat de hacker volt és elkezdte dobálni a pénzeszsákokat. Őszinte leszek nem tudtam ellenállni és kb 1 millát bezsebeltem. Utánna pár napig paráztam de nem lett következménye. Most viszont bele is pusztulnék ha kidobnák a 128as szintű karakteremet :mrgreen:
lipiN70
4. szint
4. szint
Készüléktípus: P8 Lite
Has thanked: 36 times
Been thanked: 79 times

Hozzászólás Szerző: lipiN70 »

Én most 144-en vagyok, és SOHASEM csaltam, szóval egyszerűen nem értem... :/

Ilyesmik vannak benne am:

Kép
múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Megjött az új telefonom :mrgreen:
Egyelőre nem lövöm le hogy pontosan melyik modell de annyit azért megírhatok hogy nagyon (nagyon nagyon) más mint a Samsungok. Gondolom a képből egyértelművé válik azonnal hogy ez nem az. Mondjuk azon sem lepődnék meg ha egyelőre ez az egyetlen készülék lenne itthon ebből a modellből de számomra ez egyelőre Note 5 killer. Persze ennek is vannak hátrányai pl hogy leginkább spanyol meg olasz fóruma van (xda-n is csak 1 témája van!!) szóval egy élmény volt a spanyol (másik modellhez szánt) youtube-os kommentár alapján bevállalni a rootot :smartass:
Ő lenne az
Kép

Holnap meló után (legjobb esetbe is este 11) nyitok neki majd 1 témát hogy kis hazánkba is legyen neki egy fóruma de addig hagylak benneteket gondolkodni hogy mi is lehet ez meg addig én is szerzek némi saját tapasztalatot mert pusztán fórumok és youtube-os videók alapján kellett döntést hozni értelemszerűen nem tudtam kipróbálni előtte.
Na jó mégegy segítség (első ugye hogy nem Samsung) hogy legyen valami elképzelésetek. Az a "csöppség" mellette a Note 3 :cool3: katt
duce79
4. szint
4. szint
Készüléktípus: lg v30+
Has thanked: 30 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: duce79 »

Segal írta:Megjött az új telefonom :mrgreen:
Egyelőre nem lövöm le hogy pontosan melyik modell de annyit azért megírhatok hogy nagyon (nagyon nagyon) más mint a Samsungok. Gondolom a képből egyértelművé válik azonnal hogy ez nem az. Mondjuk azon sem lepődnék meg ha egyelőre ez az egyetlen készülék lenne itthon ebből a modellből de számomra ez egyelőre Note 5 killer. Persze ennek is vannak hátrányai pl hogy leginkább spanyol meg olasz fóruma van (xda-n is csak 1 témája van!!) szóval egy élmény volt a spanyol (másik modellhez szánt) youtube-os kommentár alapján bevállalni a rootot :smartass:
Ő lenne az
Kép

Holnap meló után (legjobb esetbe is este 11) nyitok neki majd 1 témát hogy kis hazánkba is legyen neki egy fóruma de addig hagylak benneteket gondolkodni hogy mi is lehet ez meg addig én is szerzek némi saját tapasztalatot mert pusztán fórumok és youtube-os videók alapján kellett döntést hozni értelemszerűen nem tudtam kipróbálni előtte.
Na jó mégegy segítség (első ugye hogy nem Samsung) hogy legyen valami elképzelésetek. Az a "csöppség" mellette a Note 3 :cool3: katt
Coolapad?
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
Segal
Admin segéd
Admin segéd

duce79 írta: Coolapad?
Nem gondolkozol rosszul valami hasonló lesz. Ezzel a 3 képpel rengeteget segítek :yes:
Kép
Kép
Kép
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

LeTV Le Max :)

Egyébként hogyhogy? Nézem a hátulját,az ujjlenyomat-olvasó egy az egyben olyan mint a most nálam lévő Honor 7-é.
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”