Reagálj a fenti cikkeinkre

Kötetlen csevegések témái
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Re: Reagálj a fenti cikkeinkre

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Pacee írta:Első sorban a moderátoroktól, adminisztrátoroktól kérdezem, de mások válaszát is szívesen fogadom ezzel kapcsolatban igényfelmérés céljából. Nem lenne szükség egy WP7 és egy WP8 topikra itt a nokiaprogramok.hu fórumán?
Van egy ilyen, http://nokiaprogramok.hu/forum/viewforum.php?f=156 szerintem oda befér.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Pacee
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
Has thanked: 12 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: Pacee »

Walaki01 írta:Van egy ilyen, http://nokiaprogramok.hu/forum/viewforum.php?f=156 szerintem oda befér.
Bocs, rosszul fogalmaztam! Témára gondoltam, mint WP7 és WP8 úgy általánosan! De fölösbe nem szeretnék én magam létrehozni, azért kérdezem, hogy érdekes lehet-e!?
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

Pacee írta:
Walaki01 írta:Van egy ilyen, http://nokiaprogramok.hu/forum/viewforum.php?f=156 szerintem oda befér.
Bocs, rosszul fogalmaztam! Témára gondoltam, mint WP7 és WP8 úgy általánosan! De fölösbe nem szeretnék én magam létrehozni, azért kérdezem, hogy érdekes lehet-e!?
Windows Phone 7 topik már van egy ideje, emellett létrehozhatsz Windows Phone 8-at.
np82
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Arc S
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: np82 »

bladehu2 írta:
np82 írta:Szegény Nokiát, most még kevesebben veszik majd,legalábbis aki tervezte,hogy most vesz egyet gyakorolni és frissít wp8-ra az tuti nem vesz...Meg akinek fontos,hogy a telefonja naprakész legyen az sem. Lehet nem sok vevő,de a Nokiának most minden db eladott telefon élet mentő lehet(ne). :bye1: Kivéve,ha az acél,hogy csődbe menjen és az MS olcsón megvesse :cry:
nem csak a nokia gyárt wp telefont, szóval a többit épp úgy nem fogják venni ha ez miatt valakinek nem kell. az meg még eléggé odébb van mire az első wp8-as telefonok kaphatóak lesznek, nem fog mindenki várni még fél-1évet. ha így lenne akkor soha senki nem venne új telefont mert fél-1 év múlva mindig lesz újabb, újabb OS-el amit a most kapható esetleg nem fog tudni majd futtatni (lásd duál magos 1gb ramos android telók még mindig 2.3-al pöfögnek, holott a azoknál a hw ráadásul röhögve elbírná). az meg eddig is köztudott volt hogy a wp8 sokkal komolyabb hw-t fog támogatni és nyilván nem csak támogatni hanem igényelni is fogja azokat. aki tudta ezt és esetleg a wp8-ra vár az eddig se vett volna wp7-est, akinek meg lövése nincs róla (és a többség szerintem ilyen) azt nem nagyon érdekli hogy a következő mint fog tudni.
Ez igaz,de gondolj bele, a WP8 fél éven belül itt lesz, Te vennél 100+ ezerért, egy olyan telefont,amiről tudod,hogy nem fogod tudni frissíteni és a legjobb,hogy az appok sem kompatibilisek... :o A fejlesztők is most mire fejlesszenek,ami már kinnt van a piacon,de hamarosan kihal,vagy ami még kint sincs :wacko:
Persze lesznek akik megveszik,de hidd el,sokan várni fognak,vagy elpártolnak Androidra/iOS -ra,ami valljuk meg érthető.. ;)

