Nekem meg PC-n van meg.rbelme írta:Sziasztok!
Nálam a FIFA15 pörög, PS4-en.![]()
Valaki egy barátságos meccset?

Nekem meg PC-n van meg.rbelme írta:Sziasztok!
Nekem meg egyiken sem.tnorbi írta:Nekem meg PC-n van meg.rbelme írta:Sziasztok!
Ezek szerint nem lesz köztünk barátságos meccs.Segal írta:Sajna van pár dolog amit kifejezetten utálok. Ezek közül az egyik a foci a másik a konzol...rbelme írta:Sziasztok!
Maradok Los Santosba
Veled is elmarad a mérkőzés.tnorbi írta:Nekem meg PC-n van meg.rbelme írta:Sziasztok!
igen tegnap olvastam 1 cikket(most,sehol nem találom)hogy nemigazán ugy fogy mégse ahogy tervezték,és az anyaországba már lejjebb is vitték az árát.meg szerintem az rohadt nagy baki,kiadták edge,meg sima egyszerre,de ki az akinek a sima kell,edge mellet?mindenki azt keresi,azt meg nem gyözik gyártani.mert az nem úgy megy mint a sima,csináltak maguknak 1 konkurenciát,házon belül.duce79 írta:Sziasztok! Csak érdekességképpen, eprice olasz oldalon iphone 6 arany 128gb - 849 euro vs. galaxy s6 edge arany 64gb 985euro. Ezeknek elgurult a gyógyszerük... Üdv!
Az csak mese , nem fogy a telefon úgy ahogy szeretnék. Nagyon drága ! Már a NOTE 3 árára is húzták a szájukat a Hollandok , pont akkor voltam Hollandiában pár napot mikor bemutatták elsőként (ott) az EU-ban . Azt hiszem 799 euro volt , de az még kinti fizunak , pénztárcának is húzós volt.Limahl írta:igen tegnap olvastam 1 cikket(most,sehol nem találom)hogy nemigazán ugy fogy mégse ahogy tervezték,és az anyaországba már lejjebb is vitték az árát.meg szerintem az rohadt nagy baki,kiadták edge,meg sima egyszerre,de ki az akinek a sima kell,edge mellet?mindenki azt keresi,azt meg nem gyözik gyártani.mert az nem úgy megy mint a sima,csináltak maguknak 1 konkurenciát,házon belül.duce79 írta:Sziasztok! Csak érdekességképpen, eprice olasz oldalon iphone 6 arany 128gb - 849 euro vs. galaxy s6 edge arany 64gb 985euro. Ezeknek elgurult a gyógyszerük... Üdv!
Naja... Ma néztem, azzal az előfizuval amivel a Note3 130 volt, azzal az Edge 210Limahl írta:igen tegnap olvastam 1 cikket(most,sehol nem találom)hogy nemigazán ugy fogy mégse ahogy tervezték,és az anyaországba már lejjebb is vitték az árát.meg szerintem az rohadt nagy baki,kiadták edge,meg sima egyszerre,de ki az akinek a sima kell,edge mellet?mindenki azt keresi,azt meg nem gyözik gyártani.mert az nem úgy megy mint a sima,csináltak maguknak 1 konkurenciát,házon belül.duce79 írta:Sziasztok! Csak érdekességképpen, eprice olasz oldalon iphone 6 arany 128gb - 849 euro vs. galaxy s6 edge arany 64gb 985euro. Ezeknek elgurult a gyógyszerük... Üdv!
ne mondj le,csak gyüjtsd a pénzt.tnorbi írta:Naja... Ma néztem, azzal az előfizuval amivel a Note3 130 volt, azzal az Edge 210Limahl írta:igen tegnap olvastam 1 cikket(most,sehol nem találom)hogy nemigazán ugy fogy mégse ahogy tervezték,és az anyaországba már lejjebb is vitték az árát.meg szerintem az rohadt nagy baki,kiadták edge,meg sima egyszerre,de ki az akinek a sima kell,edge mellet?mindenki azt keresi,azt meg nem gyözik gyártani.mert az nem úgy megy mint a sima,csináltak maguknak 1 konkurenciát,házon belül.duce79 írta:Sziasztok! Csak érdekességképpen, eprice olasz oldalon iphone 6 arany 128gb - 849 euro vs. galaxy s6 edge arany 64gb 985euro. Ezeknek elgurult a gyógyszerük... Üdv!![]()
![]()
Lassan kezdhetek lemondani a Note5ről...