OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

qpica írta:Sziasztok!
Tud valaki olyan vezeték nélküli fejhallgatót ami kompatibilis Androidos telefonnal és kültéren is használható? Futáshoz kéne konkrétan.
bármelyik blutooth fejhallgató kompatibilis androiddal. nem tudom mire gondolsz kültéri használat alatt.
qpica
2. szint
2. szint
Készüléktípus: n7100
Has thanked: 5 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: qpica »

bladehu2 írta:
Tud valaki olyan vezeték nélküli fejhallgatót ami kompatibilis Androidos telefonnal és kültéren is használható? Futáshoz kéne konkrétan.
bármelyik blutooth fejhallgató kompatibilis androiddal. nem tudom mire gondolsz kültéri használat alatt.
Futáshoz kéne konkrétan, de ezzel is fejeztem be az irományomat. Minap jártam a Media-ba és csak kutyafuttában néztem körbe, de ami vezeték nélküli fejhallgatókat láttam (blutooth-os vagy wifi-s) csak „otthon” használható , x méteren belül kell lennie a jeladónak. Olyat keresnék amit csak feltöltök és hurcolászhatom magammal akárhova. Nem nagyon vagyok otthon a témában elnézést ha pontatlanul fogalmaztam.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

qpica írta:
bladehu2 írta:
Futáshoz kéne konkrétan, de ezzel is fejeztem be az irományomat. Minap jártam a Media-ba és csak kutyafuttában néztem körbe, de ami vezeték nélküli fejhallgatókat láttam (blutooth-os vagy wifi-s) csak „otthon” használható , x méteren belül kell lennie a jeladónak. Olyat keresnék amit csak feltöltök és hurcolászhatom magammal akárhova. Nem nagyon vagyok otthon a témában elnézést ha pontatlanul fogalmaztam.
WiFi-s fejhallgatóról még nem hallottam.

Bluetooth-os fejhallgató van viszont sok fajta, mindegyik max. 10 méterre távolodhat el az adótól (telefontól, de ez inkább csak elméleti maximum, a valóság inkább 2-3 méter, a jó minőségű sztereo vétel sokkal kevesebbnél megszakad, mint 10 méter).
Az, hogy ez a 10 méter lakásban, TV-s szobában, moziban, vagy a futópályán van, az hótt mindegy.
Teló a zsebedben, füles a fejeden, oszt hadd szóljon! :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
qpica
2. szint
2. szint

Igen , én is így gondoltam. Valakinek van némi tapasztalata, hogy milyet érdemes venni? Főbb szempontok : akksi minimum 2-3órát bírjon , szépen szóljon és hangosan, kényelmes viselet.
TommyX
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
Has thanked: 0
Been thanked: 33 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TommyX »

Futáshoz én ilyesmi kialakításút ajánlanék:
Plantronics BackBeat 903+
Plantronics Backbeat Go
Sony Ericsson MW600

Ami kiesik nálad kialakításban:
Nokia BH-905 és Plantronics Pulsar 590-es fejhallgatók.
These users thanked the author TommyX for the post:
qpica (2014-01-20 hétf. 15:55:48)
Rating: 2.63%
Kép

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR! :cry3:
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

qpica írta:Igen , én is így gondoltam. Valakinek van némi tapasztalata, hogy milyet érdemes venni? Főbb szempontok : akksi minimum 2-3órát bírjon , szépen szóljon és hangosan, kényelmes viselet.
a "wifis" vezeték nélküli az valójában fm adós és tv-hez való otthonra. én bluetooht-t írtam, abból meg van egy csomó fajta. fejhallgató kivitelű, agybadugós, fejpántos-agybadugós, csak keresgélni kell. MM-ben nem sok ilyesmi van de webáruházakban, mobilboltokban, ebay-en viszont rengeteg. nekem a fentebb is emelített mw600 van, évek óta elégedetten használom. előnye: az agybadugós része cserélhető (abból már a másodikat nyüstölöm elsőnek elfáradt a vezetéke), sőt bele lehet dugni egy komolyabb fejhallgatót is, szépen hangosan szól és folyamatosan kb 6-10 órát elmegy (a beépített fm rádiót hallgatva mégtöbbet). hátránya: nekem nincs.
These users thanked the author bladehu2 for the post:
qpica (2014-01-20 hétf. 15:56:06)
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: rydair »

Sziasztok.

Ha már erre járok és látom ez a téma, megkérdezem.
Milyen vezetékes fülest ajánlotok? Melyiket a legérdemesebb megvenni, ár nem számít.
Elsősorban nem fejretevőset szeretnék, mert azt nem tudom farzsebben hurcolni, de ha valaki olyat használ nagy megelégedettséggel, azt is meghallgatom.

Most ilyenem van, 3 és fél éve használom, azóta is hibátlan, csak már a csatlakozója kezd kopni. (De még tökéletesen szól)
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

rydair írta:Sziasztok.

Ha már erre járok és látom ez a téma, megkérdezem.
Milyen vezetékes fülest ajánlotok? Melyiket a legérdemesebb megvenni, ár nem számít.
Elsősorban nem fejretevőset szeretnék, mert azt nem tudom farzsebben hurcolni, de ha valaki olyat használ nagy megelégedettséggel, azt is meghallgatom.

Most ilyenem van, 3 és fél éve használom, azóta is hibátlan, csak már a csatlakozója kezd kopni. (De még tökéletesen szól)
2.900 Ft-ért verhetetlen ár-teljesítmény viszonyban a GYÁRI, Note3-hoz adott füles!
Az utcára teljesen értelmetlen (szerintem) drágább füles, olyan alapzaj van, aminél esélytelen meghallani a különbséget (komolyzene-művész vagyok, tudom, mit beszélek).
Otthon, csöndben viszont kizárólag a nagy, zárt Sennheiser...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
qpica
2. szint
2. szint

Köszönöm a segítséget mindenkinek, mazsolázgatok majd ha lesz egy kis időm :)
nbabb23
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Note3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: nbabb23 »

qpica írta:Igen , én is így gondoltam. Valakinek van némi tapasztalata, hogy milyet érdemes venni? Főbb szempontok : akksi minimum 2-3órát bírjon , szépen szóljon és hangosan, kényelmes viselet.
Én egy Sony DTS-200-at nyertem egyszer, egész jól néz ki, kényelmes, bluetoothos, van rajta léptető, hangerőszabályzó és NFC-s(am a párosításon kívül semmire nem jó). Elvileg 40órát bír, én szerintem annyit még nem hallgattam vele, de nem is merült le. Nem nagy szám a hangminősége, a zárt 10k-s AKG-m milliószor jobban szól nála, de tényleg a városba kényelem szempontjából tökéletes. Az, hogy futásra mennyire jó, nem próbáltam még fejhallgatóval futni, de szerintem nincs vele gond. Biciklin használtam már. Főleg ilyenkor télen csak felteszm és nem kell a madzagokkal szórakozni. Remélem tudtam segíteni :)
These users thanked the author nbabb23 for the post:
qpica (2014-01-21 kedd 08:28:42)
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”