Tesztelés
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Nem: Férfi
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Re: Tesztelés
Várhatók még készüléktesztek? Nagyon kíváncsi lennék az általatok készített tesztre is 

- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Részemről nem igazán.skyrush7 írta:Várhatók még készüléktesztek? Nagyon kíváncsi lennék az általatok készített tesztre is
1. Én általában 1,5 napra kaptam meg a telót, ennyi idő alatt nem lehet rendesen tesztelni.
2. Nem kevés meló és energia, úgyhogy az eddigi régi teszteléseknél leborulok Segal előtt

- Rating: 2.63%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Készülékteszt: Nokia Lumia 900
http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... loldal=547
Köszönjük Damir!
Véleményem szerint jó telefon, kezdő lökésnek elég a Nokiának, hogy megmutassa, át tudja hidalni a WP megkötéseit saját alkalmazásokkal, ezáltal egy nyomós érvet produkálva miért is érdemes Lumiát venni. Majd ezt a szerepet kicsit komolyabban véve átveszi a 920
Egyébként még említést érdemel, hogy ugyan 1,4Ghz-es processzor van benne, majdnem ugyanaz mint a 800-ban, de "fejlettebb". Most konkrétan nem emlékszem rá, de a cache azt hiszem nagyobb, ezáltal növelve a teljesítményt.
A kijelző nagyon jó, sok külföldi oldal is pozitív véleményt alkotott róla a 4.3" vs. HWVGA duó ellenére is.
Viszont a Bluetooth korlátozás nagyon nagy sebhely, amit a Microsoft anno nem vett észre 11-ben :S
Köszönjük Damir!

Véleményem szerint jó telefon, kezdő lökésnek elég a Nokiának, hogy megmutassa, át tudja hidalni a WP megkötéseit saját alkalmazásokkal, ezáltal egy nyomós érvet produkálva miért is érdemes Lumiát venni. Majd ezt a szerepet kicsit komolyabban véve átveszi a 920

Egyébként még említést érdemel, hogy ugyan 1,4Ghz-es processzor van benne, majdnem ugyanaz mint a 800-ban, de "fejlettebb". Most konkrétan nem emlékszem rá, de a cache azt hiszem nagyobb, ezáltal növelve a teljesítményt.
A kijelző nagyon jó, sok külföldi oldal is pozitív véleményt alkotott róla a 4.3" vs. HWVGA duó ellenére is.
Viszont a Bluetooth korlátozás nagyon nagy sebhely, amit a Microsoft anno nem vett észre 11-ben :S

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Igaz a procis dolog, gondolkodtam, hogy beleírom, de akkor javítomskyrush7 írta:Készülékteszt: Nokia Lumia 900
Köszönjük Damir!
Véleményem szerint jó telefon, kezdőlökésnek elég a Nokiának, hogy megmutassa, át tudja hidalni a WP megkötéseit saját alkalmazásokkal, ezáltal egy nyomós érvet produkálva miért is érdemes Lumiát venni. Majd ezt a szerepet kicsit komolyabban véve átveszi a 920

- Damir
- Kiemelt 6. szint
Sajnos sokat késett a következő teszt, mert rengetek dolgom akadt, vagy ha volt időm gép nem volt a közelemben. Ha minden igaz, akkor a héten újdonsággal tudunk szolgálni, reméljük összejön a dolog 
Addig is a legfrissebb teszt: Lumia 800
Ja, még valami.... Utánanéztem, hogy mégis mi a különbség a 900 és a 800 CPU-ja között, de elviekben semmi. Legalábbis paraméterekben én nem láttam eltérést. Például a mobilarénán is írják, hogy a 900-ban több a cache, de ez nem igaz, mindkettőben ugyan annyi. Annyiban különböznek, hogy a 900-as az LTE miatt más processzort kapott, ami mellé társítható az LTE.

Addig is a legfrissebb teszt: Lumia 800
Ja, még valami.... Utánanéztem, hogy mégis mi a különbség a 900 és a 800 CPU-ja között, de elviekben semmi. Legalábbis paraméterekben én nem láttam eltérést. Például a mobilarénán is írják, hogy a 900-ban több a cache, de ez nem igaz, mindkettőben ugyan annyi. Annyiban különböznek, hogy a 900-as az LTE miatt más processzort kapott, ami mellé társítható az LTE.
- lived
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Belle
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 10 times
Jók a tesztek. Szinte az összeset olvastam már. Van amit többször is.
Köszönöm öket.
Olyan kérdésem lenne viszont hogy 808-as vagy N9-es tesztre lehet számitani?
Mind két telefon kuriozum. Kíváncsi lennék a véleményetekre a két készülékkel kapcsolatban. Föleg hogy mindkettöt megszeretném venni.
Köszönöm öket.
Mind két telefon kuriozum. Kíváncsi lennék a véleményetekre a két készülékkel kapcsolatban. Föleg hogy mindkettöt megszeretném venni.
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Szia én már visszavonultam moco-nak meg nem fér bele a heti programjába a telefontesztelés. Ha valaki elválallja a személyzetből akkor akár újra is indulhat a dolog mert a lehetőség adott de eddig nem jelentkezett senki.lived írta:Jók a tesztek. Szinte az összeset olvastam már. Van amit többször is.
Köszönöm öket.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Damir csinálja a teszteket. Már kettőt készített, majd kiderül, hogy fogja-e a két említett készüléket is.Segal írta: Szia én már visszavonultam moco-nak meg nem fér bele a heti programjába a telefontesztelés. Ha valaki elválallja a személyzetből akkor akár újra is indulhat a dolog mert a lehetőség adott de eddig nem jelentkezett senki.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- Damir
- Kiemelt 6. szint
Nem kell nyaggatni, tervben van már, csak nem akartam szólni rólaferret írta:Damirnak van N9, úgyhogy elég tartalmas teszt lehetne. Nyaggatni kell.

808-as tesztet sajnos csak akkor tudnék csinálni, ha valaki kölcsönadná 1-2 napra, ugyanis a boltnak már nincs raktáron ilyen készüléke. A 820-at se tudtam elhozni időben, azt is eladták már, pedig megjelenés előtt lett volna róla cikk, csak sajnos vagy náluk nem volt a telefon, vagy én nem tartózkodtam Budapesten.
Pörögnek elég gyorsan a telefonok náluk, ami nekik nyilván jó, nekünk meg annyira nem

Ja, és természetesen köszönöm a pozitív kritikát

- Rating: 2.63%