ÁLTALÁNOS TELEFON ÖSSZEHASONLÍTÓ TOPIK
- hejehuja
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8 - Symbian Belle
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: ÁLTALÁNOS TELEFON ÖSSZEHASONLÍTÓ TOPIK
Sziasztok!
Azt néztem itt az n8 specifikációjába, hogy 3d gyorsulásmérője van.
Szerintetek ez olyan mint az iphone 4-ben van mert az biztos hogy az 3d-s?
Azt néztem itt az n8 specifikációjába, hogy 3d gyorsulásmérője van.
Szerintetek ez olyan mint az iphone 4-ben van mert az biztos hogy az 3d-s?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: e71 + gs3
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 3 times
heló!
N900 vs Motorola Milestone
Akkor újra megkérdezném, hogy ha itt szabad (-mert előző topicomat valaki szó nélkül törölte), hogy aki ismeri közelebbről azt a 2 telefont, irja meg legyen olyan szíves a pro-kat és kontrákat...
találtam pár összehasonlítást, de ezektől nem lettem sokkal okosabb, ami a két oprendszert illeti, meg a személyes tapasztalatokat
http://www.cellphone-reviews.co.uk/2010 ... -n900.html
/köszi/
Ui.:bocsesz ha megsértettem az oldalt azzal h létrehoztam egy topicot amiben más gyártó készülékéről érdeklődtem
N900 vs Motorola Milestone
Akkor újra megkérdezném, hogy ha itt szabad (-mert előző topicomat valaki szó nélkül törölte), hogy aki ismeri közelebbről azt a 2 telefont, irja meg legyen olyan szíves a pro-kat és kontrákat...
találtam pár összehasonlítást, de ezektől nem lettem sokkal okosabb, ami a két oprendszert illeti, meg a személyes tapasztalatokat
http://www.cellphone-reviews.co.uk/2010 ... -n900.html
/köszi/
Ui.:bocsesz ha megsértettem az oldalt azzal h létrehoztam egy topicot amiben más gyártó készülékéről érdeklődtem
Mindent a szemnek!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E72
- Has thanked: 1 time
Üdv. Nem tudom hova kell írni, ha ilyen kérdésem van. De felteszem hátha valakinek van ötlete.
Ismerősnek van egy eladó NOKIA E71-ese. 871 óra beszélgetés van benne, a külseje nagyon lelakott állapotú, a kamera nem működik. A telefon kb 2,5-3 éves. Szerintetek mi a reális ára ennek a készüléknek? Mennyit szabad ezért adni? Köszi előre is ha valaki válaszol!
Ismerősnek van egy eladó NOKIA E71-ese. 871 óra beszélgetés van benne, a külseje nagyon lelakott állapotú, a kamera nem működik. A telefon kb 2,5-3 éves. Szerintetek mi a reális ára ennek a készüléknek? Mennyit szabad ezért adni? Köszi előre is ha valaki válaszol!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!Bazsi007 írta:Üdv. Nem tudom hova kell írni, ha ilyen kérdésem van. De felteszem hátha valakinek van ötlete.
Nem pont megfelelő topic, itt összehasonlítás van. Mondjuk az Offtopic jobb lett volna...
De akkor már válaszolok. Normális állapotúak 30 körül mennek, én személy szerint 15-nél nem nagyon adnék többet érte. Sok benne a beszélgetés, kell egy új ház, kamerának meg a franc tudja mi baja van....
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E72
- Has thanked: 1 time
Köszi a választ! Van egy E72-m is, de kéne egy "játszós" munkás telefon aztán gondoltam ha olcsón megszámítja jó lesz. De 18 körül már kapok e51-et fele ennyi beszélgetéssel hibátlan műszaki működés mellett, plusz egy ház arra is hogy akkor már újnak tűnjön.Damir írta:Szia!Bazsi007 írta:Üdv. Nem tudom hova kell írni, ha ilyen kérdésem van. De felteszem hátha valakinek van ötlete.
