OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

lackaba
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lg GFLex+S4 Activ.
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 19 times

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: lackaba »

Szeretném megkérdezni az illetékeseket,hogy az eladó Galaxy S hirdetésem hová és mért tünt el.A hirdetést az előirtak szerint készitettem 3 nappal ezelőtt.
bobacrom
Újonc
Újonc
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: bobacrom »

Üdv

nem találtam hová irjam,talán itt jó lesz.
ma esett a "baleset" a telommal, nokia c6-01 -el hogy elkezdte kiirni a telo hogy az usb-ét csatlakoztassam le,és a kijelzön meg villog a az usb jele,mivel meloztam ,volt nálam usb rádugtam hátha "megjavul" de semmi,most értem haza töltöre dugtam,ekkor meg kiirta hogy huzzam le,mert nem támogatott eszköz!? hm?
mi lehet a baja?usb meghallt ?
segitsetek légyszi,mert még garis a telo és hátha van megoldás rá szervizen kivül.
köszönöm

üdvözlet
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

bobacrom írta:Üdv

ma esett a "baleset" a telommal, nokia c6-01 -el hogy elkezdte kiirni a telo hogy az usb-ét csatlakoztassam le,és a kijelzön meg villog a az usb jele,mivel meloztam ,volt nálam usb rádugtam hátha "megjavul" de semmi,most értem haza töltöre dugtam,ekkor meg kiirta hogy huzzam le,mert nem támogatott eszköz!? hm?
segitsetek légyszi,mert még garis a telo és hátha van megoldás rá szervizen kivül.
köszönöm

üdvözlet
Legjobbesetbe szoftverhiba tehát elösször le kéne darálni a telefont. Csinálj biztonsági mentést aztán üsd be a *#7370# kódot a telefonba ezután biztonsági kódot fog kérni ha nem változtattál rajta akkor az 12345 alapesetbe. Ha szoftverhiba volt akkor örülés van ha hardveres a gond akkor mindenképp szervíz.
These users thanked the author Segal for the post:
bobacrom (2011-08-06 szomb. 10:41:28)
Rating: 2.63%
NBK

Hozzászólás Szerző: NBK »

lackaba írta:Szeretném megkérdezni az illetékeseket,hogy az eladó Galaxy S hirdetésem hová és mért tünt el.A hirdetést az előirtak szerint készitettem 3 nappal ezelőtt.
Hirdetésedet én töröltem, annak komolytalansága miatt. Arról nem is beszélve, hogy egy moderátornak kellet megkérnie téged, hogy a garanciáról nyilatkozzál és állapot bemutató képet is tegyél be, amit ugyan megtettél, de a telefon hátoldaláról........ komolytalan!
bobacrom
Újonc
Újonc
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: bobacrom »

Segal írta:
bobacrom írta:Üdv

köszönöm

üdvözlet
Legjobbesetbe szoftverhiba tehát elösször le kéne darálni a telefont. Csinálj biztonsági mentést aztán üsd be a *#7370# kódot a telefonba ezután biztonsági kódot fog kérni ha nem változtattál rajta akkor az 12345 alapesetbe. Ha szoftverhiba volt akkor örülés van ha hardveres a gond akkor mindenképp szervíz.
a válaszod köszönöm.
közbe jó lett ! kikapcsoltam és töltöre dugtam,2-3oráig be se kapcsoltam.Az ujboli bekapcsolásnál már jó volt.
Remélem nem kezdi el megint ,mert már csak 1hét gari van rá.
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 350 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

bobacrom írta:a válaszod köszönöm.
közbe jó lett ! kikapcsoltam és töltöre dugtam,2-3oráig be se kapcsoltam.Az ujboli bekapcsolásnál már jó volt.
Remélem nem kezdi el megint ,mert már csak 1hét gari van rá.
Gondolom sosem kapcsolod, ki, vagy csak nagyon ritkán. Ilyenkor jönnek a különböző jelenségek és az értetlenkedés. "jajj ez most mi?" :o
Legalább hetente egyszer ajánlott kikapcsolni.
These users thanked the author ferret for the post:
bobacrom (2011-08-07 vas. 11:39:47)
Rating: 2.63%
Kép Kép
lackaba
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lg GFLex+S4 Activ.
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: lackaba »

