Reagálj a fenti cikkeinkre
- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Re: Reagálj a fenti cikkeinkre
Őszintén, én nem csodálkozom ezen. Szerintem rossz az út amin járnak, a Nokia eladta magát kilóra MS-nek....
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Nem kérdés, hogy a WP-ra gyúrnak erőteljesen. Az Off Topikban lévő szavazás jelen állása szerint bukni fognak vele egy szépet. Állítólag nem tudják mi lesz az s40-nel, szeretnék az alsó szegmenst olcsó Lumia modellekkel elárasztani. Ez a terv is azt mutatja, hogy Microsofttól függ minden. Ha bejön a Windows 8 és változatai, akkor abból a Nokia is profitál, de ha nem, akkor további veszteségeket könyvelhet majd el. Több helyen arról beszélgetnek, hogy a Nokiának vége, meglehet 1 éve múlva az lesz a téma, hogy milyen szépen visszajött a térképre. Meglátjuk.
- janez
- 2. szint
- Készüléktípus: Jiayu G3
- Been thanked: 13 times
Egy év szerintem is elegendő lesz, h kiderüljön mi lesz a sorsa a Nokiának, mert hosszútávon nem lehet veszteséget termelni.
A Samsung valamit jól csinál, A Nokia... Majd kiderül. Mondjuk ez így túl egyszerű. Gyilkos gazdasági verseny van, szinte bárki elbukhat. Kivéve a mega Mikroszoft.
Vicc, hogy nincs finn földön már gyár(tás). A Távol(i)-Keletre kényszerülnek telepíteni a gyártósoraikat, mint más vállalatok is. Ez azt hiszem sokáig és legelőszőr csak az amcsikra volt jelemző. A keleti munkások valahogy tudják tengetni életüket, de mi lesz pl. Európában?
Nagyon jó készülékeket tud gyártani a Nokia, de Winphone-ra nem vágyom és ezzel sokan így vagyunk.
Azt sem értem, h ha lemondtak a Symbian és Meego egyengetéséről, miért nem maradtak meg olyan hardver gyártónak aki készit minden platformnak készülékeket. Nem mindegy mi fut rajta, ha jó is és el is lehet adni? Persze meg lehet magyarázni, de a számok beszédesebbek.
Nagyjából a leírtak szerint látom a helyzetet, vagy valamit még nem látok?
A Samsung valamit jól csinál, A Nokia... Majd kiderül. Mondjuk ez így túl egyszerű. Gyilkos gazdasági verseny van, szinte bárki elbukhat. Kivéve a mega Mikroszoft.
Vicc, hogy nincs finn földön már gyár(tás). A Távol(i)-Keletre kényszerülnek telepíteni a gyártósoraikat, mint más vállalatok is. Ez azt hiszem sokáig és legelőszőr csak az amcsikra volt jelemző. A keleti munkások valahogy tudják tengetni életüket, de mi lesz pl. Európában?
Nagyon jó készülékeket tud gyártani a Nokia, de Winphone-ra nem vágyom és ezzel sokan így vagyunk.
Azt sem értem, h ha lemondtak a Symbian és Meego egyengetéséről, miért nem maradtak meg olyan hardver gyártónak aki készit minden platformnak készülékeket. Nem mindegy mi fut rajta, ha jó is és el is lehet adni? Persze meg lehet magyarázni, de a számok beszédesebbek.
Nagyjából a leírtak szerint látom a helyzetet, vagy valamit még nem látok?
- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Én meg csak ua. tudom mondani amit az előző hozzászólásomban... R.I.P. Nokia... (szerintem)
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Has thanked: 0
- Been thanked: 118 times
Nekem a nagy csempék is tetszettek, de ez is elég jól néz ki. Bírnám.
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
-
- Újonc
- Készüléktípus: Arc S
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Nem tudom volt már vagy sem,de kiderült,hogy a jelenleg kapható WP7-es mobilok nem lesznek frissíthatők WP8-ra,csak WP7.8-ra. Egyedül a "Start Screen" -t kapján meg és az lesz a 7.8. Az a baj,hogy ezt még be is jelentették....
"If you currently own a Windows Phone 7.5 handset, Microsoft is planning to release an update with the new Windows Phone 8 Start screen. We’re calling it “Windows Phone 7.8.”"
http://windowsteamblog.com/windows_phon ... one-8.aspx
"If you currently own a Windows Phone 7.5 handset, Microsoft is planning to release an update with the new Windows Phone 8 Start screen. We’re calling it “Windows Phone 7.8.”"
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
igen, van ilyen cikk a főoldalon (is). mellesleg miért baj hogy bejelentették? jobb lett volna titokban, vagy ha egyáltalán nem kapnak semmi frissítést?np82 írta:Nem tudom volt már vagy sem,de kiderült,hogy a jelenleg kapható WP7-es mobilok nem lesznek frissíthatők WP8-ra,csak WP7.8-ra. Egyedül a "Start Screen" -t kapján meg és az lesz a 7.8. Az a baj,hogy ezt még be is jelentették....
