Todo írta:Az EURO3-as firmware-t tedd rá a phoenix-szel (a telod szinének megfelelőt) és máris lesz magyar nyelved!ati.spider írta:Üdv mindenkinek!
Vettem egy nokia C7 00-át norvégiában,és nincs benne magyar nyelv,frissítettem kétszer,de nics magyar nyelv.Megtudná valaki mondani hogy tudok e magyar menüt varázsolni rá garivesztés nélkül?köszi előre is
HaLI! A legfrissebb Phoenix-et (Phoenix Service Software 2011.02.000.44842) használod? Phoenix-ben beállítottad, hogy USB-n keresse a telót? Csak halott módhoz kell a NO CONNECTION.ati.spider írta: leszedtem a phoenixet,telepítettem,vírusírtóm nincs...de mikor csatlakozni akarok azt írja hogy not found ,pedig az ovi felismeri a telót,meg minden más is...
muzsikus2 írta: HaLI! A legfrissebb Phoenix-et (Phoenix Service Software 2011.02.000.44842) használod? Phoenix-ben beállítottad, hogy USB-n keresse a telót? Csak halott módhoz kell a NO CONNECTION.
Annál a legfrissebbnél van frissebb, amit linkeltem. Nem tudom a korábbi 2010-es támogatja-e az új telókat. Esetleg egy kis segítség Phoenix-hez, hátha valamit rosszul állítottál be. És ne felejtsd el leszedni pl navifirmmel a teló firmware-t és a megfelelő helyre másolni.ati.spider írta:muzsikus2 írta: HaLI! A legfrissebb Phoenix-et (Phoenix Service Software 2011.02.000.44842) használod? Phoenix-ben beállítottad, hogy USB-n keresse a telót? Csak halott módhoz kell a NO CONNECTION.
Hali,na azt nemtudom hogy a legújabb phoenix-e de itt az oldalon találtam a linket ott azt írta h a legújabb.beállítom hogy usb most kiírta hogy found de akkor is az van hogy not connected,és akármi nyomok device not found...
muzsikus2 írta: És ne felejtsd el leszedni pl navifirmmel a teló firmware-t és a megfelelő helyre másolni.
http://www.megaupload.com/?d=0VBQJZXJati.spider írta:sajna a leírást se tudom letölteni :Smáshonnan le lehet szedni?