És kifejtenéd bővebben hogy miért?maggi_1886 írta:En is probalkoztam ezzel a bladesectoron.semmi ertelme...
Amúgy már én is kezdem így gondolni, nincs 1 ember aki örülne az 5letnek...
És kifejtenéd bővebben hogy miért?maggi_1886 írta:En is probalkoztam ezzel a bladesectoron.semmi ertelme...
Koszonom en is de tudod ilyen hsz-ek mellett nehez megtartania az embernek a lelkesedeset... Mas meg ennyit sem tesz a kozossegert...Salmi írta:Hát sok sikert és ne lankadjon a kezdeti lelkesedés...
Az jo ha az ember megossza a tudasat, ezt nap mint nap tapasztaljuk itt a forumon. DE!maggi_1886 írta:Csak azert, mert annyi ember irta, hogy milyen jo lenne.es a filmeket kb 3 ember toltotte.egy ideig.utana mar senki sem.idopazarlas.sztem egyszerubb, ha egy konvertalasi segedletet csinaltok!
Koszonom es batorkodom megkoszonni mg nevebe is Egyszerubb ha avit szedsz az teny de egy bibi van, nincs normalisan mukodo Smartmovie v5-re igy tok mindegy hogy mit toltesz le mert az avi akad Smartmovien, az MP4 meg nem gyari lejatszon! Melyik a jobb? Ugyanazt a minoseget megkapod az mg-s filmektol, persze nem gepen, de telefonon eszmeletlen jo a minosege! Mindenki dontse el mi a konnyebb neki, senki nem kenyszerit senkit semmire92Laci92 írta:Én nem vagyok egy nagy fejes,de véleményem van a dologról.
Na már most beregiztem meg minden,örült a fejem,mert az ong bang(asszem így írják) -ot megszerettem volna nézni.én személy szerint nagyon sokat utazok,és a tubi aksija jól bírja.két filmet simán lenyom egymás után.én eddig egy másik oldalról szedtem le a filmeket.mégpedig mert a hely szűkös.és itt a probléma..vagyis nem probléma csak nekem nem teljesen tiszta.mert ugye az ong-bang is majdnem 700 mega...annyi előnye tényleg van hogy mp4 és nem kell hozzá semmilyen lejátszó.de most egy smartmove-t letölteni felrakni a telefonra nem nagy cucc..és akkor már inkább leszedem nCore-ról és ha még ingyenes is örül a fejem hogy letöltés közbe megy fel az arányom szerintem nem rossz ötlet,sőt ha kell még szívesen beállok seedelni is(eléggé gyatra a netem,de amivel tudok azzal segítek)csak ha már ott vagyok a méret ugyanannyi akkor én az avi-t választanám.remélem az hozzászólásom nem volt gáz,és minden elismerésem.mert én ilyenbe nem kezdenék bele,pedig jó ötlet,de nem merem vállalni a vele járó munkát.de további sok sikert!