Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
ati.spider
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C7-N9-Iphone 4-Lumia 920
Nem: Férfi
Has thanked: 8 times
Been thanked: 2 times

Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Hozzászólás Szerző: ati.spider »

Üdv mindenkinek!

Vettem egy nokia C7 00-át norvégiában,és nincs benne magyar nyelv,frissítettem kétszer,de nics magyar nyelv.Megtudná valaki mondani hogy tudok e magyar menüt varázsolni rá garivesztés nélkül?köszi előre is
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

ati.spider írta:Üdv mindenkinek!

Vettem egy nokia C7 00-át norvégiában,és nincs benne magyar nyelv,frissítettem kétszer,de nics magyar nyelv.Megtudná valaki mondani hogy tudok e magyar menüt varázsolni rá garivesztés nélkül?köszi előre is
Az EURO3-as firmware-t tedd rá a phoenix-szel (a telod szinének megfelelőt) és máris lesz magyar nyelved!
dbcooper
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 1020
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: dbcooper »

amikor scan productot nyomok, ez jon ki: Cannot load, the product "RM-675" is not recognised. (C7)
a legujabb phoenix-em van (ugy gondolom), a linket hasznaltam, ami az elso oldalon van.
mi lenne a megoldas?
tourn3y
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: tourn3y »

Hello
Van egy E51em Nokiám, dead phone flashingel próbálom megcsinálni(nem kapcsol be csak világít ha bekapcsoló gombot megnyomom) Mindent leírás szerint megcsináltam, de nem fut végig vele, egy idő után megáll és nem találja a telefont.
Flashelés az elmegy 100%ig csak a rebootnál áll meg minden. Rm244es legújabb szoftvert akarom rárakni, rm244es a teló is korábban egy e51et sikerült már megcsinálnom.
Valami segítséget ha tudtok nyujtani megköszönném
Itt a LOG:
---------
Finished Flashing
Rebooting to RFS Mode
Asic CMT: Verifying communication to device...
Waiting for communication response: 25
Waiting for communication response: 24
Waiting for communication response: 23
----------
ez szépen visszaszámol majd megáll minden. próbáltam másik géppel megcsinálni de azzal se. Mi lehet a baj? hogyan tudnám megcsinálni hogy jó legyen?
sanci073
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 3110

Hozzászólás Szerző: sanci073 »

Nagyon köszönöm Walaki01-nek és a többieknek is a hozzáértő segítségeteket!!!! Végre sikerült a 2011-es phoenixxel megjavítanom a halott telómat (amit előtte elszúrtam vhogy)! Nem tudom, mi lehetett a gond, de alaposan eltávolítottam az előző letöltéseket (RM-612) a phoenixxel együtt. Ehhez a Wise Registry cleaner, a Your uninstaller és a Registry Mechanic is a segítségemre volt, legalábbis -azt hiszem. Számítógép újraindítása, majd tűzfal és a Vírusírtó kikapcsol, ezután phoenix 2011 telepítése és futtatása mellett Navifirmből az RM-612 mappa létrehozása után (amit a Programfile/Nokia/Phoenix/Product-ba nyitottam) letöltöttem az RM-612 mappába az összes file-t kijelölve -amit a C6-00-ra és 20.0042 szoftverre beadott- telo usb-vel szám.géppel összeköt.Navifirm bezár és könnyedén megcsináltam. Mégegyszer köszi mindenkinek.
dbcooper
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 1020
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: dbcooper »

simlock_3gstandard_bb5.bin

navifirm-el toltottem le a fw-t c7-re, de ez a file szemet szurt. mit is csinal ez pontosabban?
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

sanci073 írta:Nagyon köszönöm Walaki01-nek és a többieknek is a hozzáértő segítségeteket!!!! Végre sikerült a 2011-es phoenixxel megjavítanom a halott telómat (amit előtte elszúrtam vhogy)! Nem tudom, mi lehetett a gond, de alaposan eltávolítottam az előző letöltéseket (RM-612) a phoenixxel együtt. Ehhez a Wise Registry cleaner, a Your uninstaller és a Registry Mechanic is a segítségemre volt, legalábbis -azt hiszem. Számítógép újraindítása, majd tűzfal és a Vírusírtó kikapcsol, ezután phoenix 2011 telepítése és futtatása mellett Navifirmből az RM-612 mappa létrehozása után (amit a Programfile/Nokia/Phoenix/Product-ba nyitottam) letöltöttem az RM-612 mappába az összes file-t kijelölve -amit a C6-00-ra és 20.0042 szoftverre beadott- telo usb-vel szám.géppel összeköt.Navifirm bezár és könnyedén megcsináltam. Mégegyszer köszi mindenkinek.
:szivesen:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Walaki01
4. szint
4. szint

dbcooper írta:amikor scan productot nyomok, ez jon ki: Cannot load, the product "RM-675" is not recognised. (C7)
a legujabb phoenix-em van (ugy gondolom), a linket hasznaltam, ami az elso oldalon van.
mi lenne a megoldas?
Próbáld ezzel Vagy ezzel Ezek a frissek. :yes:
Az a Phoenix nem a legfrissebb és nem ismeri a C7-es telót.

tourn3y!
Neked szintén ezt ajánlom.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
tourn3y
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: tourn3y »

Hali
Sajnos így is ugyan az lett a problémá, esetleg más?
Walaki01
4. szint
4. szint

tourn3y írta:Hali
Sajnos így is ugyan az lett a problémá, esetleg más?
A Phoenix telepítésénél, kikapcsoltad a vírusirtót? Ha igen,akkor ez lehet, hogy nem szoft, hanem hardveres hiba. Vedd fel privátban a kapcsolatot, Macika fórumtárssal!
Kép
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”