Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Kötetlen csevegések témái
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Nem: Férfi
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Re: Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Macika írta:Sajnálom, hogy beindult a kasza.
Off: Régóta foglalkoztat a kérdés, hogy amikor volt LGpro2d is meg Noteod is akkor miért az LGtől váltál meg?
On:

Teljesen egyet értek veled. Samsung kezd oda eljutni nálam, mint az Apple. Elvből se.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Elvileg nem lesz 128 gigás verzió, az S6-okból sem nagyon fogy, főleg a másik két verziót veszik. A Note-ra az volt a válasz, hogy a kijelző nagysága, sebesség, anyagminőség a ceruza előtt áll a Note használók körében, és ezért nem lesz, de ez még változhat az igényeknek megfelelően. Engem főleg az infra hiánya lepett meg, amire nem tudtak pontos választ adni, hogy mégis miért nincs :)
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Damir írta:Elvileg nem lesz 128 gigás verzió, az S6-okból sem nagyon fogy, főleg a másik két verziót veszik. A Note-ra az volt a válasz, hogy a kijelző nagysága, sebesség, anyagminőség a ceruza előtt áll a Note használók körében, és ezért nem lesz, de ez még változhat az igényeknek megfelelően. Engem főleg az infra hiánya lepett meg, amire nem tudtak pontos választ adni, hogy mégis miért nincs :)
Fura ez a dolog, én is kikövetelném magamnak az infrát, ha nem lenne, de ha belegondolok, talán februárban használtam utoljára...

Mondjuk azt még csak-csak elhitethetik (pedig nem igaz), hogy visszafogja a készülék teljesítményét a microSD bővítés.
De hogy egy 2 dolláros infra LED (vezérlőáramkörrel együtt) az mit lassít vajon... :D
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Macika
6. szint
6. szint

tnorbi írta:
Macika írta:Sajnálom, hogy beindult a kasza.
Off: Régóta foglalkoztat a kérdés, hogy amikor volt LGpro2d is meg Noteod is akkor miért az LGtől váltál meg?
On:

Teljesen egyet értek veled. Samsung kezd oda eljutni nálam, mint az Apple. Elvből se.
Az még a Note 3 volt :)

Megjegyzem, SOHA nem volt olyan stabil, korrekt készülékem, mint az LG G 2 Pro.

Hogy miért azt adtam el?
Nagyon sokáig szenvedtem, melyik maradjon.
De tudtam, hogy amint kijön a Note4, azonnal menni fog a másik is...

Így is lett, a 0. napon vettem meg a Note4-ët, utána pár nappal adtam el a N3-at...
These users thanked the author Macika for the post:
tnorbi (2015-08-15 szomb. 11:04:45)
Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Macika írta:
Damir írta:Elvileg nem lesz 128 gigás verzió, az S6-okból sem nagyon fogy, főleg a másik két verziót veszik. A Note-ra az volt a válasz, hogy a kijelző nagysága, sebesség, anyagminőség a ceruza előtt áll a Note használók körében, és ezért nem lesz, de ez még változhat az igényeknek megfelelően. Engem főleg az infra hiánya lepett meg, amire nem tudtak pontos választ adni, hogy mégis miért nincs :)
Fura ez a dolog, én is kikövetelném magamnak az infrát, ha nem lenne, de ha belegondolok, talán februárban használtam utoljára...

Mondjuk azt még csak-csak elhitethetik (pedig nem igaz), hogy visszafogja a készülék teljesítményét a microSD bővítés.
De hogy egy 2 dolláros infra LED (vezérlőáramkörrel együtt) az mit lassít vajon... :D
Főleg, hogy a dual simes bővíthető lesz. :D http://www.sammobile.com/2015/08/14/dua ... confirmed/
Macika
6. szint
6. szint

tnorbi írta:
Macika írta:

Főleg, hogy a dual simes bővíthető lesz. :D http://www.sammobile.com/2015/08/14/dua ... confirmed/
Igen, láttam.
De akkor még marad a 3000-es, nem cserélhető akksi.

És tulajdonképpen mi is az újítás?

Mi lehetne az, ami rávinne arra, hogy eladjam a 3 hete újra cserélt Note4-emet 130e Ft-ért és rátegyek még 150ezret az új Note5-re?

Két gyakorlati újítás van, a kikapcsolt képernyőre írás és az 1,9-es fényértékű fő kamera. Mindkettő jó, használható, de azért 150 rugót nem fognak kiszedni a zsebemből ennyi újításért...
Sir Winston Churchill
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Megvan az első Note5 törésteszt. Inkább hagyjuk...
Videó
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

Segal írta:Megvan az első Note5 törésteszt. Inkább hagyjuk...
Videó
Kellett ez a stílus váltás???
Rossz volt nézni.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: rydair »

Láttátok milyen olcsó lett az új edge plus? itt nálunk a samsung márkaboltban fillérre ugyan annyi mint a sime edge :D még az eladó is meglepődött. de sajnos nekem nagyon nem tetszik ez a hátlap... vissza a bőrt... két éve nyúzom a note3-mat, bőven volt ejtve zsebmagasságból aszfaltra is (tok nélkül).. egy két hajszálkarc aztán szevasz. :)
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
Macika
6. szint
6. szint

Segal írta:Megvan az első Note5 törésteszt. Inkább hagyjuk...
Videó
Nagyon jó nekem a Note4!!!
Kicsit szomorú vagyok, hogy Az 5 lesz az első Note, amit kihagyok...
Sir Winston Churchill
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”