Van egy ilyen, http://nokiaprogramok.hu/forum/viewforum.php?f=156 szerintem oda befér.Pacee írta:Első sorban a moderátoroktól, adminisztrátoroktól kérdezem, de mások válaszát is szívesen fogadom ezzel kapcsolatban igényfelmérés céljából. Nem lenne szükség egy WP7 és egy WP8 topikra itt a nokiaprogramok.hu fórumán?
Reagálj a fenti cikkeinkre
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Re: Reagálj a fenti cikkeinkre
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- Pacee
- 2. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 39 times
Bocs, rosszul fogalmaztam! Témára gondoltam, mint WP7 és WP8 úgy általánosan! De fölösbe nem szeretnék én magam létrehozni, azért kérdezem, hogy érdekes lehet-e!?Walaki01 írta:Van egy ilyen, http://nokiaprogramok.hu/forum/viewforum.php?f=156 szerintem oda befér.
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
- luciuscornelius
- Moderátor
- Been thanked: 19 times
Windows Phone 7 topik már van egy ideje, emellett létrehozhatsz Windows Phone 8-at.Pacee írta:Bocs, rosszul fogalmaztam! Témára gondoltam, mint WP7 és WP8 úgy általánosan! De fölösbe nem szeretnék én magam létrehozni, azért kérdezem, hogy érdekes lehet-e!?Walaki01 írta:Van egy ilyen, http://nokiaprogramok.hu/forum/viewforum.php?f=156 szerintem oda befér.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Arc S
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Ez igaz,de gondolj bele, a WP8 fél éven belül itt lesz, Te vennél 100+ ezerért, egy olyan telefont,amiről tudod,hogy nem fogod tudni frissíteni és a legjobb,hogy az appok sem kompatibilisek... A fejlesztők is most mire fejlesszenek,ami már kinnt van a piacon,de hamarosan kihal,vagy ami még kint sincsbladehu2 írta:nem csak a nokia gyárt wp telefont, szóval a többit épp úgy nem fogják venni ha ez miatt valakinek nem kell. az meg még eléggé odébb van mire az első wp8-as telefonok kaphatóak lesznek, nem fog mindenki várni még fél-1évet. ha így lenne akkor soha senki nem venne új telefont mert fél-1 év múlva mindig lesz újabb, újabb OS-el amit a most kapható esetleg nem fog tudni majd futtatni (lásd duál magos 1gb ramos android telók még mindig 2.3-al pöfögnek, holott a azoknál a hw ráadásul röhögve elbírná). az meg eddig is köztudott volt hogy a wp8 sokkal komolyabb hw-t fog támogatni és nyilván nem csak támogatni hanem igényelni is fogja azokat. aki tudta ezt és esetleg a wp8-ra vár az eddig se vett volna wp7-est, akinek meg lövése nincs róla (és a többség szerintem ilyen) azt nem nagyon érdekli hogy a következő mint fog tudni.np82 írta:Szegény Nokiát, most még kevesebben veszik majd,legalábbis aki tervezte,hogy most vesz egyet gyakorolni és frissít wp8-ra az tuti nem vesz...Meg akinek fontos,hogy a telefonja naprakész legyen az sem. Lehet nem sok vevő,de a Nokiának most minden db eladott telefon élet mentő lehet(ne). Kivéve,ha az acél,hogy csődbe menjen és az MS olcsón megvesse
Persze lesznek akik megveszik,de hidd el,sokan várni fognak,vagy elpártolnak Androidra/iOS -ra,ami valljuk meg érthető..
