Reagálj a fenti cikkeinkre
- janez
- 2. szint
- Készüléktípus: Jiayu G3
- Nem: Férfi
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 13 times
Re: Reagálj a fenti cikkeinkre
Már csak arra tudok gondolni, h megvették kilóra az igazgató tanács tagjait, leépítették a céget, kis részvényesek (a vásárlók is) le vannak xarva, így már csupán idő kerdése a felvásárlás. Ha a szívükön viselték volna a vállalat sorsát a kerekasztalnál, nem kellene most itt puffognunk, ez bizonyos. A pénz nagy úr.
Ne mondja senki nekem, h az ájfon megjelenése tehet mindenről. Mint piacvezetőnek, le kellett volna időben reagálnia az alma lépéseit, hiszen biztos tudták min dolgoznak. Ez az ésszerűség határán túl történt meg.
Csak ismételni tudom magam, nagyon jó készülékgyártó a Nokia, nem mindegy milyen os fut rajtuk? Ha nem mindegy, akkor a legnépszerűbbet, ha mindegy akkor is. Értitek?
Az S40-ből és az S60-ból is sokat ki lehetett volna hozni és még ki is lehetne. Meego? Szinte esélyt sem adtak neki. Droid? Eleve elutasították. Tű a vénán.
Nem sajnálom őket, csak az értéket amit képviseltek. A vásárlói igényeket kellene szolgálniuk, kielégíteniük, nem ezt teszik. Majd akkor mások, helyettük...
Ne mondja senki nekem, h az ájfon megjelenése tehet mindenről. Mint piacvezetőnek, le kellett volna időben reagálnia az alma lépéseit, hiszen biztos tudták min dolgoznak. Ez az ésszerűség határán túl történt meg.
Csak ismételni tudom magam, nagyon jó készülékgyártó a Nokia, nem mindegy milyen os fut rajtuk? Ha nem mindegy, akkor a legnépszerűbbet, ha mindegy akkor is. Értitek?
Az S40-ből és az S60-ból is sokat ki lehetett volna hozni és még ki is lehetne. Meego? Szinte esélyt sem adtak neki. Droid? Eleve elutasították. Tű a vénán.
Nem sajnálom őket, csak az értéket amit képviseltek. A vásárlói igényeket kellene szolgálniuk, kielégíteniük, nem ezt teszik. Majd akkor mások, helyettük...
- MR007
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView + N8
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
janez írta:Már csak arra tudok gondolni, h megvették kilóra az igazgató tanács tagjait, leépítették a céget, kis részvényesek (a vásárlók is) le vannak xarva, így már csupán idő kerdése a felvásárlás. Ha a szívükön viselték volna a vállalat sorsát a kerekasztalnál, nem kellene most itt puffognunk, ez bizonyos. A pénz nagy úr.
http://www.gsmarena.com/nokia_808_purev ... ew-776.php
Csak mert a symbit kihagytad ajánlom olvasásra tájékozódás végett. És ha van időd a hozzászólásokat is javaslom. A MeeGo elbujhat ettől. Ennél a telónál még nem olvastam csalódott vásárlót.

- Rating: 2.63%
- janez
- 2. szint
- Készüléktípus: Jiayu G3
- Been thanked: 13 times
Köszi a felhomályosítást.
Az S60-nal a symbire utaltam volna. Igaz, mostanában eléggé felületes vagyok, de eladni nem hagyom magam.
Viszont a PureWiev-ről még tesztet sem olvastam, csak annyit tudok, h egy nagyon jól sikerült kameratelefon, de biztos másra is jó. Csak tudod, egy fecske nem csinál nyarat. Folytatniuk kellene gőzerővel, de az úgynevezett stratégiai partnerük nem hiszem h hagyja, mert az ellenkezik a saját stratégiájukkal.

