Reagálj a fenti cikkeinkre
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Nem: Férfi
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Re: Reagálj a fenti cikkeinkre
Csőd biztos nem lesz. {WP8 után biztos nem következik be}
Abban bízom, a Jolla adja a jövőben a szoftvert, a Nokia meg a telefont.

- MR007
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView + N8
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
Szerintem Jolla és a Nokia nem lesznek puszipajtások kicsit magamból is kiindulva.skyrush7 írta:Csőd biztos nem lesz. {WP8 után biztos nem következik be}

- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Gyakorlatilag az megy náluk, ami kis hazánkban is ment a rendszerváltás után. A céget a vezetőség mesterségesen tönkrevágta, aztán fillérekért elprivatizálta. Ebben most, nagy eséllyel bilgéc bácsi lesz az elprivatizáló.MR007 írta:
Szerintem Jolla és a Nokia nem lesznek puszipajtások kicsit magamból is kiindulva.Jó lenne, ha nem lenne csőd, de az eddigi fejlemények terén időben feltételezhető egy olyan előre megírt forgatókönyv, ami felvásárláshoz vezet. Az pedig egyenlő a csőddel. Ha egy cégnél ilyen béna, dilettáns vezérigazgató irányít nem kicsit megtámogatva az lehet igen gyanus.
Amúgy, szerintem, a vezér egyáltalán nem dilettáns, egyszerűen a Microsoft érdekeit tartja szem előtt és az szerint cselekszik.

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
az lehet hogy ezek a távoli tervek, de egyenlőre Ellop munkásságának a samsung tapsikol legjobban mert kb mindenki az ő cuccukat veszi a csodás lumia sorozat helyett. szerintem amugy a nokia (vagyis mögötte a MS) magasról letojja hogy az európai/ázsiai symbian használók androidra váltanak. a wp promótálásából (hol/hogyan) inkább úgy tűnik hogy az apple-vel akarnak konkurálni az államokban és azt tekintik fő piacnak, ami jogos is tekintve hogy az a piac nem igazán érzékeny a romcserebere és testreszabhatóság hiányára. na meg ott minden szart el lehet adni prémium kategóriásként, csak jó drágára kell árazniWalaki01 írta:Amúgy, szerintem, a vezér egyáltalán nem dilettáns, egyszerűen a Microsoft érdekeit tartja szem előtt és az szerint cselekszik.

- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Has thanked: 0
- Been thanked: 118 times
Nagyon pozitív a Lumia 900 megítélése
Mi ebben a meglepő? A megkérdezettek vettek egy méregdrága telefont, nyilván alacsony százalékban fogják lehordani. Sokan vannak itt is, akik jelenlegi készülékek tartják a mindenkori legjobbnak, kimagaslónak, mert az éppen nekik minden igényüket kielégíti. Természetesen az összes többi szemétre-való, hardveréhez képest nevetségesen túlárazott, szoftveresen alulmaradó készülék. A felmérés szerintem hasonlóan alakulna egy Androiddal, iOS-sel felszerelt, 120-150.000 Ft feletti készülékkel is, ha a tulajokat kérdeznék meg.
Mi ebben a meglepő? A megkérdezettek vettek egy méregdrága telefont, nyilván alacsony százalékban fogják lehordani. Sokan vannak itt is, akik jelenlegi készülékek tartják a mindenkori legjobbnak, kimagaslónak, mert az éppen nekik minden igényüket kielégíti. Természetesen az összes többi szemétre-való, hardveréhez képest nevetségesen túlárazott, szoftveresen alulmaradó készülék. A felmérés szerintem hasonlóan alakulna egy Androiddal, iOS-sel felszerelt, 120-150.000 Ft feletti készülékkel is, ha a tulajokat kérdeznék meg.
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
- janez
- 2. szint
- Készüléktípus: Jiayu G3
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 13 times
Esetleg Micronokia.sozs írta:Az szerintem nem következik be, inkább csak azt fogjuk látni:
Ericcson=Sonyericcson
Nokia=Nokiasoft

Az ilyen szövetségek sosem tartottak túl sokáig. Hol van már a Sonyericsson?? Maradt a Sony. Emlékeztek? Benq-Siemens. Végül a Benq maradt. Bár mobilt asszem már nem gyártanak.
Szerintem ezek a szövetségek csak arra jók, hogy a csőd tényét egy kissé szépítsék.
- Pacee
- 2. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 39 times
Nem hiszem, hogy az általad említett szövetségek egy lapon emlegethetők az MS-Nokiával, mert ismereteim szerint itt szoftver-hardver szövetségről van szó (a többinél ismereteim szerint nem erről van szó, ha értitek mire gondolok pontosan...) A WP7 ellenzőinek egy erős (hangos) szószólója voltam vagyok és leszek is itt a nokiaprogramokon, de úgy érzem, hogy a WP8 jelenlegi ismerete alapján jó irányba indultak el a dolgok a Nokiánál, s főleg ha a Blackberry is beáll a WP8 gyártók közé igen hamar komoly riválisává fog válni a WP8 az Android-iOS párosnak. Azt pedig szentül hiszem, hogy a Nokiának komoly szerepe volt abban, hogy a WP mint oprendszer abba az irányba mozduljon el amibe a WP8-cal fog. S bár még mindig úgy vélem, hogy Symbian után az egyetlen alternatíva az Android, a WP8-ra nagyon nem árt odafigyelni, mivel öt lapból két ászt szerintem magánál tart már a jelenlegi ismereteink alapján is...
De tessék velem vitatkozni, vagy egyetérteni velem.
De tessék velem vitatkozni, vagy egyetérteni velem.

Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Szerintem nem szépítenek semmit, van egy az erre az esetre érvényesíthető forgatókönyv amit végrehajtanak, megfelelő emberekkel, megfelelő díjazással.janez írta: Esetleg Micronokia.Az M$-hez képest tényleg mikrók, tehát labdába nem nagyon rúg(hat)nak.
Az ilyen szövetségek sosem tartottak túl sokáig. Hol van már a Sonyericsson?? Maradt a Sony. Emlékeztek? Benq-Siemens. Végül a Benq maradt. Bár mobilt asszem már nem gyártanak.
Szerintem ezek a szövetségek csak arra jók, hogy a csőd tényét egy kissé szépítsék.
És a kiszemelt cégek lehúzhatják a rolót. Végleg.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
nagy.renato írta:Nagyon pozitív a Lumia 900 megítélése
Nem csodálkozom ezen! Ez a cikk annyira átlátszó,hogy már fáj! Majdnem mindenkinek van mobilnet előfizetése hozzá!!! Hiszen a csomagban van nekik,és szarért hugyért! Ja,,,és egy okosteló,még ha nem is Lumia 900 ,akkor is kívánja a netet! Még az öreg LG GT540 is ami van itthon még vagy kettő.