Bezony, bezony... Konvertáltam pár filmet az 5800-ámra, amit szeretnék másokkal is megosztani, és ebben segített nekem Sil3nt kolegaSil3nt írta:A Carlosca es Ben jovoltabol fel lehet tolteni az atkonvertalt filmeket az a Blade Sector torrent oldalra amik 5800-ara lettek optimalizalva, kerek mindenkit hogy olvassa el a feltoltesi szabalyzatot es normalisan, igenyesen toltson fel az oldalra.
Ha valaki konvertalni szeretne filmeket akkor a kerje el a beallitasokat Mg1 forumtarstol.
Koszonom a reszvetelt Mg1-nek es A Blade Sector staffjanak
Elnezest az offert.
A regisztracioert katt ide.
Ha konvertalni es feltolteni szeretnel filmeket az oldalra akkor irj egy pm-et Mg1-nek.
A filmek nagyon jó minőségűek, és mivel mp4-be konvertáltam, nem igényel másik lejátszót! Ráadásul minden egyéb eszközön nézhető, ami alkalmas az mp4 lejátszására!
Ha valaki szeretne filmet konvertálni, és feltölteni, akkor azt nálam kell jelezni, én majd útbaigazítom az illetőt! Mivel egyedül vagyok, szükségem lenne még pár feltöltőre!
2 filmet töltöttem fel eddig, amit regisztáció után egy torrent kliens segítségével le is tölthettek:
Wolf creek
Ong bak 2