Hoppá:
http://www.mobilport.hu/nokia_blog/2012 ... a_900-rol/
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

np82 írta:Ez igaz,de gondolj bele, a WP8 fél éven belül itt lesz, Te vennél 100+ ezerért, egy olyan telefont,amiről tudod,hogy nem fogod tudni frissíteni és a legjobb,hogy az appok sem kompatibilisek... :o A fejlesztők is most mire fejlesszenek,ami már kinnt van a piacon,de hamarosan kihal,vagy ami még kint sincs :wacko:
Persze lesznek akik megveszik,de hidd el,sokan várni fognak,vagy elpártolnak Androidra/iOS -ra,ami valljuk meg érthető.. ;)
nem, én nem vennék egyáltalán wp-t :) én nem tudom hogy pontosan milyen szinten nem lesz kompatibilis a két rendszer (nem is érdekel annyira hogy beleássam magam), de nem hiszem hogy egy megírt kódot ne lehetne majd mindkét rendszerre lefordítani, max a sok ramra / sok magra igényes játékok nem jelennek meg a régi telókra (ez meg más rendszeren sincs másként). a sima egyszerű appoknál talán max az eltérő kernel miatt kell kétszer lefordítani egy appot, de az gyakorlatilag pár perccel több idő a fejlesztőnek, miért ne tenné meg? persze lehet hogy ennél sokkal komplikáltabb a dolog és a kutya nem fog wp7-re fejleszteni, de ennyire azárt nem szokott hülye lenni a M$. amugy pl aki most vett 2 hete egy lumia800-at annak mondtam hogy várjon még mert jön hamarosan a wp8 és milesz ha a 800-as kevés lesz hozzá. az volt a válasza: i don't care :) neki speciel az a fontos hogy nem akadozik, amit tud (azt a keveset, ehehe) azt szerinte jól tudja, és egyenlőre elégedett vele.
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

bladehu2 írta:
np82 írta:Ez igaz,de gondolj bele, a WP8 fél éven belül itt lesz, Te vennél 100+ ezerért, egy olyan telefont,amiről tudod,hogy nem fogod tudni frissíteni és a legjobb,hogy az appok sem kompatibilisek... :o A fejlesztők is most mire fejlesszenek,ami már kinnt van a piacon,de hamarosan kihal,vagy ami még kint sincs :wacko:
nem, én nem vennék egyáltalán wp-t :) én nem tudom hogy pontosan milyen szinten nem lesz kompatibilis a két rendszer (nem is érdekel annyira hogy beleássam magam), de nem hiszem hogy egy megírt kódot ne lehetne majd mindkét rendszerre lefordítani, max a sok ramra / sok magra igényes játékok nem jelennek meg a régi telókra (ez meg más rendszeren sincs másként). a sima egyszerű appoknál talán max az eltérő kernel miatt kell kétszer lefordítani egy appot, de az gyakorlatilag pár perccel több idő a fejlesztőnek, miért ne tenné meg? persze lehet hogy ennél sokkal komplikáltabb a dolog és a kutya nem fog wp7-re fejleszteni, de ennyire azárt nem szokott hülye lenni a M$. amugy pl aki most vett 2 hete egy lumia800-at annak mondtam hogy várjon még mert jön hamarosan a wp8 és milesz ha a 800-as kevés lesz hozzá. az volt a válasza: i don't care :) neki speciel az a fontos hogy nem akadozik, amit tud (azt a keveset, ehehe) azt szerinte jól tudja, és egyenlőre elégedett vele.
Nem szkott annyira hülye lenni az MS, de most volt. Vagy ki tudja, hogy ki volt a hülye :D
Szerintem mindent elmond az a tény, hogy most jelent meg a Lumia 900 és a német T-mobile nem akarja forgalmazni, mert nem frissíthető WP8-ra és nem akar azzal szembesülni, hogy viszik vissza a tájékozatlan vásárlók a WP8 megjelenésekor.
Hogy hiba volt-e most kihozni a Lumia 900-at? Igen az, mivel szinte egyidőben jött ki a nagy MS bejelentéssel: nem lesz WP8 a jelenlegi Lumiákra. Ez az oka annak, hogy a bejelentés után a Nokia igyekezett tompítani az esést és megnyugtattak mindenkit, hogy lesz még támogatás WP7-re. Na igen, de azt nem WP8-nak fogják hívni. Hogy a WP8 jelentősen fejlettebb lesz-e? A válasz igen, ezért is nem kapja meg a jelenlegi készülékfelhozatal. Emelkedik a hardver követelmény és ez magával fogja vonzani a szoftveres dolgokat is, vagy is amit WP8-ra írnak, az nem lesz visszafelé kompatibilis.
Nehéz elképzelni, hogy a fejlesztők azzal fognak vacakolni, hogy WP7-ra portolják avagy átírják a dolgokat, főleg úgy, hogy a WP8 esetében azt hirdetik, hogy sokkal könnyebb lesz összehozni a tablettel és a pc-vel, támogatják a telóra történő portolást, amit az új rendszer megkönnyít. Persze itt most nem a Crysis 2-re gondoltam, de a telefon köszöni elvan anélkül is. :D
MR007
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView + N8
Has thanked: 8 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: MR007 »

