Off: Régóta foglalkoztat a kérdés, hogy amikor volt LGpro2d is meg Noteod is akkor miért az LGtől váltál meg?Macika írta:Sajnálom, hogy beindult a kasza.
On:
Teljesen egyet értek veled. Samsung kezd oda eljutni nálam, mint az Apple. Elvből se.
Off: Régóta foglalkoztat a kérdés, hogy amikor volt LGpro2d is meg Noteod is akkor miért az LGtől váltál meg?Macika írta:Sajnálom, hogy beindult a kasza.
Fura ez a dolog, én is kikövetelném magamnak az infrát, ha nem lenne, de ha belegondolok, talán februárban használtam utoljára...Damir írta:Elvileg nem lesz 128 gigás verzió, az S6-okból sem nagyon fogy, főleg a másik két verziót veszik. A Note-ra az volt a válasz, hogy a kijelző nagysága, sebesség, anyagminőség a ceruza előtt áll a Note használók körében, és ezért nem lesz, de ez még változhat az igényeknek megfelelően. Engem főleg az infra hiánya lepett meg, amire nem tudtak pontos választ adni, hogy mégis miért nincs
Az még a Note 3 volttnorbi írta:Off: Régóta foglalkoztat a kérdés, hogy amikor volt LGpro2d is meg Noteod is akkor miért az LGtől váltál meg?Macika írta:Sajnálom, hogy beindult a kasza.
On:
Teljesen egyet értek veled. Samsung kezd oda eljutni nálam, mint az Apple. Elvből se.
Főleg, hogy a dual simes bővíthető lesz.Macika írta:Fura ez a dolog, én is kikövetelném magamnak az infrát, ha nem lenne, de ha belegondolok, talán februárban használtam utoljára...Damir írta:Elvileg nem lesz 128 gigás verzió, az S6-okból sem nagyon fogy, főleg a másik két verziót veszik. A Note-ra az volt a válasz, hogy a kijelző nagysága, sebesség, anyagminőség a ceruza előtt áll a Note használók körében, és ezért nem lesz, de ez még változhat az igényeknek megfelelően. Engem főleg az infra hiánya lepett meg, amire nem tudtak pontos választ adni, hogy mégis miért nincs
Mondjuk azt még csak-csak elhitethetik (pedig nem igaz), hogy visszafogja a készülék teljesítményét a microSD bővítés.
De hogy egy 2 dolláros infra LED (vezérlőáramkörrel együtt) az mit lassít vajon...
Igen, láttam.tnorbi írta:Főleg, hogy a dual simes bővíthető lesz.Macika írta:Fura ez a dolog, én is kikövetelném magamnak az infrát, ha nem lenne, de ha belegondolok, talán februárban használtam utoljára...Damir írta:Elvileg nem lesz 128 gigás verzió, az S6-okból sem nagyon fogy, főleg a másik két verziót veszik. A Note-ra az volt a válasz, hogy a kijelző nagysága, sebesség, anyagminőség a ceruza előtt áll a Note használók körében, és ezért nem lesz, de ez még változhat az igényeknek megfelelően. Engem főleg az infra hiánya lepett meg, amire nem tudtak pontos választ adni, hogy mégis miért nincs
Mondjuk azt még csak-csak elhitethetik (pedig nem igaz), hogy visszafogja a készülék teljesítményét a microSD bővítés.
De hogy egy 2 dolláros infra LED (vezérlőáramkörrel együtt) az mit lassít vajon...http://www.sammobile.com/2015/08/14/dua ... confirmed/
Kellett ez a stílus váltás???Segal írta:Megvan az első Note5 törésteszt. Inkább hagyjuk...
Videó
Nagyon jó nekem a Note4!!!Segal írta:Megvan az első Note5 törésteszt. Inkább hagyjuk...
Videó