NBK írta:
lackaba írta:Szeretném megkérdezni az illetékeseket,hogy az eladó Galaxy S hirdetésem hová és mért tünt el.A hirdetést az előirtak szerint készitettem 3 nappal ezelőtt.
Hirdetésedet én töröltem, annak komolytalansága miatt. Arról nem is beszélve, hogy egy moderátornak kellet megkérnie téged, hogy a garanciáról nyilatkozzál és állapot bemutató képet is tegyél be, amit ugyan megtettél, de a telefon hátoldaláról........ komolytalan!
Véleményem szerint más is követett már el ilyet,de ha szerinted ez gusztustalan akkor biztos igy van.A hát oldalról pedig azért tettem be a képet,hogy lássák a külömbséget az itthon forgalmazott készülék és ez között.A törlésed volt gusztustalan,mert sok ilyen hirdetés jelenik meg és nincs következménye.Én már másnap pótoltam a hiányosságot,no de neked ez nem jelent semmit ezek szerint. :taps2:
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

lackaba írta:
NBK írta:
Véleményem szerint más is követett már el ilyet,de ha szerinted ez gusztustalan akkor biztos igy van.A hát oldalról pedig azért tettem be a képet,hogy lássák a külömbséget az itthon forgalmazott készülék és ez között.A törlésed volt gusztustalan,mert sok ilyen hirdetés jelenik meg és nincs következménye.Én már másnap pótoltam a hiányosságot,no de neked ez nem jelent semmit ezek szerint. :taps2:
Tudod, ahogy belépsz az oldalra, ott vannak leírva szép nagy piros bettükkel a követelmények, azaz, hogy mit kell tartalmazni a hirdetésnek. Nem kell kapkodni, mint Szent Pál a mennykőhöz, hanem olvasni és utána az ott leírtakat betartva firkálni! :yes:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
NBK

Hozzászólás Szerző: NBK »

lackaba írta:Véleményem szerint más is követett már el ilyet,de ha szerinted ez gusztustalan akkor biztos igy van.A hát oldalról pedig azért tettem be a képet,hogy lássák a külömbséget az itthon forgalmazott készülék és ez között.A törlésed volt gusztustalan,mert sok ilyen hirdetés jelenik meg és nincs következménye.Én már másnap pótoltam a hiányosságot,no de neked ez nem jelent semmit ezek szerint. :taps2:
Nem azt írtam, hogy gusztustalan, hanem hogy komolytalan, a kettő nem ugyanaz. Két alkalommal is találkozhattál az apróhirdetésekre vonatkozó szabályzattal. Első és legfontosabb alkalom ugyebár maga a fórum szabályzat, amit ezek szerint figyelmen kívül hagytál. A második dolog, amit már kedves fórumtársunk Walaki01 említett, az maga az Apró topikban van kiemelve elég jól látható módon, ezt is elmulasztottad elolvasni. Majd egy moderátor megkért, hogy pótolt a hiányosságaidat, amit meg is tettél ugyan, de a telefonról nem tettél be megfelelő ÁLLAPOT bemutató képet. Tehát több ízben sem tisztelted meg a fórumot azzal, hogy betartsál 1-2 kérést a tartalmi és formai szabályzatból, ami nem gáz, mert nekünk, moderátoroknak erre megvan az eszközünk, a legrosszabb az, hogy a leendő vásárlóidnak is tojtál a fejére ezzel, ami nem éppen jó kezdés egy üzlet lebonyolításához. Így azt gondolom, ne bennem keresd a hibát kedves fórumtárs, hanem ahogy azt előttem is leírták már, értelmezzed a szabályzatot és a szerint járjál el. További jó fórumozást.

UI.: Példának itt egy korrekt hirdetés, valahogy így kell kinéznie: Téma: Nokia N8 dark grey, dobozos
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Kikerült 2 kémfotó az SGS2 "utódjáról" (Hercules) Tulajdonképpen minden tökugyanaz csak ez 4,5 colos SAMOLED kijelzőt kap (eredeti 4,3-as) és 42 megabites netet is támogatni fogja (eredeti 21). A hátlapról megy a vita a fórumokba hogy vajon fém vagy csak fémes hatású műanyag mindenesetre az is másképp néz ki. Amúgy minden tökugyanaz.

Kép
Kép
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”