Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
zolee1337
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8 Dark-Grey
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Hozzászólás Szerző: zolee1337 »

Üdv
Én is beállok a buták mögé a sorba :s szóval.. amennyire volt időm végignyálaztam nagyjából, hogy hogyan is kell végigcsinálni ezt a mizériát, De bizonytalan vagyok 1-2 résznél.

N8 Dark-Grey (független)
Belle, 111.030.0609 (2011.11.26)
Custom version - 111.030.0609.C14.01 (2011.11.26)
Language set - 111.030.0609.02.01
Product Code - 0599762
Type - RM - 596

Lehet a fele se kell ezeknek, inkább kiírtam.. de elrontani nem akarom a telefont (Na meg a szoftveres garanciát nem szeretném ellőni, bár ha muszáj, akkor muszáj.. neXtelből van a készülék)
A Navifirm-et letöltöttem, de http://nokia-n8.atw.hu/ ezen az oldalon a leírás oké, csak nekem más a szoftver verzióm,
Feltehetőleg újabb, (111.030.0609) és ehhez nem találom konkrétan a magyar nyelvűt, bár igazából, azt sem tudom melyik tartalmaz magyar nyelvet, mert a product code-om alapján megkerestem a megfelelőt, euro2_germany ha jól emlékszem, csak nem vagyok benne biztos, hogy tartalmazza a magyart, nem tudom hogy van ez, full kezdő vagyok, 2 generációt ugrottam ezzel a telefonnal :D..

Aki esetleg tudna segíteni (akár privátban is) vagy azt megírni hogy 111.030.0609 verzió alatt melyiket tölthetem le, esetleg más szoftververzióból tudna mondani egyet ami passzolna a telefonhoz és tartalmaz magyar nyelvet, azt megköszönném.

http://kepfeltoltes.hu/120417/109498859 ... es.hu_.jpg
-Ezt találtam, ha ez jó, akkor a File-k közül mind kell ?
-Ha nem jó akkor meg.. légyszíves valaki írja meg melyik kellene az enyémhez. (készülék adatok feljebb)
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

zolee1337 írta:Üdv
Én is beállok a buták mögé a sorba :s szóval.. amennyire volt időm végignyálaztam nagyjából, hogy hogyan is kell végigcsinálni ezt a mizériát, De bizonytalan vagyok 1-2 résznél.

N8 Dark-Grey (független)
Belle, 111.030.0609 (2011.11.26)
Custom version - 111.030.0609.C14.01 (2011.11.26)
Language set - 111.030.0609.02.01
Product Code - 0599762
Type - RM - 596

Lehet a fele se kell ezeknek, inkább kiírtam.. de elrontani nem akarom a telefont (Na meg a szoftveres garanciát nem szeretném ellőni, bár ha muszáj, akkor muszáj.. neXtelből van a készülék)
A Navifirm-et letöltöttem, de http://nokia-n8.atw.hu/ ezen az oldalon a leírás oké, csak nekem más a szoftver verzióm,
Feltehetőleg újabb, (111.030.0609) és ehhez nem találom konkrétan a magyar nyelvűt, bár igazából, azt sem tudom melyik tartalmaz magyar nyelvet, mert a product code-om alapján megkerestem a megfelelőt, euro2_germany ha jól emlékszem, csak nem vagyok benne biztos, hogy tartalmazza a magyart, nem tudom hogy van ez, full kezdő vagyok, 2 generációt ugrottam ezzel a telefonnal :D..

Aki esetleg tudna segíteni (akár privátban is) vagy azt megírni hogy 111.030.0609 verzió alatt melyiket tölthetem le, esetleg más szoftververzióból tudna mondani egyet ami passzolna a telefonhoz és tartalmaz magyar nyelvet, azt megköszönném.

http://kepfeltoltes.hu/120417/109498859 ... es.hu_.jpg
-Ezt találtam, ha ez jó, akkor a File-k közül mind kell ?
-Ha nem jó akkor meg.. légyszíves valaki írja meg melyik kellene az enyémhez. (készülék adatok feljebb)
Az euro2-es nem tartalmaz magyar nyelvet csak az euro3-as! A telcsid színének megfelelő euro3-as szoftot töltsd le és azt tedd fel!
Ez a legújabb navifirm!
Ez pedig a legújabb Phoenix!
Itt pedig pontosan megtalálod, hogy melyik productok tartalmaznak magyar nyelvet és még sok más okosságot is!
These users thanked the author Todo for the post:
zolee1337 (2012-04-17 kedd 16:53:09)
Rating: 2.63%
zolee1337
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8 Dark-Grey
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: zolee1337 »

