PC suite, OVI suite probléma!

Telefon és PC összeköttetésekkel kapcsolatos hibák témái
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: PC suite, OVI suite probléma!

Hozzászólás Szerző: Damir »

tombatomi írta:Csak várok csak várok...
Ha közben olvasgatnál is, az lenne a legjobb: viewtopic.php?f=66&t=464&start=80#p155084
kleingy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: i9100
Nem:
Has thanked: 8 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: kleingy »

Most húznám újra a gépemet, de nem tudom, hogyan tudnám az Ovi Suite-ban lévő képeket, neveket, SMS-eket lementeni, hogy újrahúzás után is meglegyenek az új Ovi Suite-on.

Van benne valahol mentés, exportálás/importálás?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kleingy 2010-08-09 hétf. 14:31:50-kor.
CM9
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

kleingy írta:Most húznám újra a gépemet, de nem tudom, hogyan tudnám az Ovi Suite-ban lévő képeket, neveket, SMS-eket lementeni, hogy újrahúzás után is meglegyenek az új Ovi Suite-on.
Bocs, rosszul értelmeztem. Nem hiszem, hogy van olyan. Telóval nem szoktál szinkronizálni? Akkor telóról vissza tudod tenni. Sajnos nem vagyok gépközelben, nem tudom megnézni, de ha jól emlékszem a képeket és hangokat be tudod állítani melyik meghajtóra melyik mappába tegye. Azt hiszem mappa figyelés vagy ilyesmi. Szinkronizálási beállításoknál keresd. A névjegyeket névjegykártyaként vcf formában el lehet menteni vele bárhová, majd visszaállítani.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára muzsikus2 2010-08-09 hétf. 15:02:19-kor.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
kleingy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: i9100
Nem:
Has thanked: 8 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: kleingy »

Köszi és hol? Az egészet átnéztem, de ilyen funkciót nem találtam benne.
CM9
magyar_balazs
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Doc XWJS8 XXJQ1 SpeedMod k13E
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: magyar_balazs »

Sziasztok,

egy - számomra - elég komoly problémával kerültem szembe.
Egész eddig csodálatosan tudtam szinkronizálni OVI segítségével a Mozilla Thunderbird névjegyzéket a telefonom címjegyzékével. Teljesen oda voltam meg vissza, hogy az OVI tudja kezelni a Thunderbird-öt!!!!

Most jön a DE... A következő problémával kerültem szembe. Nemrég (kb. 1 órája) frissítettem az OVI-t. Bár ne tettem volna! Nincs benne lehetőség arra, hogy a Thunderbird-el való szinkronizálást beállítsam.

Tudtok valamit ezzel kapcsolatban?? Csak én vagyok ilyen lámer, hogy nem találom, hogyan kell beállítani, vagy kikeült ez az opció? Nem szeretnék neten keresztül szinkronizálni ha nem muszáj.

Előre is köszönöm a segítséget!

Balázs
lutherking92
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: lutherking92 »

sziasztok
az lenne a gondom, hogy amikor a névjegyzéket lementettem, akkor csv-be mentette, és az ovi suit nem tudja visszarakni, vagy nem tudom hogy kell, a nokia pc suit pedig nem tudja szinkornizálni a névjegyzéket, mert azt írja ki, hogy egy szükséges szoftver nincs a telefonon, fel is ajánlja a telepítését, mondja hogy fogadjak el mindent ami a kijelzőn megjelenik, de nem jelenik meg semmi és azt írja sikertelen
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

lutherking92 írta:sziasztok
az lenne a gondom, hogy amikor a névjegyzéket lementettem, akkor csv-be mentette, és az ovi suit nem tudja visszarakni, vagy nem tudom hogy kell, a nokia pc suit pedig nem tudja szinkornizálni a névjegyzéket, mert azt írja ki, hogy egy szükséges szoftver nincs a telefonon, fel is ajánlja a telepítését, mondja hogy fogadjak el mindent ami a kijelzőn megjelenik, de nem jelenik meg semmi és azt írja sikertelen
Töröld le a PC Suite-ot, indítsd újra a gépet, telepítsd újra, hátha jó lesz. Egyébként a névjegyek lementésére a contacts transfer nevű progit ajánlom, nem kell hozzá PC, a telefonra vagy a kártyára menti az összeset egyetlen 'contacts.data.z' fájlba amit ugyanezzel a programmal vissza tudsz állítani. Én már nagyon sokszor használtam és bevált.
tibor18
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia c6 01
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: tibor18 »

Helo.A problémám a következő.Sem az ovi suite sem a nokia soft.frissittő és a map loader nem találják a csatlakoztatott x6-ost.A teló pc suite módban van.Az oprendszer Win7 :hmm2:
gabeman
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97

Hozzászólás Szerző: gabeman »

Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy PC Suite programmal lementettem a névjegyeket, smseket az N86-os nokiámról csv-be. Lecseréltem a telefonomat egy n97-esre és az OVI Suite-tal nem találom, hogy tudnám visszatölteni a telefonszámokat. Tudna valaki segíteni ebben? Előre is köszönöm
francia2003
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N73

Hozzászólás Szerző: francia2003 »

Sziasztok
Nem igazán tudom, hova kellene írni, de a téma lehet ide vág
Már több, mint 2 éve megvan a Nokia N73-am, a Pc Suite-ot annak idején felraktam, de nemrég volt egy számítógép újra húzás, így most ismét fel akartam rakni. De amikor el kezdte telepíteni a cd-t, ezt írta ki:
A modult (C:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6\BkMrk.dll)nem sikerült regisztrálni. HRESULT-2147024770.Forduljon a technikusokhoz.

Szóval a többit felnyomta, ami a cd-n volt, de magát a PC Suitot nem rakja fel, mindig ezt írja ki!
Ha valaki tudna adni tanácsot, nagyon megköszönném!

Meg egy másik kérdésem is lenne. Néha azt játssza a teló, hogy magától időnként kikapcsol úgy, hogy le van kóddal billentyű zárazva, szóval esetleg nem úgy kapcsol ki, hogy véletlenül kinyomódik a zsebben. Erre tudna valaki megoldást??
Köszike
Válasz küldése

Vissza: “Telefon-PC kommunikációs problémák”