Hát ha jól értelmeztem, amit írtál, akkor az valahogy így nézne ki: [link]. Nem hinném, hogy ez ilyen formában túl népszerű lenne...fonix232 írta: "..."
- A 4-es képen a második kép: ott fent az a Settings átmenet nem olyan szép, szerintem csökkentsd le az elem ikon sávjára!
"..."
AttisX írta:Hát ha jól értelmeztem, amit írtál, akkor az valahogy így nézne ki: [link]. Nem hinném, hogy ez ilyen formában túl népszerű lenne...fonix232 írta: "..."
- A 4-es képen a második kép: ott fent az a Settings átmenet nem olyan szép, szerintem csökkentsd le az elem ikon sávjára!
"..."![]()
A többit majd meglátjuk...
Mocó én ezeket mind az előzetes kép alapján mondtam! És csak azért "ötletezek" most mert ha utána ötleteznék akkor egy csomó olyan pluszmunka lenne ami elkerülhető lenne! És igen én is csináltam pár témát (többsége nem elég jó a kiadáshoz) de sajnos az Arcturus-al van egykét kisebb gond (pl v3-ra simán átmegy sis-be, de v5-re ha módosítom a főoldal ikonjait, a menü és telefonkönyv ikont (amik lent vannak, a két gomb) akkor egyből hibát ír ki...)moco írta:fonix. nem gondolod, ha majd teljesen készen lesz és felteszed a telóra, esetleg akkor lehetne ötletezni? nem az első témája, gondolom több a tapasztalata már hozzá.
fonix esetleg belehúzhatsz, lássuk a Te témádat is!
Hát ne tudom. Személyszerint engem (és valószínűleg a többséget is) zavarná, hogy nem látszanak rendesen a Térerő/ Akku indikátorok. Azt pedig nem lehet megcsinálni, hogy külön-külön grafikát rakj be a Készenléti képernyőre és a Menübe. A rendszer ugyanazokat az elemeket használja mindkét nézetben, úgyhogy itt maradni fog az eredeti megoldás.fonix232 írta:
AttisX pontosan valami ilyesmire gondoltam! És szerintem így sokkal szebb, valahogy a teljes területre átmenet sosem jött be annyira...
AttisX írta:Hát ne tudom. Személyszerint engem (és valószínűleg a többséget is) zavarná, hogy nem látszanak rendesen a Térerő/ Akku indikátorok. Azt pedig nem lehet megcsinálni, hogy külön-külön grafikát rakj be a Készenléti képernyőre és a Menübe. A rendszer ugyanazokat az elemeket használja mindkét nézetben, úgyhogy itt maradni fog az eredeti megoldás.fonix232 írta:
AttisX pontosan valami ilyesmire gondoltam! És szerintem így sokkal szebb, valahogy a teljes területre átmenet sosem jött be annyira...
![]()
Ami a béta tesztereket illeti, ha FP2-esekre nem is annyira, de v5-ösökre szükségem lesz. Majd ha itt lesz az ideje úgyis jelzem...