Nem pont megfelelő topic, itt összehasonlítás van. Mondjuk az Offtopic jobb lett volna...
De akkor már válaszolok. Normális állapotúak 30 körül mennek, én személy szerint 15-nél nem nagyon adnék többet érte. Sok benne a beszélgetés, kell egy új ház, kamerának meg a franc tudja mi baja van....
Akkor kössz a választ!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
E51-et már 20 körül kapsz, ami rendesen néz ki, nem lelakott, még talán a tartozékai is megvannak, legjobb esetben még gari is van rá. Szóval inkább azt vennék az E72 melléBazsi007 írta:Köszi a választ! Van egy E72-m is, de kéne egy "játszós" munkás telefon aztán gondoltam ha olcsón megszámítja jó lesz. De 18 körül már kapok e51-et fele ennyi beszélgetéssel hibátlan műszaki működés mellett, plusz egy ház arra is hogy akkor már újnak tűnjön.Damir írta:Szia!Bazsi007 írta:Üdv. Nem tudom hova kell írni, ha ilyen kérdésem van. De felteszem hátha valakinek van ötlete.
Akkor kössz a választ!
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
és ezzel vége is az offolásnak, ugye? ajánlom az off topikot! köszi
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- hejehuja
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8 - Symbian Belle
- Has thanked: 3 times
Sziasztok, a múltkor végeztünk egy kis összehasonlítást a super amoled és az amoled között, ugye én képviseltem az amoledet az n8-al, haverom samsung waveel a super amoledet.
Az ő kijelzője max fényerőre van állítva és mivel nincs környezeti-fény érzékelő ezért ténylegesen a maxxot adja, nekem a fényerő max-ra volt állítva, de egy kis turpissággal és az spb shell fényerő állítójával, az enyém is tudja a folyamatosan a max fényerőt (amit a kijelző tud).
Hát azonos képekkel próbáltuk és ugyanolyan minőségűek voltak a képek, a felbontásbeli előnye érződött persze néhány képnél, de a színek teljesen megegyeztek, csak az n8 kijeélzője volt egy kicsivel pixelesebb, viszont felvetődött bennem a kérdés hogyha ez tényleg ugyanolyan, akkor a galaxy s kijelzőjével összehasonlítva is megegyező?
Mert ha azon sincs fényérzékelő akkor véleményem szerint ugyanolyannak kéne lennie..
Az ő kijelzője max fényerőre van állítva és mivel nincs környezeti-fény érzékelő ezért ténylegesen a maxxot adja, nekem a fényerő max-ra volt állítva, de egy kis turpissággal és az spb shell fényerő állítójával, az enyém is tudja a folyamatosan a max fényerőt (amit a kijelző tud).
Hát azonos képekkel próbáltuk és ugyanolyan minőségűek voltak a képek, a felbontásbeli előnye érződött persze néhány képnél, de a színek teljesen megegyeztek, csak az n8 kijeélzője volt egy kicsivel pixelesebb, viszont felvetődött bennem a kérdés hogyha ez tényleg ugyanolyan, akkor a galaxy s kijelzőjével összehasonlítva is megegyező?
Mert ha azon sincs fényérzékelő akkor véleményem szerint ugyanolyannak kéne lennie..
- oggy
- 1. szint
- Készüléktípus: N8DG T-mobile
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Ide teszem kérdésem, mert az imént nem jó helyen kapisgáltam:
Vegyek e N8-at, vagy menjek rá inkább a robotra ?
Konkrétan: Az LG Optimus Black, meg SE Neo jöhetne még szóba.
Utóbbi még nincs a T-nél, de előreláthatólag lesz normális áron.
Szóval valami normális telefont keresnék az elkövetkezendő hosszabb időszakra.
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
az LG-t nem ajánlanám, többen panaszkodnak a rossz hívásminőségre.oggy írta:Ide teszem kérdésem, mert az imént nem jó helyen kapisgáltam:
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4