-
- Újonc
- Készüléktípus: Arc S
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Szegény Nokiát, most még kevesebben veszik majd,legalábbis aki tervezte,hogy most vesz egyet gyakorolni és frissít wp8-ra az tuti nem vesz...Meg akinek fontos,hogy a telefonja naprakész legyen az sem. Lehet nem sok vevő,de a Nokiának most minden db eladott telefon élet mentő lehet(ne). Kivéve,ha az acél,hogy csődbe menjen és az MS olcsón megvesse
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
nem csak a nokia gyárt wp telefont, szóval a többit épp úgy nem fogják venni ha ez miatt valakinek nem kell. az meg még eléggé odébb van mire az első wp8-as telefonok kaphatóak lesznek, nem fog mindenki várni még fél-1évet. ha így lenne akkor soha senki nem venne új telefont mert fél-1 év múlva mindig lesz újabb, újabb OS-el amit a most kapható esetleg nem fog tudni majd futtatni (lásd duál magos 1gb ramos android telók még mindig 2.3-al pöfögnek, holott a azoknál a hw ráadásul röhögve elbírná). az meg eddig is köztudott volt hogy a wp8 sokkal komolyabb hw-t fog támogatni és nyilván nem csak támogatni hanem igényelni is fogja azokat. aki tudta ezt és esetleg a wp8-ra vár az eddig se vett volna wp7-est, akinek meg lövése nincs róla (és a többség szerintem ilyen) azt nem nagyon érdekli hogy a következő mint fog tudni.np82 írta:Szegény Nokiát, most még kevesebben veszik majd,legalábbis aki tervezte,hogy most vesz egyet gyakorolni és frissít wp8-ra az tuti nem vesz...Meg akinek fontos,hogy a telefonja naprakész legyen az sem. Lehet nem sok vevő,de a Nokiának most minden db eladott telefon élet mentő lehet(ne). Kivéve,ha az acél,hogy csődbe menjen és az MS olcsón megvesse
- Pacee
- 2. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Been thanked: 39 times
Első sorban a moderátoroktól, adminisztrátoroktól kérdezem, de mások válaszát is szívesen fogadom ezzel kapcsolatban igényfelmérés céljából. Nem lenne szükség egy WP7 és egy WP8 topikra itt a nokiaprogramok.hu fórumán?
Arról meg hogy nem lesz WP8 a WP7-es készülékekre (átolvasva a mobilaréna megfelelő fórumát is): most azok vannak a legjobban oda, hogy nem lesz, akik előtte megafonba harsogták, hogy ilyen, meg olyan fasza rendszer a WP7! Hát hogy van ez kérem? Mégse olyan fasza, hogy nincs microSD, NFC, meg Bluetooth, meg személyre szabhatóság? Egyébként meg nem úgy volt, hogy párhuzamosan fog futni a WP7 és WP8 az alacsonyabb illetve magasabb árszegmensben (ezzel most nem tudom mi a helyzet)? És hát azért valljuk be a lumia 710 igazából a "szar" Symbiant futtató 500-assal van kb. egy szinten...
De ha párhuzamosan fog futni és jönnek még ki WP7-es készülékek, akkor kétlem, hogy ez lett volna az utolsó frissítés, de eget rengető dolgokra nyilván (szerintem) nem kell számítani.
A WP8 viszont eddig egész ígéretesnek tűnik számomra, bár utódnak még mindig valami Androidot tartok a legelképzelhetőbbnek, de...
Arról meg hogy nem lesz WP8 a WP7-es készülékekre (átolvasva a mobilaréna megfelelő fórumát is): most azok vannak a legjobban oda, hogy nem lesz, akik előtte megafonba harsogták, hogy ilyen, meg olyan fasza rendszer a WP7! Hát hogy van ez kérem? Mégse olyan fasza, hogy nincs microSD, NFC, meg Bluetooth, meg személyre szabhatóság? Egyébként meg nem úgy volt, hogy párhuzamosan fog futni a WP7 és WP8 az alacsonyabb illetve magasabb árszegmensben (ezzel most nem tudom mi a helyzet)? És hát azért valljuk be a lumia 710 igazából a "szar" Symbiant futtató 500-assal van kb. egy szinten...
De ha párhuzamosan fog futni és jönnek még ki WP7-es készülékek, akkor kétlem, hogy ez lett volna az utolsó frissítés, de eget rengető dolgokra nyilván (szerintem) nem kell számítani.
A WP8 viszont eddig egész ígéretesnek tűnik számomra, bár utódnak még mindig valami Androidot tartok a legelképzelhetőbbnek, de...
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950