ÁLTALÁNOS TELEFON ÖSSZEHASONLÍTÓ TOPIK

Kötetlen csevegések témái
hejehuja
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8 - Symbian Belle
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Re: ÁLTALÁNOS TELEFON ÖSSZEHASONLÍTÓ TOPIK

Hozzászólás Szerző: hejehuja »

Sziasztok!
Azt néztem itt az n8 specifikációjába, hogy 3d gyorsulásmérője van.
Szerintetek ez olyan mint az iphone 4-ben van mert az biztos hogy az 3d-s?
huppe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: e71 + gs3
Has thanked: 8 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: huppe »

heló!

N900 vs Motorola Milestone

Akkor újra megkérdezném, hogy ha itt szabad (-mert előző topicomat valaki szó nélkül törölte), hogy aki ismeri közelebbről azt a 2 telefont, irja meg legyen olyan szíves a pro-kat és kontrákat...

találtam pár összehasonlítást, de ezektől nem lettem sokkal okosabb, ami a két oprendszert illeti, meg a személyes tapasztalatokat
http://www.cellphone-reviews.co.uk/2010 ... -n900.html

/köszi/

Ui.:bocsesz ha megsértettem az oldalt azzal h létrehoztam egy topicot amiben más gyártó készülékéről érdeklődtem
Mindent a szemnek!
Bazsi007
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E72
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Bazsi007 »

Üdv. Nem tudom hova kell írni, ha ilyen kérdésem van. De felteszem hátha valakinek van ötlete.
Ismerősnek van egy eladó NOKIA E71-ese. 871 óra beszélgetés van benne, a külseje nagyon lelakott állapotú, a kamera nem működik. A telefon kb 2,5-3 éves. Szerintetek mi a reális ára ennek a készüléknek? Mennyit szabad ezért adni? Köszi előre is ha valaki válaszol!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Bazsi007 írta:Üdv. Nem tudom hova kell írni, ha ilyen kérdésem van. De felteszem hátha valakinek van ötlete.
Ismerősnek van egy eladó NOKIA E71-ese. 871 óra beszélgetés van benne, a külseje nagyon lelakott állapotú, a kamera nem működik. A telefon kb 2,5-3 éves. Szerintetek mi a reális ára ennek a készüléknek? Mennyit szabad ezért adni? Köszi előre is ha valaki válaszol!
Szia!

Nem pont megfelelő topic, itt összehasonlítás van. Mondjuk az Offtopic jobb lett volna...

De akkor már válaszolok. Normális állapotúak 30 körül mennek, én személy szerint 15-nél nem nagyon adnék többet érte. Sok benne a beszélgetés, kell egy új ház, kamerának meg a franc tudja mi baja van.... :roll:
Bazsi007
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E72
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Bazsi007 »

Damir írta:
Bazsi007 írta:Üdv. Nem tudom hova kell írni, ha ilyen kérdésem van. De felteszem hátha valakinek van ötlete.
Szia!

Nem pont megfelelő topic, itt összehasonlítás van. Mondjuk az Offtopic jobb lett volna...

De akkor már válaszolok. Normális állapotúak 30 körül mennek, én személy szerint 15-nél nem nagyon adnék többet érte. Sok benne a beszélgetés, kell egy új ház, kamerának meg a franc tudja mi baja van.... :roll:
Köszi a választ! Van egy E72-m is, de kéne egy "játszós" munkás telefon aztán gondoltam ha olcsón megszámítja jó lesz. De 18 körül már kapok e51-et fele ennyi beszélgetéssel hibátlan műszaki működés mellett, plusz egy ház arra is hogy akkor már újnak tűnjön.
Akkor kössz a választ!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Bazsi007 írta:
Damir írta:
Szia!

Köszi a választ! Van egy E72-m is, de kéne egy "játszós" munkás telefon aztán gondoltam ha olcsón megszámítja jó lesz. De 18 körül már kapok e51-et fele ennyi beszélgetéssel hibátlan műszaki működés mellett, plusz egy ház arra is hogy akkor már újnak tűnjön.
Akkor kössz a választ!
E51-et már 20 körül kapsz, ami rendesen néz ki, nem lelakott, még talán a tartozékai is megvannak, legjobb esetben még gari is van rá. Szóval inkább azt vennék az E72 mellé ;)
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

és ezzel vége is az offolásnak, ugye? ajánlom az off topikot! köszi
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
hejehuja
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8 - Symbian Belle
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: hejehuja »

Sziasztok, a múltkor végeztünk egy kis összehasonlítást a super amoled és az amoled között, ugye én képviseltem az amoledet az n8-al, haverom samsung waveel a super amoledet.
Az ő kijelzője max fényerőre van állítva és mivel nincs környezeti-fény érzékelő ezért ténylegesen a maxxot adja, nekem a fényerő max-ra volt állítva, de egy kis turpissággal és az spb shell fényerő állítójával, az enyém is tudja a folyamatosan a max fényerőt (amit a kijelző tud).
Hát azonos képekkel próbáltuk és ugyanolyan minőségűek voltak a képek, a felbontásbeli előnye érződött persze néhány képnél, de a színek teljesen megegyeztek, csak az n8 kijeélzője volt egy kicsivel pixelesebb, viszont felvetődött bennem a kérdés hogyha ez tényleg ugyanolyan, akkor a galaxy s kijelzőjével összehasonlítva is megegyező?
Mert ha azon sincs fényérzékelő akkor véleményem szerint ugyanolyannak kéne lennie..
oggy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8DG T-mobile
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: oggy »

Ide teszem kérdésem, mert az imént nem jó helyen kapisgáltam:
Vegyek e N8-at, vagy menjek rá inkább a robotra :hmm2: ?
Konkrétan: Az LG Optimus Black, meg SE Neo jöhetne még szóba.
Utóbbi még nincs a T-nél, de előreláthatólag lesz normális áron.
Szóval valami normális telefont keresnék az elkövetkezendő hosszabb időszakra.
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

oggy írta:Ide teszem kérdésem, mert az imént nem jó helyen kapisgáltam:
Vegyek e N8-at, vagy menjek rá inkább a robotra :hmm2: ?
Konkrétan: Az LG Optimus Black, meg SE Neo jöhetne még szóba.
Utóbbi még nincs a T-nél, de előreláthatólag lesz normális áron.
Szóval valami normális telefont keresnék az elkövetkezendő hosszabb időszakra.
az LG-t nem ajánlanám, többen panaszkodnak a rossz hívásminőségre.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”