Lehet, hogy a phoenix verzió sem a legjobb? Nem tudom melyik van neked, én ezt használom: http://www.mediafire.com/?k67g6kt89ep4ckicsi126 írta:Köszönöm a segítséget. Megpróbálom, bár nem futott a phoenix amikor elmentettem a fájlokat. És ha úgy lenne ahogy írod akkor a többit sem látná gondolom. Nos, megpróbálom kitörölni és újra elmenteni a fájlokat, hátha...
Szoftverfrissítés Phoenix-szel
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel
-
- Újonc
- Készüléktípus: N958GB
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Megpróbáltam, sajnos ugyanaz a hibaüzenet... getting list of files to be flashed failed Firmware: flashing file Itt leírja az útvonalat a phoenix products RM-596 mappáig aztán... RM-596 025.007_79.92.prd.core.fpsx is not found
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6303
Üdv
Ismét kérdéssel zaklatlak benneteket.Nokia 6303i classicom van
Pannonos menü van rajta.Szeretném teljesen független verzióra frissíteni.Mivel t-s kártyát használok benne nem enged semmilyen internetet igénylő alkalmazást felcsatlakozni a netre.Milyen szoftot tegyek fel rá? Most 10.8 van fent.és a product kódot kell e módosítanom?Gari nem érdekes mert már csak 1 hónap van rajta.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv.bajoros
Ismét kérdéssel zaklatlak benneteket.Nokia 6303i classicom van
Pannonos menü van rajta.Szeretném teljesen független verzióra frissíteni.Mivel t-s kártyát használok benne nem enged semmilyen internetet igénylő alkalmazást felcsatlakozni a netre.Milyen szoftot tegyek fel rá? Most 10.8 van fent.és a product kódot kell e módosítanom?Gari nem érdekes mert már csak 1 hónap van rajta.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv.bajoros
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia 5800
- Nem: Férfi
- Has thanked: 21 times
ismét egy kis helpet kérnék. Ugye van az 5800-m 60.0.003 szoftal és ráakarom rakni a c6os szoftot de ugye az régebbi. Az lenne a kérdésem hogy ezt meglehet e csinálni. Válaszokat előre köszönöm!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C5-03
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A telefon (C5-03) szoftverét frissítettem, a Navifirm-mel töltöttem le a frissítést, majd a Phoenix-nel frissítettem. Most a Nemesis-el szeretném visszaírni a product kódot az eredetire, de a jelenlegit sem akarja kiolvasni: Scan for product... Error!
Kikapcsoltam minden Nokia programot, de nem megy sehogy. Mit kellene csinálnom? Az eredeti product kóddal nem volt magyar nyelvű frissítés, így egy olyan EURO3-ast tettem fel, amiben a telefon színe és RM száma szerepelt, de más volt a product kódja.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A telefon (C5-03) szoftverét frissítettem, a Navifirm-mel töltöttem le a frissítést, majd a Phoenix-nel frissítettem. Most a Nemesis-el szeretném visszaírni a product kódot az eredetire, de a jelenlegit sem akarja kiolvasni: Scan for product... Error!
Kikapcsoltam minden Nokia programot, de nem megy sehogy. Mit kellene csinálnom? Az eredeti product kóddal nem volt magyar nyelvű frissítés, így egy olyan EURO3-ast tettem fel, amiben a telefon színe és RM száma szerepelt, de más volt a product kódja.
-
- 5. szint
Csak és kizárólag ugyan azt, vagy nagyobb verzió számú szoftot szabad feltenni, mert különben hazavágod a telcsit!Rutkovszki Csaba írta:ismét egy kis helpet kérnék. Ugye van az 5800-m 60.0.003 szoftal és ráakarom rakni a c6os szoftot de ugye az régebbi. Az lenne a kérdésem hogy ezt meglehet e csinálni. Válaszokat előre köszönöm!
- These users thanked the author Todo for the post:
- Rutkovszki Csaba (2012-01-14 szomb. 14:46:33)
- Rating: 2.63%
-
- 1. szint
és c6-os szoftból van olyan 60.0.003-as amit rá lehet rakni? ha igen akk mi a neve? és a magyarosítást le írná valaki hogy hogyan kell csinálni?Todo írta:Csak és kizárólag ugyan azt, vagy nagyobb verzió számú szoftot szabad feltenni, mert különben hazavágod a telcsit!Rutkovszki Csaba írta:ismét egy kis helpet kérnék. Ugye van az 5800-m 60.0.003 szoftal és ráakarom rakni a c6os szoftot de ugye az régebbi. Az lenne a kérdésem hogy ezt meglehet e csinálni. Válaszokat előre köszönöm!
-
- 5. szint
Azthiszem itt erről írnak: viewtopic.php?f=51&t=37&start=1150#p305146Rutkovszki Csaba írta:és c6-os szoftból van olyan 60.0.003-as amit rá lehet rakni? ha igen akk mi a neve? és a magyarosítást le írná valaki hogy hogyan kell csinálni?Todo írta:Csak és kizárólag ugyan azt, vagy nagyobb verzió számú szoftot szabad feltenni, mert különben hazavágod a telcsit!Rutkovszki Csaba írta:ismét egy kis helpet kérnék. Ugye van az 5800-m 60.0.003 szoftal és ráakarom rakni a c6os szoftot de ugye az régebbi. Az lenne a kérdésem hogy ezt meglehet e csinálni. Válaszokat előre köszönöm!
- These users thanked the author Todo for the post:
- Rutkovszki Csaba (2012-01-14 szomb. 14:46:27)
- Rating: 2.63%
-
- 1. szint
Először is. Tisztelt Todo köszönöm a segítséget!
Másodszor
http://kepfeltoltes.hu/view/120114/6700 ... es.hu_.png
próbáltam felrakni a szoftvert de a képen látható hibaüzenetet kapom. ez miért van?
Másodszor
http://kepfeltoltes.hu/view/120114/6700 ... es.hu_.png
próbáltam felrakni a szoftvert de a képen látható hibaüzenetet kapom. ez miért van?