Na, na! Tisztelet a kivetelnek! Ezt irtam is, olvassd el megegyszer legyszivesstrust írta:Én abból indultam ki, hogy már volt ilyen anno nokiapogramokon, és igenis volt hirdetve ezerrel... Kb 5 ember szedte le a filmet... Majd 1 hét múlva ott figyelt a döglött torrent...
Mi az, hogy más még ennyit sem tesz meg az oldalért XD Ez vicc... Nézz körül légyszives
Szerinted akik csak kérdezni, és letölteni járnak ide azok fognak neked seedelni???
De erről ne nyissunk vitát!
Jó lenne ha beindulna ez a dolog, de ha egyszer nem indult be másodszor sem fog...
De én még mindig azt mondom, hogy sok sikert
Rengeteget tanultam az itteni emberektol es a leirasokbol, egy szoval sem mondtam hogy itt csak en gurizek hogy mindekinek jo legyen es nem is mondanam! Ezt most mar meg ne haragudj de ki kerem magamnak! Es igen, eleg sokan vannak akik meg ennyit sem tesznek, ezt te is tudod es hogy felreertes ne legyen hozzateszem megegyszer hogy TISZTELET A KIVETELNEK!
Csupan azert mert ha nem lettek volna itt azok az emberek akik nap mint nap segitenek masokon akkor egy tudatlan senki lennek!