Megy privi!zozo1224 írta:IGEN !
Benne van minden ! Ezért nem értem hogy mi is a baja !
Szoftverfrissítés Phoenix-szel
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Hello Tudnátok segíteni? Már napok óta olvasgatom a fórumot és a phoenixel kapcsolatos leírásokat. A problémám h N8-as készülékemre felraktam egy főzött rom-ot ami működött is de gondoltam felteszem a BZS-félét mert azt mindenki dicsérte.. de mikor azt akartam feltenni elfelejtettem kivenni a memkarimat és meghalt a telefonom, azóta se sikerült életet lehelnem belé... A készülék Magyar T-mobile-os és nem tudom a Navifirmel milyen fw-t kellene leszednem mert amit a leírásban írnak euro3_dg nem müxik.. Kérem ha valaki tud pontos segítséget adni az segítsen!
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
Ezt nézted?Shark_18 írta:Hello Tudnátok segíteni? Már napok óta olvasgatom a fórumot és a phoenixel kapcsolatos leírásokat. A problémám h N8-as készülékemre felraktam egy főzött rom-ot ami működött is de gondoltam felteszem a BZS-félét mert azt mindenki dicsérte.. de mikor azt akartam feltenni elfelejtettem kivenni a memkarimat és meghalt a telefonom, azóta se sikerült életet lehelnem belé... A készülék Magyar T-mobile-os és nem tudom a Navifirmel milyen fw-t kellene leszednem mert amit a leírásban írnak euro3_dg nem müxik.. Kérem ha valaki tud pontos segítséget adni az segítsen!
059F930: N8-00 RM-596 Country Variant Hungary HU Blue V1 - MR
Én halottban próbálnám.
-
- Újonc
Köszönöm válaszod!
Halottba próbáltam(no connection) és dark grey a telóm. am azt olvasom mindenhol h eredeti szofot kell, vagyis csak azt lehet visszarakni ha halott teló ébresztéséről van szó. de mivel az enyém gyárilag t-mobile-os ezért fel lehet rá rakni ébresztésnél mást is vagy meg kéne keresnem a product kódomhoz való megfelelő szofot és ha igen azt hogy? vagy valaki aki ért ehhez és el tudná magyarázni részletesen mire kell figyelni tudna segíteni?
Halottba próbáltam(no connection) és dark grey a telóm. am azt olvasom mindenhol h eredeti szofot kell, vagyis csak azt lehet visszarakni ha halott teló ébresztéséről van szó. de mivel az enyém gyárilag t-mobile-os ezért fel lehet rá rakni ébresztésnél mást is vagy meg kéne keresnem a product kódomhoz való megfelelő szofot és ha igen azt hogy? vagy valaki aki ért ehhez és el tudná magyarázni részletesen mire kell figyelni tudna segíteni?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530 XpressMusic
Hello Mindenki
Mivel más topikban nem kaptam választ megpróbálom itt is hátha :d
Megpróbáltam feltenni 5530omra (blue-white) a letöltések közt megtalálható CFW^3_Symbian_v5.4_for_Nokia_5530_RM-504_v31_or_v32.zip de valamit elszúrtam. V31-es volt az alapom, a 7db fájlt bemásoltam a phoenix products/RM-504 mappájába. Megkerestem a megeggyező product számot (0573223) és elindítottam a folyamatot, csak valami mást rakott fel. Ugyanúgy v31.0.005 a verzió és az egész rendszer mint elötte csak most red-black a séma.
Tudnátok segíteni mit rontottam el??
Köszönöm előre is
Üdv:
Steven
Mivel más topikban nem kaptam választ megpróbálom itt is hátha :d
Megpróbáltam feltenni 5530omra (blue-white) a letöltések közt megtalálható CFW^3_Symbian_v5.4_for_Nokia_5530_RM-504_v31_or_v32.zip de valamit elszúrtam. V31-es volt az alapom, a 7db fájlt bemásoltam a phoenix products/RM-504 mappájába. Megkerestem a megeggyező product számot (0573223) és elindítottam a folyamatot, csak valami mást rakott fel. Ugyanúgy v31.0.005 a verzió és az egész rendszer mint elötte csak most red-black a séma.
Tudnátok segíteni mit rontottam el??
Köszönöm előre is
Üdv:
Steven
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 5 times
Shark 18!!!
A Navifirm-el le lehet szedni t-s szoftot PR1.1!Az enyém is t-s és én is ezzel élesztettem újra mikor egyszer se kép se hang!
A Navifirm-el le lehet szedni t-s szoftot PR1.1!Az enyém is t-s és én is ezzel élesztettem újra mikor egyszer se kép se hang!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 5 times
Help!!
Nekem egy olyan probémám akadt hogy elkezdett szarakodni a youtube videó lejátszás, bármit csináltam nem jött helyre!Úgy döntöttem gyorsan újrarakom phoenix-el az egészet!Így is történt utna azt írta webeszköz eltvolítva +minden bekapcsolásnál rendszerhiba üzenet amit csak kb. 2perc várakozás után lehet leokézni!Utána minden ok!Próbáltam már ovi suite-al újratelepítei de ez sem segített!
Valaki találkozott hasonlóval??
Ötlet??
Köszi mindenkinek!
Nekem egy olyan probémám akadt hogy elkezdett szarakodni a youtube videó lejátszás, bármit csináltam nem jött helyre!Úgy döntöttem gyorsan újrarakom phoenix-el az egészet!Így is történt utna azt írta webeszköz eltvolítva +minden bekapcsolásnál rendszerhiba üzenet amit csak kb. 2perc várakozás után lehet leokézni!Utána minden ok!Próbáltam már ovi suite-al újratelepítei de ez sem segített!
Ötlet??
Köszi mindenkinek!
- zozo1224
- 1. szint
- Készüléktípus: Taylor Belle V7 Rom
- Nem: Férfi
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 12 times
sergio81 írta:Help!!
Ötlet??
Köszi mindenkinek!
Üdv !
Szerintem ha phoenix-el frissíted az SW-t akkor jó lesz csak ne SW frissítést csinálj hanem a "refurbish" gombra nyomj rá ! Az "uda" fájlt is le kell ehhez töltened különben hibaüzit ír ki !
Ha ezt megcsinálod akkor full kimosod az agyát ! Jónak kell lennie !
Nekem közben sikerült megoldanom a nyelvi problémát ! Hála muzsikusnak !
Köszi
-
- Újonc
Köszi szépen! Megpróbálomsergio81 írta:Shark 18!!!