Egyedül marad a Nokia

A finn kormány nagyon jól teszi, hogy nem add támogatást. Az el amerikanizálódott cégnél egyre kevesebb a finn, az európai érték. A Microsoftnak van pénze támogassa ő, mint eddig tette nem kis eredménnyel. Megérdemlik. A részvényesek meg kapják be és szívják meg a munkájuk gyümölcsét.

Én most is azt mondom, vissza a Symbian és a Meego, ami mellett mehet még a WP8 is majd. Az Android nem, meg sok is lenne ezek mellett főleg így leépülve. Elopot páros lábbal kirugni, helyére pedig egy olyan személyiséget, akit a pozitív eredményeket felmutató munkája után ismernek az emberek, nem pedig a végbevitt rombolásról. Egy ilyen személy a semmiből is vissza tudná hozni a céget, ha megfelelő bizalom övezné. Van ilyen. :D Rámenni az egyediségre, nem mások másolása legyen a cél. És ami még a legfontosabb: Ne bízz másban és ne add ki a titkaidat az üzleti életben, mert az lesz, ami most van, becsapnak és tönkretesznek. És tessék beszerezni egy jó virusírtót kedves Nokia, ha nem telik rá warezről!!!
sozs
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG K42
Has thanked: 10 times
Been thanked: 36 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sozs »

Én már megírtam, MS megvette a Nokia-t kilóra, mindenki úgy ugrik ahogy MS fütyül.
R.I.P. Nokia! :cry:
MR007
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView + N8
Has thanked: 8 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: MR007 »

sozs írta:Én már megírtam, MS megvette a Nokia-t kilóra, mindenki úgy ugrik ahogy MS fütyül.
R.I.P. Nokia! :cry:
Én ezt már akkor hangoztattam, mikor El(l)op odakerült, aztán a sok okos telefonszakember, informatikus stb..... ki is gúnyolt, hogy menjek a sunyiba, jó döntés volt. Nagyon naívak az emberek és ezért lehet őket az orruknál fogva félrevezetni. Mikor az ember elveszik a részletekben és pont a lényeget nem látja. Ja, végül mégis csak jó lesz az a fránya Windows Phone, de az már a Nokia az utolsó európai telefongyártó nélkül, és aminek a hasznát mi európaiak kevésbé fogjuk élvezni, mert háttérbe szorulunk. Úgy ahogy azt előre megirták a nagyok az MS-nél. Itt van a már nagyon várt 808-as teló. A világon már szinte mindenütt kapni európán kívül. Biztos azért kapott az MWC-n díjat plusz meg még egy Tipa is hozzá, mert szégyelni való egy reménytelen szar használhatatlan az egész, főleg a buta Lumiákhoz képest, amit meg istenítenek. Szarnak ránk. Gazdaságilag meg a padlóra küldenek. Egyre kevesebb munkahely, se pénz, se árú nesze neked. Csak mások tönkretétele és megvétele.
sozs
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG K42
Has thanked: 10 times
Been thanked: 36 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sozs »

Az Európai Unió egyik célja az volt, hogy Eu. félzárkózón gazdaságilag USA mögé. Erre (hála a politikusoknak, nem csak a mieinknek) Kína megelőzött, és minden cég a távol keletre költözik, és itt már semmi nincs. Kína, India lett a gazdasági piac, oda termel és ott szinte mindenki. Csak meg kell nézni pl. Indiában a Samu, LG is szállít olyan dual sim-es telókat, amit itt nem. (pedig nálunk is elkelne szerintem) Nálunk a Kínai klónok kaphatóak... (no comment)
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”