OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!
- lackaba
- 1. szint
- Készüléktípus: Lg GFLex+S4 Activ.
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 19 times
Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!
Szeretném megkérdezni az illetékeseket,hogy az eladó Galaxy S hirdetésem hová és mért tünt el.A hirdetést az előirtak szerint készitettem 3 nappal ezelőtt.
-
- Újonc
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
Üdv
nem találtam hová irjam,talán itt jó lesz.
ma esett a "baleset" a telommal, nokia c6-01 -el hogy elkezdte kiirni a telo hogy az usb-ét csatlakoztassam le,és a kijelzön meg villog a az usb jele,mivel meloztam ,volt nálam usb rádugtam hátha "megjavul" de semmi,most értem haza töltöre dugtam,ekkor meg kiirta hogy huzzam le,mert nem támogatott eszköz!? hm?
mi lehet a baja?usb meghallt ?
segitsetek légyszi,mert még garis a telo és hátha van megoldás rá szervizen kivül.
köszönöm
üdvözlet
ma esett a "baleset" a telommal, nokia c6-01 -el hogy elkezdte kiirni a telo hogy az usb-ét csatlakoztassam le,és a kijelzön meg villog a az usb jele,mivel meloztam ,volt nálam usb rádugtam hátha "megjavul" de semmi,most értem haza töltöre dugtam,ekkor meg kiirta hogy huzzam le,mert nem támogatott eszköz!? hm?
segitsetek légyszi,mert még garis a telo és hátha van megoldás rá szervizen kivül.
köszönöm
üdvözlet
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Legjobbesetbe szoftverhiba tehát elösször le kéne darálni a telefont. Csinálj biztonsági mentést aztán üsd be a *#7370# kódot a telefonba ezután biztonsági kódot fog kérni ha nem változtattál rajta akkor az 12345 alapesetbe. Ha szoftverhiba volt akkor örülés van ha hardveres a gond akkor mindenképp szervíz.bobacrom írta:Üdv
köszönöm
üdvözlet
- Rating: 2.63%
Hirdetésedet én töröltem, annak komolytalansága miatt. Arról nem is beszélve, hogy egy moderátornak kellet megkérnie téged, hogy a garanciáról nyilatkozzál és állapot bemutató képet is tegyél be, amit ugyan megtettél, de a telefon hátoldaláról........ komolytalan!lackaba írta:Szeretném megkérdezni az illetékeseket,hogy az eladó Galaxy S hirdetésem hová és mért tünt el.A hirdetést az előirtak szerint készitettem 3 nappal ezelőtt.
-
- Újonc
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
a válaszod köszönöm.Segal írta:Legjobbesetbe szoftverhiba tehát elösször le kéne darálni a telefont. Csinálj biztonsági mentést aztán üsd be a *#7370# kódot a telefonba ezután biztonsági kódot fog kérni ha nem változtattál rajta akkor az 12345 alapesetbe. Ha szoftverhiba volt akkor örülés van ha hardveres a gond akkor mindenképp szervíz.bobacrom írta:Üdv
köszönöm
üdvözlet
közbe jó lett ! kikapcsoltam és töltöre dugtam,2-3oráig be se kapcsoltam.Az ujboli bekapcsolásnál már jó volt.
Remélem nem kezdi el megint ,mert már csak 1hét gari van rá.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Gondolom sosem kapcsolod, ki, vagy csak nagyon ritkán. Ilyenkor jönnek a különböző jelenségek és az értetlenkedés. "jajj ez most mi?"bobacrom írta:a válaszod köszönöm.
közbe jó lett ! kikapcsoltam és töltöre dugtam,2-3oráig be se kapcsoltam.Az ujboli bekapcsolásnál már jó volt.
Remélem nem kezdi el megint ,mert már csak 1hét gari van rá.

