Ez nekem is ismerős probléma, szerintem már írtam is róla:Damir írta:Ugyanaz a win fut mindkét gépen, ugyanazzal a vírusirtóval, beállításokkal. Az egyiken máig probléma nélkül megy, a másikon pedig egy ideig ment, kb fél éve meg ezt a hibát dobálja. Érthetetlenkukszi írta:A phönixet a vírusirtó kikapcsolt állandó védelem és a biztonsági központodban is kikapcsolt állandó védelem mellett telepítetted? mert látom win7 van a gépeden. Ha nem megy proibáld egy xp gépen azon menni fog.Tehát sokáig jó volt, aztán bemondta az unalmast.
Két különböző hardver (egyik ACER, másik LENOVO), teljesen azonos op. rendszer, az ACER-en egyszer csak meghalt a Phoenix, a Lenovon megy azóta is. A vírusírtó is mindkettőn ugyanaz: Micrsoft Security Essencial.
De van még pár program, ami ugyanilyen hibát produkál: pl. a Logitech Harmony távvezérlőt kezelő program, ami szintén az ACER-en egyszer csak megadta magát, nem volt hajlandó kommunikálni a távvezérlővel, többszöri újratelepítéssel sem, míg a Lenovon azóta is hibátlanul megy.
Ezek olyan megmagyarázhatatlan dolgok, valószínűleg csak egy teljes op. rendszer újratelepítéssel javulnának meg...