Hoppá:
http://www.mobilport.hu/nokia_blog/2012 ... a_900-rol/
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
nem, én nem vennék egyáltalán wp-t én nem tudom hogy pontosan milyen szinten nem lesz kompatibilis a két rendszer (nem is érdekel annyira hogy beleássam magam), de nem hiszem hogy egy megírt kódot ne lehetne majd mindkét rendszerre lefordítani, max a sok ramra / sok magra igényes játékok nem jelennek meg a régi telókra (ez meg más rendszeren sincs másként). a sima egyszerű appoknál talán max az eltérő kernel miatt kell kétszer lefordítani egy appot, de az gyakorlatilag pár perccel több idő a fejlesztőnek, miért ne tenné meg? persze lehet hogy ennél sokkal komplikáltabb a dolog és a kutya nem fog wp7-re fejleszteni, de ennyire azárt nem szokott hülye lenni a M$. amugy pl aki most vett 2 hete egy lumia800-at annak mondtam hogy várjon még mert jön hamarosan a wp8 és milesz ha a 800-as kevés lesz hozzá. az volt a válasza: i don't care neki speciel az a fontos hogy nem akadozik, amit tud (azt a keveset, ehehe) azt szerinte jól tudja, és egyenlőre elégedett vele.np82 írta:Ez igaz,de gondolj bele, a WP8 fél éven belül itt lesz, Te vennél 100+ ezerért, egy olyan telefont,amiről tudod,hogy nem fogod tudni frissíteni és a legjobb,hogy az appok sem kompatibilisek... A fejlesztők is most mire fejlesszenek,ami már kinnt van a piacon,de hamarosan kihal,vagy ami még kint sincs
Persze lesznek akik megveszik,de hidd el,sokan várni fognak,vagy elpártolnak Androidra/iOS -ra,ami valljuk meg érthető..
- luciuscornelius
- Moderátor
- Been thanked: 19 times
Nem szkott annyira hülye lenni az MS, de most volt. Vagy ki tudja, hogy ki volt a hülyebladehu2 írta:nem, én nem vennék egyáltalán wp-t én nem tudom hogy pontosan milyen szinten nem lesz kompatibilis a két rendszer (nem is érdekel annyira hogy beleássam magam), de nem hiszem hogy egy megírt kódot ne lehetne majd mindkét rendszerre lefordítani, max a sok ramra / sok magra igényes játékok nem jelennek meg a régi telókra (ez meg más rendszeren sincs másként). a sima egyszerű appoknál talán max az eltérő kernel miatt kell kétszer lefordítani egy appot, de az gyakorlatilag pár perccel több idő a fejlesztőnek, miért ne tenné meg? persze lehet hogy ennél sokkal komplikáltabb a dolog és a kutya nem fog wp7-re fejleszteni, de ennyire azárt nem szokott hülye lenni a M$. amugy pl aki most vett 2 hete egy lumia800-at annak mondtam hogy várjon még mert jön hamarosan a wp8 és milesz ha a 800-as kevés lesz hozzá. az volt a válasza: i don't care neki speciel az a fontos hogy nem akadozik, amit tud (azt a keveset, ehehe) azt szerinte jól tudja, és egyenlőre elégedett vele.np82 írta:Ez igaz,de gondolj bele, a WP8 fél éven belül itt lesz, Te vennél 100+ ezerért, egy olyan telefont,amiről tudod,hogy nem fogod tudni frissíteni és a legjobb,hogy az appok sem kompatibilisek... A fejlesztők is most mire fejlesszenek,ami már kinnt van a piacon,de hamarosan kihal,vagy ami még kint sincs
Szerintem mindent elmond az a tény, hogy most jelent meg a Lumia 900 és a német T-mobile nem akarja forgalmazni, mert nem frissíthető WP8-ra és nem akar azzal szembesülni, hogy viszik vissza a tájékozatlan vásárlók a WP8 megjelenésekor.
Hogy hiba volt-e most kihozni a Lumia 900-at? Igen az, mivel szinte egyidőben jött ki a nagy MS bejelentéssel: nem lesz WP8 a jelenlegi Lumiákra. Ez az oka annak, hogy a bejelentés után a Nokia igyekezett tompítani az esést és megnyugtattak mindenkit, hogy lesz még támogatás WP7-re. Na igen, de azt nem WP8-nak fogják hívni. Hogy a WP8 jelentősen fejlettebb lesz-e? A válasz igen, ezért is nem kapja meg a jelenlegi készülékfelhozatal. Emelkedik a hardver követelmény és ez magával fogja vonzani a szoftveres dolgokat is, vagy is amit WP8-ra írnak, az nem lesz visszafelé kompatibilis.
Nehéz elképzelni, hogy a fejlesztők azzal fognak vacakolni, hogy WP7-ra portolják avagy átírják a dolgokat, főleg úgy, hogy a WP8 esetében azt hirdetik, hogy sokkal könnyebb lesz összehozni a tablettel és a pc-vel, támogatják a telóra történő portolást, amit az új rendszer megkönnyít. Persze itt most nem a Crysis 2-re gondoltam, de a telefon köszöni elvan anélkül is.
