Azért a Nokia esetében ez elég ritka, legtöbben csak márkahűségből veszik meg (meg mert a Nokiának itthon nagyobb neve van, de az Apple tulajok meg az amerikai életmódot másolnák, mert ugye ott az iPhone az tömegtermék, minden második embernek az van).qkac111 írta:Lehet hogy az Apple termékeit sznobizmusból veszi meg az emberek egy része, de ha az N8 fórumában körbe néz valaki, hát ott is van egy-két arc aki nem igazán azért vette meg mert valóban erre a telcsire volt szüksége.
Tehát Nokiát is vesznek az emberek sznobizmusból, feltűnési vágyból, vagy mert a szomszédnak is ilyen van.
Nem mutogatni kell egy telefont hanem használni, hisz ha csak a mutira kell ott vannak a 2 kártyás csájna mobilok töredék áron és tudással, és legyünk őszinték olyat is láttunk már szép számmal.
De azért éljen soká az N8![]()
![]()
![]()
Nokia N8 vs iPhone 4
- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
Re: Nokia N8 vs iPhone 4
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
- tomika085
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung S7 Edge
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 24 times
Na bejöttem egy kicsit szétnézni és nem csalódtam.Itt tartunk a 83-ik oldalon és még mindig az megy hogy "trágár megnyilvánulás-anyázás-ordibálás".Semmi értelme ennek a topicnak (ne haragudj Luciuscornelius).A Nokiások megeszik az almásokat,az almások meg fikázzák a Nokiásokat.Néha nem is a két telefon van összehasonlítva,hanem tulajdonosaik.Kit érdekel melyik a jobb adjatok nekem mindkettőböl egyet és kész.OFF VÉGE
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
- fonix232
- 5. szint
Jaja, jöhet az Android mellé az iOS meg a Symbiantomika085 írta:Na bejöttem egy kicsit szétnézni és nem csalódtam.Itt tartunk a 83-ik oldalon és még mindig az megy hogy "trágár megnyilvánulás-anyázás-ordibálás".Semmi értelme ennek a topicnak (ne haragudj Luciuscornelius).A Nokiások megeszik az almásokat,az almások meg fikázzák a Nokiásokat.Néha nem is a két telefon van összehasonlítva,hanem tulajdonosaik.Kit érdekel melyik a jobb adjatok nekem mindkettőböl egyet és kész.OFF VÉGE

- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
- tomika085
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung S7 Edge
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 24 times
Az is baj hogy sok az elfogult ember,azaz magyarul:az életben nem látott még se N8-at,se I4-et csak ami kijön az üres fejéből azt ide leírja.Én sem láttam még N8-at élőben csak I4-et úgyhogy én nem is hasonlítgatom őket.fonix232 írta:Jaja, jöhet az Android mellé az iOS meg a Symbiantomika085 írta:Na bejöttem egy kicsit szétnézni és nem csalódtam.Itt tartunk a 83-ik oldalon és még mindig az megy hogy "trágár megnyilvánulás-anyázás-ordibálás".Semmi értelme ennek a topicnak (ne haragudj Luciuscornelius).A Nokiások megeszik az almásokat,az almások meg fikázzák a Nokiásokat.Néha nem is a két telefon van összehasonlítva,hanem tulajdonosaik.Kit érdekel melyik a jobb adjatok nekem mindkettőböl egyet és kész.OFF VÉGE

Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
- Fnzoley
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung galaxy s 2
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Én csak annyit teszek a témához, hogy a munkahelyi kollégáim, barátaim (kb 25 fő) közül sokan vettek nokia, samsung, htc és iphone okostelefonokat. Mind szép és okos telcsi. Nekem nokiáim vannak, nem újak. De hozzám hozzák a telcsiket, ha bajuk van vele. Legyen az frissítés, progi telepítés, e-mail postafiók létrehozás, beállítási gondok stb.80% csak telefonálásra használja. 2, aki internetezik is rajta. Van, aki csak azért vette, hogy videot, mobiltv-t nézzen rajta. De talán 1 van, aki 5 progit vagy funkciót használ rajta. Külföldön dolgozó ismeröseimhez hozzávágták a htc-t vagy az iphone 4-et ingyen, csak vegyenek előfizetést. Tehát az emberek többségét nem érdekli mit tud a telefon, csak nagy legyen a kijelzője, el tudja olvasni, hogy ki hivja, legyen térerő, sokáig birja egy feltöltéssel. Én pedig maradok a régi nokiáimnál, mert még nem adtak ki olyan új telcsit, amiért megválnék tölük. Lehet lassabbak, kisebb a kijelzőjük, de nagyon sok mindent használok rajtuk és jól müködnek. "Kicst sárgábbak, kicsit savanyúbbak, de az enyémek!" Ha lesz telcsi, ami mindenben jobb lesz náluk, akkor lecserélem őket! Fejlődni kell, ez a jövő! Addig meg olvasom mások tapasztalatait.
- talamascaproject
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 920
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
- Kapcsolat:
Minden Nokia és iPhone tulajnak Boldog és Békés Karácsonyt Kívánok! 

PH: NOKIA 3210-->7110-->SONY J6-->NOKIA 5510-->6510-->7650-->6630-->N91-->MIO A701-->NOKIA N95-->5800 XM-->iPhone 3G 16GB--›iPhone 4,iPad 3G,16GB;iPhone 4S, iPad 2--->Nokia Lumia 920
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Apple iPhone 4
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Én is ugyanezt kívánom mindenkinek : ) Lélegzetelállító Retina kijelző ide, páratlan kamera minőség oda, mindkét telefon fantasztikus : ) Frohe Weihnachten!!! und einen zauberhaften Heiligabend wünsch' ich allentalamascaproject írta:Minden Nokia és iPhone tulajnak Boldog és Békés Karácsonyt Kívánok!

- Szellei
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 16 times
Sokan még most sem fogták fel hogy a Retina mit is takar magában
Samsungék meg a Gorilla glass elnevezést adták a kijelzőjüknek. Akkor azzal miért nem gizdáznak hogy "höhö ez gorilla glass ecsém, azér ilyen jó!" ?! vicces... 

"apt-get moo" 

- fonix232
- 5. szint
Még jó hogy a Gorilla Glass nem samsung találmány, hanem egy külön termékSzellei írta:Sokan még most sem fogták fel hogy a Retina mit is takar magábanSamsungék meg a Gorilla glass elnevezést adták a kijelzőjüknek. Akkor azzal miért nem gizdáznak hogy "höhö ez gorilla glass ecsém, azér ilyen jó!" ?! vicces...