Legalább hetente egyszer ajánlott kikapcsolni.
- Rating: 2.63%

- lackaba
- 1. szint
- Készüléktípus: Lg GFLex+S4 Activ.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 19 times
Véleményem szerint más is követett már el ilyet,de ha szerinted ez gusztustalan akkor biztos igy van.A hát oldalról pedig azért tettem be a képet,hogy lássák a külömbséget az itthon forgalmazott készülék és ez között.A törlésed volt gusztustalan,mert sok ilyen hirdetés jelenik meg és nincs következménye.Én már másnap pótoltam a hiányosságot,no de neked ez nem jelent semmit ezek szerint.NBK írta:Hirdetésedet én töröltem, annak komolytalansága miatt. Arról nem is beszélve, hogy egy moderátornak kellet megkérnie téged, hogy a garanciáról nyilatkozzál és állapot bemutató képet is tegyél be, amit ugyan megtettél, de a telefon hátoldaláról........ komolytalan!lackaba írta:Szeretném megkérdezni az illetékeseket,hogy az eladó Galaxy S hirdetésem hová és mért tünt el.A hirdetést az előirtak szerint készitettem 3 nappal ezelőtt.

- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Tudod, ahogy belépsz az oldalra, ott vannak leírva szép nagy piros bettükkel a követelmények, azaz, hogy mit kell tartalmazni a hirdetésnek. Nem kell kapkodni, mint Szent Pál a mennykőhöz, hanem olvasni és utána az ott leírtakat betartva firkálni!lackaba írta:Véleményem szerint más is követett már el ilyet,de ha szerinted ez gusztustalan akkor biztos igy van.A hát oldalról pedig azért tettem be a képet,hogy lássák a külömbséget az itthon forgalmazott készülék és ez között.A törlésed volt gusztustalan,mert sok ilyen hirdetés jelenik meg és nincs következménye.Én már másnap pótoltam a hiányosságot,no de neked ez nem jelent semmit ezek szerint.NBK írta:Hirdetésedet én töröltem, annak komolytalansága miatt. Arról nem is beszélve, hogy egy moderátornak kellet megkérnie téged, hogy a garanciáról nyilatkozzál és állapot bemutató képet is tegyél be, amit ugyan megtettél, de a telefon hátoldaláról........ komolytalan!lackaba írta:Szeretném megkérdezni az illetékeseket,hogy az eladó Galaxy S hirdetésem hová és mért tünt el.A hirdetést az előirtak szerint készitettem 3 nappal ezelőtt.

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Nem azt írtam, hogy gusztustalan, hanem hogy komolytalan, a kettő nem ugyanaz. Két alkalommal is találkozhattál az apróhirdetésekre vonatkozó szabályzattal. Első és legfontosabb alkalom ugyebár maga a fórum szabályzat, amit ezek szerint figyelmen kívül hagytál. A második dolog, amit már kedves fórumtársunk Walaki01 említett, az maga az Apró topikban van kiemelve elég jól látható módon, ezt is elmulasztottad elolvasni. Majd egy moderátor megkért, hogy pótolt a hiányosságaidat, amit meg is tettél ugyan, de a telefonról nem tettél be megfelelő ÁLLAPOT bemutató képet. Tehát több ízben sem tisztelted meg a fórumot azzal, hogy betartsál 1-2 kérést a tartalmi és formai szabályzatból, ami nem gáz, mert nekünk, moderátoroknak erre megvan az eszközünk, a legrosszabb az, hogy a leendő vásárlóidnak is tojtál a fejére ezzel, ami nem éppen jó kezdés egy üzlet lebonyolításához. Így azt gondolom, ne bennem keresd a hibát kedves fórumtárs, hanem ahogy azt előttem is leírták már, értelmezzed a szabályzatot és a szerint járjál el. További jó fórumozást.lackaba írta:Véleményem szerint más is követett már el ilyet,de ha szerinted ez gusztustalan akkor biztos igy van.A hát oldalról pedig azért tettem be a képet,hogy lássák a külömbséget az itthon forgalmazott készülék és ez között.A törlésed volt gusztustalan,mert sok ilyen hirdetés jelenik meg és nincs következménye.Én már másnap pótoltam a hiányosságot,no de neked ez nem jelent semmit ezek szerint.
UI.: Példának itt egy korrekt hirdetés, valahogy így kell kinéznie: Téma: Nokia N8 dark grey, dobozos
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Kikerült 2 kémfotó az SGS2 "utódjáról" (Hercules) Tulajdonképpen minden tökugyanaz csak ez 4,5 colos SAMOLED kijelzőt kap (eredeti 4,3-as) és 42 megabites netet is támogatni fogja (eredeti 21). A hátlapról megy a vita a fórumokba hogy vajon fém vagy csak fémes hatású műanyag mindenesetre az is másképp néz ki. Amúgy minden tökugyanaz.