- MR007
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView + N8
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
Egyedül marad a Nokia
A finn kormány nagyon jól teszi, hogy nem add támogatást. Az el amerikanizálódott cégnél egyre kevesebb a finn, az európai érték. A Microsoftnak van pénze támogassa ő, mint eddig tette nem kis eredménnyel. Megérdemlik. A részvényesek meg kapják be és szívják meg a munkájuk gyümölcsét.
Én most is azt mondom, vissza a Symbian és a Meego, ami mellett mehet még a WP8 is majd. Az Android nem, meg sok is lenne ezek mellett főleg így leépülve. Elopot páros lábbal kirugni, helyére pedig egy olyan személyiséget, akit a pozitív eredményeket felmutató munkája után ismernek az emberek, nem pedig a végbevitt rombolásról. Egy ilyen személy a semmiből is vissza tudná hozni a céget, ha megfelelő bizalom övezné. Van ilyen. Rámenni az egyediségre, nem mások másolása legyen a cél. És ami még a legfontosabb: Ne bízz másban és ne add ki a titkaidat az üzleti életben, mert az lesz, ami most van, becsapnak és tönkretesznek. És tessék beszerezni egy jó virusírtót kedves Nokia, ha nem telik rá warezről!!!
A finn kormány nagyon jól teszi, hogy nem add támogatást. Az el amerikanizálódott cégnél egyre kevesebb a finn, az európai érték. A Microsoftnak van pénze támogassa ő, mint eddig tette nem kis eredménnyel. Megérdemlik. A részvényesek meg kapják be és szívják meg a munkájuk gyümölcsét.
Én most is azt mondom, vissza a Symbian és a Meego, ami mellett mehet még a WP8 is majd. Az Android nem, meg sok is lenne ezek mellett főleg így leépülve. Elopot páros lábbal kirugni, helyére pedig egy olyan személyiséget, akit a pozitív eredményeket felmutató munkája után ismernek az emberek, nem pedig a végbevitt rombolásról. Egy ilyen személy a semmiből is vissza tudná hozni a céget, ha megfelelő bizalom övezné. Van ilyen. Rámenni az egyediségre, nem mások másolása legyen a cél. És ami még a legfontosabb: Ne bízz másban és ne add ki a titkaidat az üzleti életben, mert az lesz, ami most van, becsapnak és tönkretesznek. És tessék beszerezni egy jó virusírtót kedves Nokia, ha nem telik rá warezről!!!
- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Én már megírtam, MS megvette a Nokia-t kilóra, mindenki úgy ugrik ahogy MS fütyül.
R.I.P. Nokia!
R.I.P. Nokia!
- MR007
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView + N8
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
Én ezt már akkor hangoztattam, mikor El(l)op odakerült, aztán a sok okos telefonszakember, informatikus stb..... ki is gúnyolt, hogy menjek a sunyiba, jó döntés volt. Nagyon naívak az emberek és ezért lehet őket az orruknál fogva félrevezetni. Mikor az ember elveszik a részletekben és pont a lényeget nem látja. Ja, végül mégis csak jó lesz az a fránya Windows Phone, de az már a Nokia az utolsó európai telefongyártó nélkül, és aminek a hasznát mi európaiak kevésbé fogjuk élvezni, mert háttérbe szorulunk. Úgy ahogy azt előre megirták a nagyok az MS-nél. Itt van a már nagyon várt 808-as teló. A világon már szinte mindenütt kapni európán kívül. Biztos azért kapott az MWC-n díjat plusz meg még egy Tipa is hozzá, mert szégyelni való egy reménytelen szar használhatatlan az egész, főleg a buta Lumiákhoz képest, amit meg istenítenek. Szarnak ránk. Gazdaságilag meg a padlóra küldenek. Egyre kevesebb munkahely, se pénz, se árú nesze neked. Csak mások tönkretétele és megvétele.sozs írta:Én már megírtam, MS megvette a Nokia-t kilóra, mindenki úgy ugrik ahogy MS fütyül.
R.I.P. Nokia!
- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Az Európai Unió egyik célja az volt, hogy Eu. félzárkózón gazdaságilag USA mögé. Erre (hála a politikusoknak, nem csak a mieinknek) Kína megelőzött, és minden cég a távol keletre költözik, és itt már semmi nincs. Kína, India lett a gazdasági piac, oda termel és ott szinte mindenki. Csak meg kell nézni pl. Indiában a Samu, LG is szállít olyan dual sim-es telókat, amit itt nem. (pedig nálunk is elkelne szerintem) Nálunk a Kínai klónok kaphatóak... (no comment)