Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
papzi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
Nem: Férfi
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times

Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Hozzászólás Szerző: papzi »

Damir írta:
kukszi írta:A phönixet a vírusirtó kikapcsolt állandó védelem és a biztonsági központodban is kikapcsolt állandó védelem mellett telepítetted? mert látom win7 van a gépeden. Ha nem megy proibáld egy xp gépen azon menni fog.
Ugyanaz a win fut mindkét gépen, ugyanazzal a vírusirtóval, beállításokkal. Az egyiken máig probléma nélkül megy, a másikon pedig egy ideig ment, kb fél éve meg ezt a hibát dobálja. Érthetetlen :D Tehát sokáig jó volt, aztán bemondta az unalmast.
Ez nekem is ismerős probléma, szerintem már írtam is róla:
Két különböző hardver (egyik ACER, másik LENOVO), teljesen azonos op. rendszer, az ACER-en egyszer csak meghalt a Phoenix, a Lenovon megy azóta is. A vírusírtó is mindkettőn ugyanaz: Micrsoft Security Essencial.
De van még pár program, ami ugyanilyen hibát produkál: pl. a Logitech Harmony távvezérlőt kezelő program, ami szintén az ACER-en egyszer csak megadta magát, nem volt hajlandó kommunikálni a távvezérlővel, többszöri újratelepítéssel sem, míg a Lenovon azóta is hibátlanul megy.
Ezek olyan megmagyarázhatatlan dolgok, valószínűleg csak egy teljes op. rendszer újratelepítéssel javulnának meg...
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Na, nálam volt az is, és ennek ellenére nem megy :)
ackok21
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c7
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: ackok21 »

Sziasztok!

A c7 forumon irták, hogy a rosszul működö kamerára megoldás lehet a szoftver ujra húzása. Lejárt gari lévén le is szedtem a Phoenixet és elkezdetem a dolgot, mindent az utasításoknak megfelelően. viszont miután a flash menu ben a firmware update ablakban a product code sor meletti három pontra kattintok, azt írja nem találhato és csak az üres ablak ugrik fel. Teljesen kezdő vagyok a dologban, azért remélem érthető a kérdés.

Ha tudtok segíteni előre is köszönöm!
Üdv.: Ádám
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

ackok21 írta:Sziasztok!

A c7 forumon irták, hogy a rosszul működö kamerára megoldás lehet a szoftver ujra húzása. Lejárt gari lévén le is szedtem a Phoenixet és elkezdetem a dolgot, mindent az utasításoknak megfelelően. viszont miután a flash menu ben a firmware update ablakban a product code sor meletti három pontra kattintok, azt írja nem találhato és csak az üres ablak ugrik fel. Teljesen kezdő vagyok a dologban, azért remélem érthető a kérdés.

Ha tudtok segíteni előre is köszönöm!
Üdv.: Ádám
Szia!
Letöltötted és bemásoltad a fájlokat az első oldalnak megfelelően?
Feco23
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia Lumia 820 Black
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Feco23 »

Érdeklődöm, hogy van e különbség a Nokia Suite-on, otthoni Phoeneix-en valamint a Nokia szervízben végzett "Belle Refresh" újrarakása között?
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Feco23 írta:Érdeklődöm, hogy van e különbség a Nokia Suite-on, otthoni Phoeneix-en valamint a Nokia szervízben végzett "Belle Refresh" újrarakása között?
A Nokia Suite, a product kód alapján teszi fel a szolgáltatós, vagy független szoftot, mást nem tudsz vele felrakni
Phenixszel, te választhatod ki, hogy szolgáltatós, vagy független szoftot teszel fel. Meg persze lehet variálni a nyelvi beállításokat is.
A szervizben a frisítést boxszal végzik, ez egy drága szerviz készülék, magánszemélynek nem éri meg megvásárolni. A boxszal szintén lehet válogatni függő és független szoftok, nyelvi beállítások között, sőt akár ki is lehet a készüléket függetleníteni.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Feco23
Újonc
Újonc

Walaki01 írta:
Feco23 írta:Érdeklődöm, hogy van e különbség a Nokia Suite-on, otthoni Phoeneix-en valamint a Nokia szervízben végzett "Belle Refresh" újrarakása között?
A Nokia Suite, a product kód alapján teszi fel a szolgáltatós, vagy független szoftot, mást nem tudsz vele felrakni
Phenixszel, te választhatod ki, hogy szolgáltatós, vagy független szoftot teszel fel. Meg persze lehet variálni a nyelvi beállításokat is.
A szervizben a frisítést boxszal végzik, ez egy drága szerviz készülék, magánszemélynek nem éri meg megvásárolni. A boxszal szintén lehet válogatni függő és független szoftok, nyelvi beállítások között, sőt akár ki is lehet a készüléket függetleníteni.
C7-00 gyárilag független készülék.
Azt szerettem volna megtudni, hogy egy Belle Refresh újrarakásnál "valamivel" másabb/minőségibb a Nokia szervizben történő újrarakás?
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

Feco23 írta:Azt szerettem volna megtudni, hogy egy Belle Refresh újrarakásnál "valamivel" másabb/minőségibb a Nokia szervizben történő újrarakás?
Értelmetlen szerintem a kérdés. Akkor lesz minőségibb ha a szervízben kéred hogy cseréljék le a burkolatát egy színarany drágakőberakásos tipusra...

a suite úgy frissít mint PC esetén a win CD-n frissítő telepítést választanál.
a Phoenix úgy frissít mint PC esetén a win CD-n normál telepítést választanál lemezformattálással.
a szervíz pedig a teljesen boothibás döglött eszközt is feltámaszthatja.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Feco23 írta:
Walaki01 írta:
C7-00 gyárilag független készülék.
Azt szerettem volna megtudni, hogy egy Belle Refresh újrarakásnál "valamivel" másabb/minőségibb a Nokia szervizben történő újrarakás?
Te otthon nem veszel a különbségből észre semmit.
Feco23
Újonc
Újonc

Damir írta:
Te otthon nem veszel a különbségből észre semmit.
Köszönöm és akkor leírom, hogy miért érdekel ez a "dolog" annyira:

Frissítettem a 111.040.1511 - Nokia Belle Refresh-re.
/előző verzió 111.030.609 - Nokia Belle /
Egy kis problémám van a "Nokia Mail" alkalmazással.
A @ovi.com - fiókomat hozzáadva a kapcsolódásnál a következő üzenet fogad " Nem sikerült bejelentkezni. Próbálja újra." Sajnos pár napos próbálkozás után tudok csak 1 db. e-mailt elküldeni, ezekután mind bejövő és elküldendő e maileknél a fenti üzenet jön elő.
Próbáltam, hogy már töröltem a postafiókot és újra létrehoztam, de ekkor csak legelőször töltötte le a "bejövő" fiókot. A "kimenő" leveleknél csak az első küldés volt sikeres, utána a fenti üzenet fogad.
Volt már *#7370#, majd Belle Refresh újratelepítés de sajnos nincs változás.
A Refresh előtti Belle-vel nem olt ilyen problémám.

Ajánlották, hogy a Phoenix-szel tegyem újra a Belle Refresh-t és akkor megoldódik a probléma.
Valójában ezért érdeklődtem, hogy ha újrateszem Phoenix-szel akkor ugyanazon eredményt érem e el mintha a Nokia szervízben box-ban rakják újra a szoftot.
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”