OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: potter55 »

xd99 írta:Hát nemtom de folyamatosan veszi le a pénzt és mégh a net sincs bekapcsolva...
Ha le van tiltva a net és úgyis, akkor meny vissza a szolgáltatóhoz, hogy valami nem jó, mert akkor náluk van a hiba.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Tomasz írta:
Damir írta:
Tomasz írta:A sztori:Volt egy használaton kivüli sim-em.pontossabban a családban volt,még a nevelő apámé,de kb pont egy éve nem használja.munkahelyemre beszereztem egy független 6220-as nokiát.Abba gondoltam berakom.Sajnos a telefon számra már nem emlékezik senki.Gondoltam feltöltöm neten keresztül de ahhoz kéne a tel szám.
persze feltöltő kártyával megoldható.de nem ma.mert én ma akartam. :D
T-mobile-os kártyáknál van valami kód, amit beütve kiadja a saját számot, de az istenért nem jut eszembe.... :hmm2:

Szerk.:
Milyen jó dolog az internet: *121# és zöld gomb ;)
köszi.
Csak sajnos ez Telenoros Sim :sad:
És nem megy?
bzs73
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Sony Z3 Compact
Has thanked: 59 times
Been thanked: 415 times

Hozzászólás Szerző: bzs73 »

Bakker.Kivagyok. :bolond2:
Kb ebéd után hozzáfogtam a TTPod v4 magyarosításához, és most majd éjfélre vagyok kész, úgy ahogy.
Még 1-2 nap kell, ill ahogy időm engedi, és kész lessz.Holnap majd még neki esek hx editorral is .Mindíg ilyen hülye nagy munkába fogok.A Filebrowser se volt kutya, de ez a TTPod még azon is túl tesz.
Én nem tudom honnan szednek ilyen kifejezéseket,rövidítéseket.Úgyahogy azért megy az angol is rendesen, de csak lesek az ilyen progignál.Még cseten a külföldi ismerősök is makognak néha, hogy vagy, vagy.
Na mindeggy.Legalább ez is meglessz.
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

bzs73 írta:Bakker.Kivagyok. :bolond2:
Kb ebéd után hozzáfogtam a TTPod v4 magyarosításához, és most majd éjfélre vagyok kész, úgy ahogy.
Még 1-2 nap kell, ill ahogy időm engedi, és kész lessz.Holnap majd még neki esek hx editorral is .Mindíg ilyen hülye nagy munkába fogok.A Filebrowser se volt kutya, de ez a TTPod még azon is túl tesz.
Én nem tudom honnan szednek ilyen kifejezéseket,rövidítéseket.Úgyahogy azért megy az angol is rendesen, de csak lesek az ilyen progignál.Még cseten a külföldi ismerősök is makognak néha, hogy vagy, vagy.
Na mindeggy.Legalább ez is meglessz.
Kitartásod dicséretes!!! :yeah: :taps2: :yes:
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Secpali
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Secpali »

A szavazáshoz hozzászólván, nem is értem mi ez az arány az a 36 ember mit gondol hogy maradjanak a symbiannál???? Hisz az egyértelműen halálra van ítélve úgymond korlátolja a telefonjait a Nokiának :S
Olvastam, hogy azért nem az Android mellett döntött a Nokia mert hogy már így is túl sok androidos készülék van a piacon (persze abba bele sem gondol hoyg ennek oka van???) illetve, hogy az alkalmazások után igen nagy sájpot lenyel a google (ahhan tehát a minél nagyobb profit.... ohh jeeee) ergó Ők inkább a kényelmes WP7 mellett maradnak. Egy erős kézrázás meg egy jó kis megállapodás ami mindkét végnek jó, számomra itt ásták el magukat egy életre... Mi már az hogy nem akarnak versenyezni, mintha nem bíznának a saját telefonjaikban hogy azok jók, inkább más terület más szoftver felé terjeszkednek... milyen dolog már ez..... Undorító!
bzs73
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Sony Z3 Compact
Has thanked: 59 times
Been thanked: 415 times

Hozzászólás Szerző: bzs73 »

Secpali
Nekem pont ellenkező a véleményem.Szerintem jó hogy nem állt be az android-os sorba.Az lett volna a legegyszerűbb megoldás.
Legalább van merszük új dologba belevágni.Ha 2 ilyen nagy és tapasztalt cég összeáll, abból szerintem jó dolog is kisülhet.Ne a régi wp-ből induljunk ki, mert most már ott lesz a nokia is, nem kis tapasztalattal, és biztos tanultak a hibákból.Majd kíváncsi leszek ha a többi cég egyszer mélypontban lessz mit tud csinálni, mert ez mindenhol előjön.Folyamatosan, és állandóan képtelenség a csúcson lenni.A nokia elég sokáig ott volt, és most se hátul kullog.A symbian3 platform pedig szerintem még egy ideig nem lessz elhanyagolva.Külön csapat dolgozik rajta, tehát nem keverik a kettőt.Itélkezni meg majd akkor kell, ha lessz tapasztalat az új felállásról.
A másik meg hogy ki mit profitál.Kit érdekel.Nekünk a végtermék a fontos, nem az hogy a két cég hogy jár, hogy profitál.
Kicsit felfújták ezt a dolgot szerintem.Igaz tényleg elk.rta a nokia, na de hát ott is emberek dolgoznak.Én bízok benne hogy 1év múlva kb megint ott lessz a nokia ahol volt.Ha meg nem, akkor ennyi.Akkor nem tud felállni ebből a helyzetből, és vége.Beletörődik hogy nem ő az első. Ami biztos, hogy most nem adták fel a dolgot, és küzdenek.Aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle.Lehet hogy koppanunk, de lehet majd leesik az állunk.
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

bzs73 írta:
Secpali
A másik meg hogy ki mit profitál.Kit érdekel.Nekünk a végtermék a fontos, nem az hogy a két cég hogy jár, hogy profitál.
A többibe nem akarok beleszólni,de itt elég nagy butaságot mondtál... :oops: ha nincs profit, nincs pénz fejlesztésre sem
hun_milo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: E 72 Lumia710
Has thanked: 52 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: hun_milo »

istnag írta:
bzs73 írta:
Secpali
A többibe nem akarok beleszólni,de itt elég nagy butaságot mondtál... :oops: ha nincs profit, nincs pénz fejlesztésre sem
Szerintem arra gondolt, ha jó a végtermék akkor kit érdekel ki mit profitál belőle, a vevő az biztos profitál, és ez a lényeg!
rbelme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Honor 8 DS Blue
Has thanked: 17 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: rbelme »

Sziasztok!

Mennyibe kerülhet egy szoftveresen halott telefon újraélesztése? :hmm2:
Siemens M35i >>> Siemens SL 42 >>> Nokia 3510 >>> Sharp GX 10 >>> Nokia 6230i >>> Nokia 7310 Supernova >>> Nokia 5800 XpressMusicBlack
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

rbelme írta:Sziasztok!

Mennyibe kerülhet egy szoftveresen halott telefon újraélesztése? :hmm2:
Ingyen van. Te is meg tudod csinálni ezzel.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”