bármelyik blutooth fejhallgató kompatibilis androiddal. nem tudom mire gondolsz kültéri használat alatt.qpica írta:Sziasztok!
Tud valaki olyan vezeték nélküli fejhallgatót ami kompatibilis Androidos telefonnal és kültéren is használható? Futáshoz kéne konkrétan.
OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!
- qpica
- 2. szint
- Készüléktípus: n7100
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 3 times
Futáshoz kéne konkrétan, de ezzel is fejeztem be az irományomat. Minap jártam a Media-ba és csak kutyafuttában néztem körbe, de ami vezeték nélküli fejhallgatókat láttam (blutooth-os vagy wifi-s) csak „otthon” használható , x méteren belül kell lennie a jeladónak. Olyat keresnék amit csak feltöltök és hurcolászhatom magammal akárhova. Nem nagyon vagyok otthon a témában elnézést ha pontatlanul fogalmaztam.bladehu2 írta:bármelyik blutooth fejhallgató kompatibilis androiddal. nem tudom mire gondolsz kültéri használat alatt.qpica írta:Sziasztok!
Tud valaki olyan vezeték nélküli fejhallgatót ami kompatibilis Androidos telefonnal és kültéren is használható? Futáshoz kéne konkrétan.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
WiFi-s fejhallgatóról még nem hallottam.qpica írta:Futáshoz kéne konkrétan, de ezzel is fejeztem be az irományomat. Minap jártam a Media-ba és csak kutyafuttában néztem körbe, de ami vezeték nélküli fejhallgatókat láttam (blutooth-os vagy wifi-s) csak „otthon” használható , x méteren belül kell lennie a jeladónak. Olyat keresnék amit csak feltöltök és hurcolászhatom magammal akárhova. Nem nagyon vagyok otthon a témában elnézést ha pontatlanul fogalmaztam.bladehu2 írta:bármelyik blutooth fejhallgató kompatibilis androiddal. nem tudom mire gondolsz kültéri használat alatt.qpica írta:Sziasztok!
Bluetooth-os fejhallgató van viszont sok fajta, mindegyik max. 10 méterre távolodhat el az adótól (telefontól, de ez inkább csak elméleti maximum, a valóság inkább 2-3 méter, a jó minőségű sztereo vétel sokkal kevesebbnél megszakad, mint 10 méter).
Az, hogy ez a 10 méter lakásban, TV-s szobában, moziban, vagy a futópályán van, az hótt mindegy.
Teló a zsebedben, füles a fejeden, oszt hadd szóljon!

"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- qpica
- 2. szint
Igen , én is így gondoltam. Valakinek van némi tapasztalata, hogy milyet érdemes venni? Főbb szempontok : akksi minimum 2-3órát bírjon , szépen szóljon és hangosan, kényelmes viselet.
- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Has thanked: 0
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
Futáshoz én ilyesmi kialakításút ajánlanék:qpica írta:Sziasztok!
Plantronics BackBeat 903+
Plantronics Backbeat Go
Sony Ericsson MW600
Ami kiesik nálad kialakításban:
Nokia BH-905 és Plantronics Pulsar 590-es fejhallgatók.
- Rating: 2.63%

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!

- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
a "wifis" vezeték nélküli az valójában fm adós és tv-hez való otthonra. én bluetooht-t írtam, abból meg van egy csomó fajta. fejhallgató kivitelű, agybadugós, fejpántos-agybadugós, csak keresgélni kell. MM-ben nem sok ilyesmi van de webáruházakban, mobilboltokban, ebay-en viszont rengeteg. nekem a fentebb is emelített mw600 van, évek óta elégedetten használom. előnye: az agybadugós része cserélhető (abból már a másodikat nyüstölöm elsőnek elfáradt a vezetéke), sőt bele lehet dugni egy komolyabb fejhallgatót is, szépen hangosan szól és folyamatosan kb 6-10 órát elmegy (a beépített fm rádiót hallgatva mégtöbbet). hátránya: nekem nincs.qpica írta:Igen , én is így gondoltam. Valakinek van némi tapasztalata, hogy milyet érdemes venni? Főbb szempontok : akksi minimum 2-3órát bírjon , szépen szóljon és hangosan, kényelmes viselet.
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Sziasztok.
Ha már erre járok és látom ez a téma, megkérdezem.
Milyen vezetékes fülest ajánlotok? Melyiket a legérdemesebb megvenni, ár nem számít.
Elsősorban nem fejretevőset szeretnék, mert azt nem tudom farzsebben hurcolni, de ha valaki olyat használ nagy megelégedettséggel, azt is meghallgatom.
Most ilyenem van, 3 és fél éve használom, azóta is hibátlan, csak már a csatlakozója kezd kopni. (De még tökéletesen szól)
Milyen vezetékes fülest ajánlotok? Melyiket a legérdemesebb megvenni, ár nem számít.
Elsősorban nem fejretevőset szeretnék, mert azt nem tudom farzsebben hurcolni, de ha valaki olyat használ nagy megelégedettséggel, azt is meghallgatom.
Most ilyenem van, 3 és fél éve használom, azóta is hibátlan, csak már a csatlakozója kezd kopni. (De még tökéletesen szól)
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet

- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
2.900 Ft-ért verhetetlen ár-teljesítmény viszonyban a GYÁRI, Note3-hoz adott füles!rydair írta:Sziasztok.
Az utcára teljesen értelmetlen (szerintem) drágább füles, olyan alapzaj van, aminél esélytelen meghallani a különbséget (komolyzene-művész vagyok, tudom, mit beszélek).
Otthon, csöndben viszont kizárólag a nagy, zárt Sennheiser...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- qpica
- 2. szint
Köszönöm a segítséget mindenkinek, mazsolázgatok majd ha lesz egy kis időm 

- nbabb23
- 1. szint
- Készüléktípus: Note3
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 2 times
Én egy Sony DTS-200-at nyertem egyszer, egész jól néz ki, kényelmes, bluetoothos, van rajta léptető, hangerőszabályzó és NFC-s(am a párosításon kívül semmire nem jó). Elvileg 40órát bír, én szerintem annyit még nem hallgattam vele, de nem is merült le. Nem nagy szám a hangminősége, a zárt 10k-s AKG-m milliószor jobban szól nála, de tényleg a városba kényelem szempontjából tökéletes. Az, hogy futásra mennyire jó, nem próbáltam még fejhallgatóval futni, de szerintem nincs vele gond. Biciklin használtam már. Főleg ilyenkor télen csak felteszm és nem kell a madzagokkal szórakozni. Remélem tudtam segíteniqpica írta:Igen , én is így gondoltam. Valakinek van némi tapasztalata, hogy milyet érdemes venni? Főbb szempontok : akksi minimum 2-3órát bírjon , szépen szóljon és hangosan, kényelmes viselet.