Roland írta:1. oldalandor69 írta:üdv.n 73-as szoftver frissités kőzbe kikapcsolt a sz.gép a telefonon nincs semmi. be se kapcsol mit lehet tenni veleSzoftveresen halott telefon újraélesztése
Ha az nem jött be, GSM bolt vagy Nokia szerviz.

Roland írta:1. oldalandor69 írta:üdv.n 73-as szoftver frissités kőzbe kikapcsolt a sz.gép a telefonon nincs semmi. be se kapcsol mit lehet tenni veleSzoftveresen halott telefon újraélesztése
Ha az nem jött be, GSM bolt vagy Nokia szerviz.
Köszönöm! Akkor marad a szerviz...pll írta:muzsikus2 írta:A 6310i tella DCT-4-es. Úgy tudom a Phoenix-szel csak BB5-ös tellákat lehet adatkábellel, box nélkül frissíteni.rlazar írta:Sikerült a kapcsolatot létrehozni.
Megvan a megfelelő "Product code" de a "Referbush"-ra ezt írja ki:
"Licenses count retrieving failed
HRESULT 0x84212007 (-2078203897)
None of supported Programming Devices were detect or the connection is not opened
Licenses count determining failed;AmsFlashFN=0x84212007"![]()
Van valakinek ötlete?
Az előző válaszomat nem hiszed el, vagy csak nem volt világos?Prison írta:üdv! Kérdésem volnamégpedig : vásároltam egy nokia n95 8gb-ot amerikában (N95-4 8gb, RM-421, Product code: 0561948) és szeretném magyarrá tenni de mivel phoenix progik között rm-421 re nincs euro letölthetö ezért nem tudom mitévő legyek kérlek segítsetek! és légyszives mondjátok el mi az a 4 es az n95 után és mi az az rm! köszi szépen előre is
Jobb GSM boltban box-szal (pénzért)Xikita írta:hell,
a napokban frissítettem az n95 8gb telómat a 31-es szoftverre, sajnos. mivel t-mobilos ezért átírtam a product code-ot, és sikeresen felment az új szoft.
eddig jó.
viszont.
lehetőségem nyílt panonossá válni, nagyon kedvező feltételekkel, vásároltam is egy turbo sim-et, de sajnos az nem megy a 31-es szoftverrel. hogyan tudnék downgrade-elni? a t-mobile-nál, és a nokia-nál azt mondták, csak felfele lehet frissíteni, de ezt nem akarom elhinni....
köszi a választ.
Általánosban legyen, a phoenix majd kapcsolgatja amikor kell, a pc-t a választott alapján átírja.sydor11 írta:Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy ha frissítem a telót akkor milyen módbn kell lennie a telefonnak? és még valami nekem csak 30-as szoftver kell a 14-es helyett és t-mobilos a telóm ekkor nem kell product kódot átírni?
köszönöm sydor!