- Rating: 2.63%
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Lobbiztak páran ,és ez van! Nem akartam a múltkor,hogy igazam legyen,de sajna....janez írta:Köszi a felhomályosítást.Az S60-nal a symbire utaltam volna. Igaz, mostanában eléggé felületes vagyok, de eladni nem hagyom magam.
Viszont a PureWiev-ről még tesztet sem olvastam, csak annyit tudok, h egy nagyon jól sikerült kameratelefon, de biztos másra is jó. Csak tudod, egy fecske nem csinál nyarat. Folytatniuk kellene gőzerővel, de az úgynevezett stratégiai partnerük nem hiszem h hagyja, mert az ellenkezik a saját stratégiájukkal.

- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
Ez a Nokia Air egy baromi jó koncepció. VOLT. 1-2 éve. Mielőtt még úgy döntött volna Ellop hogy symbian kuka, meego kuka és majd a wp lesz létra amin kimásznak a bányászbéka segge alól. Ez lett volna a symbian jövője, de mint régóta tudjuk annak már nincs jövője, nincs több érdemi fejlesztés.
- apaszka
- 3. szint
- Kapcsolat:
bladehu2 írta:Ez a Nokia Air egy baromi jó koncepció. VOLT. 1-2 éve. Mielőtt még úgy döntött volna Ellop hogy symbian kuka, meego kuka és majd a wp lesz létra amin kimásznak a bányászbéka segge alól. Ez lett volna a symbian jövője, de mint régóta tudjuk annak már nincs jövője, nincs több érdemi fejlesztés.
És a LUMIA is kuka,mert a win 8 meg nem kompatibilis a készülékeivel! Na mekkora

- apaszka
- 3. szint
- Kapcsolat:
http://www.gsmarena.com/nokia_808_purev ... ew-776.php
Csak mert a symbit kihagytad ajánlom olvasásra tájékozódás végett. És ha van időd a hozzászólásokat is javaslom. A MeeGo elbujhat ettől. Ennél a telónál még nem olvastam csalódott vásárlót.Elop azért tartja vissza globálisan, hogy a múltban elveszett emberek ne ébredjenek fel.
Mekkora király a 808!

- luciuscornelius
- Moderátor
- Been thanked: 19 times
Hírek: Az első WP8 alapú Nokia
Ahogyan azt előre jelezték, a WP8 érkezésével megnövekszik a hardver igény és megjelennek a Nokia telefonokban is a HD kijelzők, a több magos procik és a memóriakártya támogatása több más dologgal egyetemben. Hogy ez mire lesz elég? Majd meglátjuk. Az embereket a Win8 alapvetően megosztja, de aki majd használni fogja és azt tapasztalja, hogy egyre jobban közelít a telefonos oprendszer az asztalihoz és jól megszokott programok teljes értékűen futnak rajta, az lehet, hogy eme oprendszer mellett dönt mobil fronton is. Avagy még nem dőlt el, hogy csődbe megy-e Nokia, persze gondolhatja úgy valaki, hogy ezzel a lépéssel csak elodázta.
Szerény véleményem szerint, ha pótolják a WP7 hiányosságait és belekerül a mai legfejlettebb hardverek egyike, illetve megkapja a pure view kamerát, akkor jó eséllyel versenyképes lesz.
Szerény véleményem szerint, ha pótolják a WP7 hiányosságait és belekerül a mai legfejlettebb hardverek egyike, illetve megkapja a pure view kamerát, akkor jó eséllyel versenyképes lesz.
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Has thanked: 0
- Been thanked: 118 times
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... ek&id=1710
Nem rossz ez a forma. A képernyőt még lehet nyújtani egy kicsit szélében, hosszában és egy jól összerakott telefon lesz belőle. Vastag? Körülbelül ujjnyi vastagnak látom a képeken, szerintem ez egy elfogatható méret.
Nem rossz ez a forma. A képernyőt még lehet nyújtani egy kicsit szélében, hosszában és egy jól összerakott telefon lesz belőle. Vastag? Körülbelül ujjnyi vastagnak látom a képeken, szerintem ez egy elfogatható méret.
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C5-00
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 9 times
Miért van az, hogy számomra inkább bár csak kirúgnak a designereket, hogy nehogy hozzányúljanak, mert nekem pl. a sarkosított tégla jobban tetszik, mint a bu*iknak kialakított kerekded seggre hasonlító gömb mobilok?