Reagálj a fenti cikkeinkre

Kötetlen csevegések témái
skyrush7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
Nem: Férfi
Has thanked: 60 times
Been thanked: 88 times
Kapcsolat:

Re: Reagálj a fenti cikkeinkre

Hozzászólás Szerző: skyrush7 »

Csőd biztos nem lesz. {WP8 után biztos nem következik be}
Abban bízom, a Jolla adja a jövőben a szoftvert, a Nokia meg a telefont.
Kép
MR007
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView + N8
Has thanked: 8 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: MR007 »

skyrush7 írta:Csőd biztos nem lesz. {WP8 után biztos nem következik be}
Abban bízom, a Jolla adja a jövőben a szoftvert, a Nokia meg a telefont.
Szerintem Jolla és a Nokia nem lesznek puszipajtások kicsit magamból is kiindulva. :D Jó lenne, ha nem lenne csőd, de az eddigi fejlemények terén időben feltételezhető egy olyan előre megírt forgatókönyv, ami felvásárláshoz vezet. Az pedig egyenlő a csőddel. Ha egy cégnél ilyen béna, dilettáns vezérigazgató irányít nem kicsit megtámogatva az lehet igen gyanus.
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

MR007 írta:
Szerintem Jolla és a Nokia nem lesznek puszipajtások kicsit magamból is kiindulva. :D Jó lenne, ha nem lenne csőd, de az eddigi fejlemények terén időben feltételezhető egy olyan előre megírt forgatókönyv, ami felvásárláshoz vezet. Az pedig egyenlő a csőddel. Ha egy cégnél ilyen béna, dilettáns vezérigazgató irányít nem kicsit megtámogatva az lehet igen gyanus.
Gyakorlatilag az megy náluk, ami kis hazánkban is ment a rendszerváltás után. A céget a vezetőség mesterségesen tönkrevágta, aztán fillérekért elprivatizálta. Ebben most, nagy eséllyel bilgéc bácsi lesz az elprivatizáló.
Amúgy, szerintem, a vezér egyáltalán nem dilettáns, egyszerűen a Microsoft érdekeit tartja szem előtt és az szerint cselekszik.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
skyrush7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
Has thanked: 60 times
Been thanked: 88 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: skyrush7 »

Van benne valami..
Kép
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Walaki01 írta:Amúgy, szerintem, a vezér egyáltalán nem dilettáns, egyszerűen a Microsoft érdekeit tartja szem előtt és az szerint cselekszik.
az lehet hogy ezek a távoli tervek, de egyenlőre Ellop munkásságának a samsung tapsikol legjobban mert kb mindenki az ő cuccukat veszi a csodás lumia sorozat helyett. szerintem amugy a nokia (vagyis mögötte a MS) magasról letojja hogy az európai/ázsiai symbian használók androidra váltanak. a wp promótálásából (hol/hogyan) inkább úgy tűnik hogy az apple-vel akarnak konkurálni az államokban és azt tekintik fő piacnak, ami jogos is tekintve hogy az a piac nem igazán érzékeny a romcserebere és testreszabhatóság hiányára. na meg ott minden szart el lehet adni prémium kategóriásként, csak jó drágára kell árazni :)
nagy.renato
3. szint
3. szint
Készüléktípus: In my signature
Has thanked: 0
Been thanked: 118 times

Hozzászólás Szerző: nagy.renato »

Nagyon pozitív a Lumia 900 megítélése

Mi ebben a meglepő? A megkérdezettek vettek egy méregdrága telefont, nyilván alacsony százalékban fogják lehordani. Sokan vannak itt is, akik jelenlegi készülékek tartják a mindenkori legjobbnak, kimagaslónak, mert az éppen nekik minden igényüket kielégíti. Természetesen az összes többi szemétre-való, hardveréhez képest nevetségesen túlárazott, szoftveresen alulmaradó készülék. A felmérés szerintem hasonlóan alakulna egy Androiddal, iOS-sel felszerelt, 120-150.000 Ft feletti készülékkel is, ha a tulajokat kérdeznék meg.
Nokia Lumia 625

Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
janez
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Jiayu G3
Has thanked: 12 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: janez »

sozs írta:Az szerintem nem következik be, inkább csak azt fogjuk látni:
Ericcson=Sonyericcson
Nokia=Nokiasoft
:hmm2:
Esetleg Micronokia. :) Az M$-hez képest tényleg mikrók, tehát labdába nem nagyon rúg(hat)nak.
Az ilyen szövetségek sosem tartottak túl sokáig. Hol van már a Sonyericsson?? Maradt a Sony. Emlékeztek? Benq-Siemens. Végül a Benq maradt. Bár mobilt asszem már nem gyártanak.
Szerintem ezek a szövetségek csak arra jók, hogy a csőd tényét egy kissé szépítsék.
Pacee
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
Has thanked: 12 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: Pacee »

Nem hiszem, hogy az általad említett szövetségek egy lapon emlegethetők az MS-Nokiával, mert ismereteim szerint itt szoftver-hardver szövetségről van szó (a többinél ismereteim szerint nem erről van szó, ha értitek mire gondolok pontosan...) A WP7 ellenzőinek egy erős (hangos) szószólója voltam vagyok és leszek is itt a nokiaprogramokon, de úgy érzem, hogy a WP8 jelenlegi ismerete alapján jó irányba indultak el a dolgok a Nokiánál, s főleg ha a Blackberry is beáll a WP8 gyártók közé igen hamar komoly riválisává fog válni a WP8 az Android-iOS párosnak. Azt pedig szentül hiszem, hogy a Nokiának komoly szerepe volt abban, hogy a WP mint oprendszer abba az irányba mozduljon el amibe a WP8-cal fog. S bár még mindig úgy vélem, hogy Symbian után az egyetlen alternatíva az Android, a WP8-ra nagyon nem árt odafigyelni, mivel öt lapból két ászt szerintem magánál tart már a jelenlegi ismereteink alapján is...
De tessék velem vitatkozni, vagy egyetérteni velem. ;)
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

janez írta: Esetleg Micronokia. :) Az M$-hez képest tényleg mikrók, tehát labdába nem nagyon rúg(hat)nak.
Az ilyen szövetségek sosem tartottak túl sokáig. Hol van már a Sonyericsson?? Maradt a Sony. Emlékeztek? Benq-Siemens. Végül a Benq maradt. Bár mobilt asszem már nem gyártanak.
Szerintem ezek a szövetségek csak arra jók, hogy a csőd tényét egy kissé szépítsék.
Szerintem nem szépítenek semmit, van egy az erre az esetre érvényesíthető forgatókönyv amit végrehajtanak, megfelelő emberekkel, megfelelő díjazással.
És a kiszemelt cégek lehúzhatják a rolót. Végleg.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

nagy.renato írta:Nagyon pozitív a Lumia 900 megítélése

Mi ebben a meglepő? A megkérdezettek vettek egy méregdrága telefont, nyilván alacsony százalékban fogják lehordani. Sokan vannak itt is, akik jelenlegi készülékek tartják a mindenkori legjobbnak, kimagaslónak, mert az éppen nekik minden igényüket kielégíti. Természetesen az összes többi szemétre-való, hardveréhez képest nevetségesen túlárazott, szoftveresen alulmaradó készülék. A felmérés szerintem hasonlóan alakulna egy Androiddal, iOS-sel felszerelt, 120-150.000 Ft feletti készülékkel is, ha a tulajokat kérdeznék meg.

Nem csodálkozom ezen! Ez a cikk annyira átlátszó,hogy már fáj! Majdnem mindenkinek van mobilnet előfizetése hozzá!!! Hiszen a csomagban van nekik,és szarért hugyért! Ja,,,és egy okosteló,még ha nem is Lumia 900 ,akkor is kívánja a netet! Még az öreg LG GT540 is ami van itthon még vagy kettő. :stupid:
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”