Az új fórum
Fórum szabályok
Ebben a fórumban KIZÁRÓLAG ezzel a fórummal kapcsolatos témák vannak, így az egéb szakmai kérdéseket a megfelelő topikokban tegyétek fel!
Ebben a fórumban KIZÁRÓLAG ezzel a fórummal kapcsolatos témák vannak, így az egéb szakmai kérdéseket a megfelelő topikokban tegyétek fel!
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Nem: Férfi
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Re: Az új fórum
Sziasztok!
Elég sok az elavult téma, szerintem ezeket nem ártana frissíteni vagy törölni, mert valamelyik téves infót is tartalmaz.
Példának a Szoftverfrissítés Phoenix-szel: Kezdő voltam, követtem a leírást és sikerült 1 hétre téglát csinálni a telefonból, mert elavult volt a leírás. Viszont természetesen a kedves fórumtársak segítettek helyrehozni.
A lejárt, régi témákat (véleményem szerint) nem ártana törölni, és újat nyitni helyettük.
Elég sok az elavult téma, szerintem ezeket nem ártana frissíteni vagy törölni, mert valamelyik téves infót is tartalmaz.
Példának a Szoftverfrissítés Phoenix-szel: Kezdő voltam, követtem a leírást és sikerült 1 hétre téglát csinálni a telefonból, mert elavult volt a leírás. Viszont természetesen a kedves fórumtársak segítettek helyrehozni.
A lejárt, régi témákat (véleményem szerint) nem ártana törölni, és újat nyitni helyettük.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Mi volt elavult benne? Már cseréltem a phönix linkjét 2009-röl 2012 -re . A két letöltési módszer használható. Letöltöd navifirm a legfrissebb szoftvert és azt teszed fel phönixel. Vagy a phönixel töltöd le a szoftvert a productkod alapján persze itt elellenőrizned kell hogy magyar e a produtkod amit beírsz a phönixnek hogy töltse le hozzá a legfrissebb szoftot.
Skyp: kukuc-
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Én a Navifirm-es megoldást használtam, és ott elvileg úgy volt, hogy mindent le kell tölteni. A felrakásnál critical errort adott.
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Szia Botond!
Egy kérés.
Gondolom megoldható, hogy a "FELMÉRÉS (OPRENDSZER) - MELYIKET HASZNÁLOD?" topikban lehessen változtatni a leadott voksot. Ugyanis a tagságból sokan váltottak a kiírás óta készüléket és ezzel oprendszert is, tehát a felmérés ebben a formában már nagyon nem naprakész.
Egy kérés.
Gondolom megoldható, hogy a "FELMÉRÉS (OPRENDSZER) - MELYIKET HASZNÁLOD?" topikban lehessen változtatni a leadott voksot. Ugyanis a tagságból sokan váltottak a kiírás óta készüléket és ezzel oprendszert is, tehát a felmérés ebben a formában már nagyon nem naprakész.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Újraindult a szavazás! viewtopic.php?f=70&t=3095Walaki01 írta:Szia Botond!
Egy kérés.
- botond
- Adminisztrátor
- Készüléktípus: Huawei P20 Pro
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 58 times
- Kapcsolat:
Üdv!Walaki01 írta:Szia Botond!
Egy kérés.
Csak most olvasom itt a kérést. De ferret már megcsinálta.
- Rating: 2.63%
- botond
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ne felejtsétek átállítani a profilotokban az időt nyári időszámításra.
viewtopic.php?f=79&t=676
viewtopic.php?f=79&t=676
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Sziasztok!
Kaptam privátban üzenetet cirill betűkkel.
Valami pénz kereseti lehetőségről és linkekkel amit javasolnak.
Nálatok is érkezett ilyen.
Amúgy, hogy lehet ez?
Kaptam privátban üzenetet cirill betűkkel.
Valami pénz kereseti lehetőségről és linkekkel amit javasolnak.
Nálatok is érkezett ilyen.
Amúgy, hogy lehet ez?
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Valami spam robot lehet, de olyat még nem is hallottam, hogy privit küld. Eddig csak a fórumban szemeteltek. Minden nap regelnek ezek, úgyhogy törölgetnünk kell őket.
- botond
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Én még nem tapasztaltam ilyet.
Előfordulhat hogy spam robot, de lehet hogy ilyenkor valakik ülnek a gép előtt és szórják az üzeneteket.
Előfordulhat hogy spam robot, de lehet hogy ilyenkor valakik ülnek a gép előtt és szórják az üzeneteket.
-
- Similar Topics
- Válaszok
- Megtekintve
- Utolsó hozzászólás
-
-
Fórum frissítések
Szerző: botond » 2020-02-06 csüt. 14:21:33 » Fórum: Fórum (csak a fórummal kapcsolatos dolgok!) - 1 Válaszok
- 7147 Megtekintve
-
Utolsó hozzászólás Szerző: botond
2020-02-08 szomb. 15:32:20
-