Nagyon szépen köszönöm, innentől azt hiszem sima ügy, de ha bénázok fordulhatok hozzád priv-ben ?
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

zolee1337 írta:Nagyon szépen köszönöm, innentől azt hiszem sima ügy, de ha bénázok fordulhatok hozzád priv-ben ?
Persze! Segítek ha tudok!
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

Valami nem okés nekem,nagy nehezen dovngradeltem phoenix-el és fent van a v11.7-es skandináv szoftver.De innen nem akar sehová frissülni.Se Euro3-ra,se a saját produktjára.
Elindítom:

Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Started product mode change
Starting to recover the phone
Recovering phone
Initializing

(majd kicsivel később külön kis ablakba ez a hibaüzi)
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8421001e (-2078212066)
Firmware: No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

Most mihez lehet kezdeni vele?
bobvosgy
2. szint
2. szint

Meggyógyult :taps1: Hát nem rossz gombra kattingattam fél napig :laugh: :stupid:Persze hogy nem akart települni semmi. Nem refurbish-re kellet hanem a update :deal: Most már Euro3 van rajta :lol3: :lol3:
fater69
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: fater69 »

Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Nokia 5230 Vodás telefonomra,miért nem megy fel az EURO3-as firmware?Nem őrjítő probléma,csak gondoltam megérdeklődöm.Megy egy darabig a flash a Phoenix-el,majd egy hibaüzenet, hogy húzzam ki az USB kábelt, vegyem ki a telefonból az akkumulátort,dugjam vissza az usb kábelt, tegyem vissza az akksit, majd nyomjam meg a power gombot majd az okét. Megteszem, folytatódik a flash, majd kis idő múlva megint ugyan ez a hibaüzenetes ablak jön.
A refurbish gomb helyett nekem is az update-t kell nyomnom? Mi a különbség a refurbish és az update mód között egyébként? Mondjuk az EURO3-as firmware-nek más a produkt kódja, meg a Russian ...Hungary-nak is.De a Phoenix átírja azt is, nem?
bobvosgy
2. szint
2. szint

fater69 írta:Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Nokia 5230 Vodás telefonomra,miért nem megy fel az EURO3-as firmware?Nem őrjítő probléma,csak gondoltam megérdeklődöm.Megy egy darabig a flash a Phoenix-el,majd egy hibaüzenet, hogy húzzam ki az USB kábelt, vegyem ki a telefonból az akkumulátort,dugjam vissza az usb kábelt, tegyem vissza az akksit, majd nyomjam meg a power gombot majd az okét. Megteszem, folytatódik a flash, majd kis idő múlva megint ugyan ez a hibaüzenetes ablak jön.
A refurbish gomb helyett nekem is az update-t kell nyomnom? Mi a különbség a refurbish és az update mód között egyébként? Mondjuk az EURO3-as firmware-nek más a produkt kódja, meg a Russian ...Hungary-nak is.De a Phoenix átírja azt is, nem?
Hát nem 100 % de a refurbish azzal újrarakod,az update az meg frissítést csinál :hmm2:
fater69
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: fater69 »

Kösz
Tade
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Tade »

kukszi írta:
Balage írta:Felraktam a 2012.04.003.47798_Cracked verziójú Phoenixet, és amikor megnyitnám, kiírja hogy installáljak egy "Nokia dongle"-t, majd próbáljam újra. Valakinek volt már ilyen? Mit kell ezzel csinálni?
Nokia cable driver telepitsd.
Sziasztok

Nekem is ugyanez volna a problémám. Fel is akartam tenni a cable drivert, de kiírta, hogy fent van egy újabb. Gondolom a Nokia Suite miatt írja. Tudnátok segíteni, hogy mit csináljak? Talán az a probléma, hogy fent van a Suite?
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”