Szoftverfrissítés Phoenix-szel
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95-1 RM-159
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel
Sziasztok!
Van egy Nokia N95 RM-159 telefonom ami egy szoftverezés után beadta az unalmast. A működése annyiban ki is merül hogy a bekapcsológomb megnyomása után a rezzen a készülék, bekapcsol a háttérvilágítás majd kb. 6-7 mp után ki is kapcsol. Próbáltam phoenixel dead modeban és normálban flashelni,
A Phoenix ezt mondja :
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
ERROR: Failed to set phone to flashmode
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
All operations completed
Firmware updating failed.
Valaki kérem segítsen, mert szeretem ezt a kis telót.
Köszönöm!
Van egy Nokia N95 RM-159 telefonom ami egy szoftverezés után beadta az unalmast. A működése annyiban ki is merül hogy a bekapcsológomb megnyomása után a rezzen a készülék, bekapcsol a háttérvilágítás majd kb. 6-7 mp után ki is kapcsol. Próbáltam phoenixel dead modeban és normálban flashelni,
A Phoenix ezt mondja :
Initializing
Scanning image files...
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
All operations completed
Firmware updating failed.
Valaki kérem segítsen, mert szeretem ezt a kis telót.
Köszönöm!
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
A phoenix program windows xp-re lett írva. Az első oldalon leírtak szerint kell telepitenni különben nem müködik rendesen. A vírusirtó biztonsági központ nem engedi telepitésnél patchelni. win7 alatt xp sp3 kompatibilis modban inditsd. A telefont adig nem tudod fleshelni vele amig nem telepiti drivereket mikor csatlakoztatod a telefont. Célszerü akkor csatlakoztatni a telefont amikor a phoenix kéri hogy csatlakoztasd .
Skyp: kukuc-
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 1 time
Hi!
Lehet hülye kérdés,próbáltam letölteni fw-t E52 rm 469,de mind virusos,dobnátok egy link-et
Köszi!
Lehet hülye kérdés,próbáltam letölteni fw-t E52 rm 469,de mind virusos,dobnátok egy link-et
Köszi!
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
www.nokiafirm.com/product_code-1201.htmlbogyó írta:Hi!
Köszi!
Itt van négy darab hungary-val kezdődő. A telefonod színének megfelelőt töltsd le.
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
ferret írta:http://www.nokiafirm.com/product_code-1201.htmlbogyó írta:Hi!
Köszi!
Itt van négy darab hungary-val kezdődő. A telefonod színének megfelelőt töltsd le.
Köszi!
Lenne még egy gondom,elindítottam a flash-st és ezt a hibaüzenetet kaptam
http://www.kepfeltoltes.hu/view/140814/ ... es.hu_.gif
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Melyik phonix verziot probáltad? 2012-est probáld. a hibaüzi alapján nem telepitette az usb rom drivert mikor csatlakoztatad telt a géphez vagy nyomtad a bekapcsgomb egy pillanatra. amig az a driver nem települ nem tudod fleshelni. Probáld másik usb portokon is.
Skyp: kukuc-
-
- Újonc
Szia!kukszi írta:Melyik phonix verziot probáltad? 2012-est probáld. a hibaüzi alapján nem telepitette az usb rom drivert mikor csatlakoztatad telt a géphez vagy nyomtad a bekapcsgomb egy pillanatra. amig az a driver nem települ nem tudod fleshelni. Probáld másik usb portokon is.
Phoenix_Service_Software_2012.36.001.48629_Cracked verzió,a telefont utánna csatlakoztattam mikor kiirja az instrukciókat (6 parancsot) a powert is utánna nyomtam meg egy pillanatra,próbáltam másik usb porton is de ugyanazt a hibát irja,valamit biztos nem jól csinálok.
-
- Újonc
- Készüléktípus: n95
-
- Újonc
bogyó írta:Szia!kukszi írta:Melyik phonix verziot probáltad? 2012-est probáld. a hibaüzi alapján nem telepitette az usb rom drivert mikor csatlakoztatad telt a géphez vagy nyomtad a bekapcsgomb egy pillanatra. amig az a driver nem települ nem tudod fleshelni. Probáld másik usb portokon is.
Phoenix_Service_Software_2012.36.001.48629_Cracked verzió,a telefont utánna csatlakoztattam mikor kiirja az instrukciókat (6 parancsot) a powert is utánna nyomtam meg egy pillanatra,próbáltam másik usb porton is de ugyanazt a hibát irja,valamit biztos nem jól csinálok.
Hi!
Az első oldal alapján követtem az utasításokat,ugy se müxik,Nem fut semmien nokiás progi,Kipróbáltam egy másik pc-n,ugyanaz a hiba üzenet,még a kábelt is próbáltam másikkal,nem lehet hogy az fw hiányol valami fájlt?
vagy próbáljam másik phoenix versio-val?
-
- Újonc
Üdvözletem !,
Következő lenne a kérdésem: Phoenix.el frissítettem volna az E50est hogy ha nem kapcsolt volna ki telepítés közben. Most vagy a kábellel volt a gond , vagy pedig az akku lemerült. Utána már hiába próbáltam semmit sem reagált a lelkem. A kérdés az hogy most kész vége neki örökre, vagy még lehet vele valamit kezdeni , újra éleszteni valamilyen formában már ha lehet. Aki tud erre valami okosat kérem írja le nekem.
Következő lenne a kérdésem: Phoenix.el frissítettem volna az E50est hogy ha nem kapcsolt volna ki telepítés közben. Most vagy a kábellel volt a gond , vagy pedig az akku lemerült. Utána már hiába próbáltam semmit sem reagált a lelkem. A kérdés az hogy most kész vége neki örökre, vagy még lehet vele valamit kezdeni , újra éleszteni valamilyen formában már ha lehet. Aki tud erre valami okosat kérem írja le nekem.