Reagálj a fenti cikkeinkre

Kötetlen csevegések témái
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 19 times

Re: Reagálj a fenti cikkeinkre

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

Segal írta:
Csubakka456 írta:Akkor eljutottunk odáig, hogy felesleges parasztvakítás :taps1:
ott a pont :wacko:

Valljuk be nem megy a Nokiának a kreativitás mostanság /meg szerintem dizájn sem de ez szubjektív/
A fejlesztést is nyugodtan ide vehetjük(ha a kreativitás alatt nem értetted ezt is).
Egyszerüen nincs már náluk csúcskategória, vagy ha van akkor igencsak félreértelmezik, pont az a Nokia, aki az egészet naggyá tette annó.
Azt nem lehet kijelenteni, hogy az N96-hoz hasonlóan ez is bukta lesz, mert a Nokia feliratra sokan rácuppannak majd, de ez édeskevés a szakmai dicsőséghez, hiszen azt a Samsung nyeri el.
vwpolo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E50
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: vwpolo »

csak gratulálni tudok ehhez az újabb szánalmas ,,fejlesztéshez,,... észhez kéne térni végre, hogy le vannak maradva... és eredményeket produkálni, de ahhoz nem ilyen hülyeségeket kéne kitalálniuk...
Nokia XXXX V. 0.0.0
stunts666
3. szint
3. szint
Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: stunts666 »

Csubakka456 írta:Hírek: Meglepő funkció a Nokia N86-ban

Ötletes, meg még akár néha hasznos is lehet, de ettől még nem fogok venni N86-t az biztos.
Amikor suliba jártam akkor jól jött volna a kitámasztó. Filmnézésnél mindig tolltartó, spirálfüzet vagy valami kellett ahhoz, hogy megálljon a teló :D
cyborg86
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic Red

Hozzászólás Szerző: cyborg86 »

Segal írta:
Damir88 írta:Ennyit az olcsóságról: http://mobilarena.hu/hir/sajat_oldalt_k ... a_n97.html :roll:
jaj hát kéremszépen ez a hivatalos spanyolból bárhova eljuthat a telefon szürkeimportal de majd kiderül ez mennyivel drágítja a telefon árát legyünk kitartóak
cyborg86 írta:Hát én az n97et nem sokkal adnám drágábban mint az 5800-at. Mert mivel tud többet van benne egy beépített dvb-h vevő az kék fogas verzióba ér 12őt. azonkívül gyenge proci semmi extra max a kihúzható qwerty de az megint nem lehet eget rengető összeg mivel olcsó műanyagból készült azt meg olcsó kiönteni :D . 180ezer forintot adni érte. Mondjuk én nekem eddig max 100 volt amit telefonra eltudnék képzelni azért annyit nem is akarnék telcsiért adni, de főleg nem egy olyan ért ami nem sokkal jobb mint az 5800ám. Én nagyon Nokia párti vagyok de bekel látnom a Samsung jobb sajna. Ötlet hiányosok a mérnökök a Nokiánál. Kíváncsi lennék a csúcskategóriás telcsijükben lesz e Ngage támogatás mert ha nem akkor nem ér többet az n96nál. Amúgy külsőre nem rossz telefon nekem tetszik. Szép napot mindenkinek sziasztok.
nem lesz benne tv vevő. Procija tényleg gyenge lesz de mondjuk az 5800 asnál viszont erősebb. Itt elsősorba az N jelzőt kell majd megfizetni. Egyelőre úgy néz ki lesz ngage támogatás.
Ha ez igaz, hogy nem lesz benne dvb-h akkor még annyit se ér mint az n96 ami viszont tetszik, hogy lehet lesz benne ngage mert akkor az ügyes kínai hackerek csinálnak majd valami jó dolgot, hogy menjen 5800án legalább is remélem. Végül is én a 6120classicomat már csak ngagere használom és hivatalosan ugye azon nem kéne mennie és lám még is fut az összes játék. Mondjuk az igazat megvallva kicsit szidom az n97et de azért elviselném ha valaki hozzám vágna egy ilyen telcsit. :yeah: Csak irigyelni tudom majd a tesztelőket. :D
Nokia 5800 XpressMusic Red
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Ez az E52 azért nem semmi ugyan pontosan még nem hasonlítottam össze az E55 el de le merem fogadni hogy a lényegi különbség csak a billentyűnél lesz..
A másik könyöröghetek én a teszteknél hogy felejtsék már el az E szériánál hogy a hangszoró a telefon hátlapján van a videóba világosan látszik hogy ez is ilyen lesz egyszerűen vicc ezzel megölik a kihangosítást :no:
Csubakka456
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia E7-00
Has thanked: 7 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: Csubakka456 »

Nekem az E55 jobban tetszik. Remélem használható is lesz az a half-qwerty. Kíváncsi vagyok, hogy ebbe is beleteszik az E55 600-as prociját.

A hangszórót meg én sem értem... :stupid:
cyborg86
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic Red

Hozzászólás Szerző: cyborg86 »

Nem tűnik rossznak ez a kis csudaság. Szép elegáns vékony kis üzleti mobil ez az e52. Szerintem népszerű lesz ha jól eltalálják majd az árát.
Nokia 5800 XpressMusic Red
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Hát ez az E52 jó telefon de előttem szolok is írták hogy csak megint a hangszóró hogy oda rakták.
Ha megkapja a 600-as processzort akkor jó telefon de a hangszóró meg a "kicsi" kamera felbontás miatt nem kéne nekem, igen tudom hogy ez nem N széria hanem E.
De akkor is a Nokia belerakhatna egy nagyobb felbontású kamerát és jobb helyre a hangszórót.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Csubakka456
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia E7-00
Has thanked: 7 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: Csubakka456 »

Elvileg jön az E71 új verziója 5 Mpixeles kamerával. Az már igencsak jól hangzik.
Meg lassan jöhetnének már az új touch modellek is. :roll:
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Miért pont 160 karakter lehet egy SMS maximum?
Hát ezt nem is tudtam hogy így találták ki. :hmm2:
Szerintem is elég a 160 karakter mert már sok rövidítés van és az bőven belefér 160 karakterbe. :D
Nekem egyszer belefért egy sms 2 karakterbe. :D
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”