OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: Limahl »

1- érdekes videó , aple -samsung profit 99%profit ,hol vagy nokia? :D stb érdekes,+ érdekes mobilhirek, tango is stb.

http://www.youtube.com/watch?v=XET-4vMr ... r_embedded#!
Samsung galaxy s7 edge
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Limahl írta:1- érdekes videó , aple -samsung profit 99%profit ,hol vagy nokia? :D stb érdekes,+ érdekes mobilhirek, tango is stb.

Akár ez is lehetne a válasza a feltett kérdésedre a nokiának. Legalább optimizmusból nincs hiány...
Limahl
6. szint
6. szint

Segal írta:
Limahl írta:1- érdekes videó , aple -samsung profit 99%profit ,hol vagy nokia? :D stb érdekes,+ érdekes mobilhirek, tango is stb.

Akár ez is lehetne a válasza a feltett kérdésedre a nokiának. Legalább optimizmusból nincs hiány...

igen viccesek ezek a nokiá-nál,mi kell ezeknek még? ezek nem látják a fától az erdőt? röhej az biztos, :whaaa:

mindig ez,majd a következő telefon ,aztán sehol semmi, már unalmas olvasni is.
Samsung galaxy s7 edge
talitubby
Újonc
Újonc
Készüléktípus: egy gombos + egy tapis telo
Has thanked: 12 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: talitubby »

:lol:

Kép
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Lenne egy kérdésem hozzátok.
Mivel a samsung gs3 abszolute nem dobogtatta meg a szivem ezért gondoltam meglepem magam egy új számítógéppel.
A gép működik is de van egy kis gond. Többfelé érdeklődtem már de mindenki mást mond...
A lényeg hogy a winchester 2,5 terrás és már formázva lett először particion magic-el de abból semmi jó nem sült ki aztán a windows 7el is de ketté osztotta hogy 2 terránál nagyobb részt nem lát. Így jelenleg van egy látható 2 terrás részem meg a maradék amivel nem tud mit kezdeni.
Volt aki azt tanácsolta nézzek körül alaplapnál, vinyónál, volt aki azt hogy a windows 7-hez kell valamilyen kiegészítőt letőlteni és akkor engedi a win de akárhogy keresgélek nem találok semmit a témába tehát aki járatos az osszon nekem egy kis észt.
Ha ez számít valamit akkor windows 7 64 bitről beszélgetünk és WD25EZRX kódnevű vinyóról.
Előre is köszi.
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Nem: Férfi
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

Segal írta:Lenne egy kérdésem hozzátok.
Mivel a samsung gs3 abszolute nem dobogtatta meg a szivem ezért gondoltam meglepem magam egy új számítógéppel.
A gép működik is de van egy kis gond. Többfelé érdeklődtem már de mindenki mást mond...
A lényeg hogy a winchester 2,5 terrás és már formázva lett először particion magic-el de abból semmi jó nem sült ki aztán a windows 7el is de ketté osztotta hogy 2 terránál nagyobb részt nem lát. Így jelenleg van egy látható 2 terrás részem meg a maradék amivel nem tud mit kezdeni.
Volt aki azt tanácsolta nézzek körül alaplapnál, vinyónál, volt aki azt hogy a windows 7-hez kell valamilyen kiegészítőt letőlteni és akkor engedi a win de akárhogy keresgélek nem találok semmit a témába tehát aki járatos az osszon nekem egy kis észt.
Ha ez számít valamit akkor windows 7 64 bitről beszélgetünk és WD25EZRX kódnevű vinyóról.
Előre is köszi.
A Feladat nem egyszerű.
Kell egy merevlemez amin a rendszer van (win.7 64 bit ) a 2,5 terrást berakod másodlagos tárolónak.
Eltörölsz róla mindent ,(formázatlan legyen) aztán át kell konvertálni MBR formátumról ---> GPT-re .
Itt infó: http://support.microsoft.com/kb/300415/hu

Ez a parancs menete:

Diskpart:

Ha nem tudja melyik lemez (mi a száma):

list disk

select disk[=szám]

A select disk paranccsal a fókuszt arra a lemezre állíthatja, amelyen a megadott Windows-lemezszám található. Ha nem adja meg a lemez számát, a parancs azt a lemezt jeleníti meg, amely éppen fókuszban van.

detail disk

detail partition

detail volume

Hogy biztos a jó lemezt fogta-e fókuszba

convert gpt [noerr]

A convert gpt paranccsal az aktuális lemez partícionálási stílusa GPT-partícionálásra állítható. A lemez lehet alap- vagy dinamikus lemez, de nem tartalmazhat érvényes adatpartíciókat vagy -köteteket. A parancs csak az Itanium-alapú számítógépeken érvényes; az x-86-alapú számítógépeken előfordulhat, hogy a parancs futtatása meghiúsul.
These users thanked the author reddoors for the post:
Segal (2012-05-17 csüt. 14:29:00)
Rating: 2.63%
Huawei MATE 9 Android 7
Limahl
6. szint
6. szint

Rosszul jártak a Nokia-tulajdonosok

http://solar.postr.hu/cimke/Nokia+árfolyam
Samsung galaxy s7 edge
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Limahl írta:Rosszul jártak a Nokia-tulajdonosok

Egyszerűen balf.szok. Több szót nem is érdemel a dolog.
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

még jó hogy van ez a nokia, legalább mindig van min kárörvendeni az unatkozó plebsnek :) van itt bárkinek nokia részvénye? netán tulajdonrésze bármelyik cégben? ha nincs akkor nem tökmindegy kinek mennyi a haszna vagy a vesztesége? attól hogy az apple (vagy újabban a kistigris) mennyi hasznot húz le a birkákról nekem nem lesz több pénzem, és a nokia veszteségétől sem lesz nekem kevesebb :P sőt, ha eltűnik a föld színéről akkor se fogok sirdogálni, ahogy nem hullámzok a gyapjasok tömegében az apple vagy a samsung sikerei miatt se :P
Limahl
6. szint
6. szint

bladehu2 írta:
még jó hogy van ez a nokia, legalább mindig van min kárörvendeni az unatkozó plebsnek :) van itt bárkinek nokia részvénye? netán tulajdonrésze bármelyik cégben? ha nincs akkor nem tökmindegy kinek mennyi a haszna vagy a vesztesége? attól hogy az apple (vagy újabban a kistigris) mennyi hasznot húz le a birkákról nekem nem lesz több pénzem, és a nokia veszteségétől sem lesz nekem kevesebb :P sőt, ha eltűnik a föld színéről akkor se fogok sirdogálni, ahogy nem hullámzok a gyapjasok tömegében az apple vagy a samsung sikerei miatt se :P

látod ,hogy te kötözködsz, én csak betettem 1 hirt amit találtam, semmi bántó szándékkal, egy rossz szót sem irtam, ez van ezek tények, ezzel semmit sem változtatsz,semmin, hagyjuk már egymást, köszi,
Samsung galaxy s7 edge
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”